Şimdi Ara

Apple iPhone 6 16GB İçin Sıcak Fırsatı 2199 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
6.273
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaman uzun değil aslında n11 den alıncan bile 15 günde geliyor siparişler bazen tek sıkıntı bu kampanyada satıcılar ürün alırsa yaşar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirci_hzl -- 3 Ekim 2015; 18:41:04 >
  • Aslında çok para vermek anlamsız telefona bu telefon iyi bir alternatif olabilirhttps://www.cepdepo.com/asus-zenfone-6-a601cg-16gb-kirmizi-cep-telefonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

12 gb telefona 2200 tl

Ama ayfooooon ama hava atıyoooooorum bakkk selfeeee yaptım bak instagram yaptımmmm gibi zekalı nesil olduktan sonra bence 10.000 tl olmalı

Bir an sen öyle yazıyorsun sandım hocam sonunu okuyunca biraz rahatladım

-

16 gb banada yetiyor gidip 64 128lik almam ha belki 32 lik olsa o zaman düşünebilirdim ama oda belki. 64 gb ben şahsen dolduramıyorum.

• İphone 7 yi bekleyin iphone anlaşma yaptı şarj problemini halledicek
  • ya bu 16gb geyiği yapan arkadaşlar çok afedersiniz de nedir bu gerizekalı tripleri. plus 16 gb kullanıcısıyım işim internetle 3-4 gb dosya az biraz program genel olarak müzik (8track deezer spotify) kullanıyorum. Twitch ten yayın izliyorum digiturk playden maç izliyorum. gidip 64lük 6 da alabilirdim. fakat bana yetiyor 16 yani neden gidip ekstra para vereyim ki.

ayrıca son 5 yılda 3 sistemi de kullandım. wp stabil ama boş androidin özgürlükleri ve bedelleri var ios görüntü kısıtlı ama vaadettiği herşeyi tam anlamıyla yapıyor. ios 9 a 2 tane fix patch geldi şu kısacık zamanda. apple sadece cihaz değilhizmette satıyor.android üreticilerinin sizi 2 sene sonra unutacakları garanti iken 4s e ios 9 verdiler.

neyse konuyu çok dağıtmadan fiyat fena değil. ayrıca piyasa daha aşağı inmeyecek. seçime yaklaştıkça dolar ufak artışlar gösterecek 6 2300 plus 2800 civarında tutunur gibi. ihtiyacı olan alabilir bence.

hoş iphone da nasıl ihtiyaçsa o da bambaşka konu, almak isteyen imkanı olan alabilir diyeyim.

• ben 25 adet kaptım şuan ayın 25inde 2450den burdan alabilirsiniz. 3 gün sonra teslim şeklinde.

http://urun.n11.com/cep-telefonu/apple-iphone-6-16-gb-uzay-grisi-space-gray-P70100393
  • quote:

Orijinalden alıntı: niyetsizadam

ya bu 16gb geyiği yapan arkadaşlar çok afedersiniz de nedir bu gerizekalı tripleri. plus 16 gb kullanıcısıyım işim internetle 3-4 gb dosya az biraz program genel olarak müzik (8track deezer spotify) kullanıyorum. Twitch ten yayın izliyorum digiturk playden maç izliyorum. gidip 64lük 6 da alabilirdim. fakat bana yetiyor 16 yani neden gidip ekstra para vereyim ki.

ayrıca son 5 yılda 3 sistemi de kullandım. wp stabil ama boş androidin özgürlükleri ve bedelleri var ios görüntü kısıtlı ama vaadettiği herşeyi tam anlamıyla yapıyor. ios 9 a 2 tane fix patch geldi şu kısacık zamanda. apple sadece cihaz değilhizmette satıyor.android üreticilerinin sizi 2 sene sonra unutacakları garanti iken 4s e ios 9 verdiler.

neyse konuyu çok dağıtmadan fiyat fena değil. ayrıca piyasa daha aşağı inmeyecek. seçime yaklaştıkça dolar ufak artışlar gösterecek 6 2300 plus 2800 civarında tutunur gibi. ihtiyacı olan alabilir bence.

hoş iphone da nasıl ihtiyaçsa o da bambaşka konu, almak isteyen imkanı olan alabilir diyeyim.

Hey allahım tipe gel ya, 12 gb lık cihazı 64 lük gibi kullanmıyorsun herhalde, 12 gb lık yer olduğunu bilerek kullanıyor sun o yüzden de istemsiz ya da istemli olarak kendini kısarak kullanıyor sun... Ayrıca şu 16 gb bana yeter çocuk hareketlerini geçin, bu bir akıllı cihaz, çektiği video fotoğraf boyutu bile devasa boyutlarda, program, doküman ve oyundan bahsetmiyorum. Veriyorsun 2500 tl alıyorsun akıllı cihazı sonra aptal cihaz olarak kullanıyor sun, bırak bu işleri, kendim apple cihaz kullanmış olmasam yiyeceğim sizin gibi kendini kandıran adamların söylediklerini. O kadar para vermişsin, multimedia cihazı olarak kullanmak için bin bir takla atıyor sun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu fiyata sattıklarına göre kesin düşecek bunun fiyatları. 6s i beklemek lazım.
  • İnceden düşüyor fiyatlar belli ki. E 6s çıktı artık bir zahmet düşsün.

• cuma aksami dolar 3 un altina dusup 2.98 olarak kapadi.1 kasim yaklasiyor.olasi bir tek parti hukumeti ve dolarin boyle geri cekilmesi sonucu butun bu firmalarin 3tl/dolardan satin aldiklari telefonlar ellerinde patlar..
    hic bir emtia devamli yukselmez..
  • quote:

quote:

ya bu 16gb geyiği yapan arkadaşlar çok afedersiniz de nedir bu gerizekalı tripleri. plus 16 gb kullanıcısıyım işim internetle 3-4 gb dosya az biraz program genel olarak müzik (8track deezer spotify) kullanıyorum. Twitch ten yayın izliyorum digiturk playden maç izliyorum. gidip 64lük 6 da alabilirdim. fakat bana yetiyor 16 yani neden gidip ekstra para vereyim ki.

Hey allahım tipe gel ya, 12 gb lık cihazı 64 lük gibi kullanmıyorsun herhalde, 12 gb lık yer olduğunu bilerek kullanıyor sun o yüzden de istemsiz ya da istemli olarak kendini kısarak kullanıyor sun... Ayrıca şu 16 gb bana yeter çocuk hareketlerini geçin, bu bir akıllı cihaz, çektiği video fotoğraf boyutu bile devasa boyutlarda, program, doküman ve oyundan bahsetmiyorum. Veriyorsun 2500 tl alıyorsun akıllı cihazı sonra aptal cihaz olarak kullanıyor sun, bırak bu işleri, kendim apple cihaz kullanmış olmasam yiyeceğim sizin gibi kendini kandıran adamların söylediklerini. O kadar para vermişsin, multimedia cihazı olarak kullanmak için bin bir takla atıyor sun...

ya bir cihazın multimedya cihazı olması için illa fotoğraf mı çekmek lazım , yani neden az sayıdaki düşünme yetini kullanıp ta insanların multimedya alışkanlıklarının farklı olabileceğini düşünemiyor musun ? daha da enteresanı olayı kişiselleştirmen gayet absürt belki sınırsız internet spotify kullanıyorum 1 tane şarkı atmıyorum telefona belki çok çok başka bir şeyi yapan en iyi cihaz bu olduğu için bunu tercih ettim ? nedir bu ios un 10 gb ile alıp veremediğiniz ? 3 sene önce 10 gb alana nur nimet gözüyle bakan adamlar ( ki 4s 64 ün türkiye ye ilk geldiğinde kaç ekmek parası ettiğini bende biliyorum) şimdi tutmuş sırf apple a nerden giydirsek diye 16 lık cihaza gömer olmuş.

görmediği tip hakkında yorum yapan , farklı kullanım senaryolarını düşünmeyen daha da beteri açık profile bakmaktan aciz 24 yaşıda birine çocuk diyen saygıdan nasibini almamış birisiyle daha fazla konuşmayacağım. doğru üslup çerçevesinde her şey tartışılır.

not : ŞUNU AÇIKÇA BELİRTİYORUM 64 LÜK CİHAZ TABİ Kİ ÇOK DAHA AVANTAJLIDIR FAKAT BU BELLİ SENARYOLARDA 16GB LIK BİR İPHONE UN YETERSİZ OLDUĞUNU GÖSTERMEZ.

• quote:

Orijinalden alıntı: V911

2015 yılında arttırılamayan sadece 11.7 gb hafızaya sahip bi telefona 2200 Tl verecek varsa hayırlı olsun diyorum şimdiden.

akıl fikir.

lafım 16 gb versiyonuna.

katiliyorum.+1

• apple şunlara sd kart yuvası yapsa ne güzel olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kbus_dnz

128 dede 3300 fiyat var nasıl olucak

112 gb hafızayı 1100 tlye satıyorlar resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 3 Ekim 2015; 22:48:40 >
  • kbus_dnz kullanıcısına yanıt
    fakir miyim 16gb kullanıyım?
  • 5S 16gb kullandım beyler bir süre, kesinlikle 16gb modellerden almayın.
    yorar sizi uzun vadede, ios native işletim sistemi olduğundan uygulama boyutları ve cache boyutları yüksek.
    hafıza çabuk doluyor, sonra şunu mu silsem bunu mu silsem. 2000 lira üzeri verip kendinize zulmetmeyin.

sıkın dişinizi 64 alın, nasılsa satarken değerinden çok düşmüyor.
  • 12 gb az mı bilmem ama ben sadece telefonun özelliklerini kullanıyorum fazla işim olmuyor.bana yeter diye düşünüyorum.fakat ücreti çok ama çok pahalı 1500 TL olsa ancak düşünebilirim

• İleri tarihte gönderilecek iPhone denince eskiler bilir pa*zar*land vardı o geliyor aklıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnRe -- 3 Ekim 2015; 23:34:27 >
  • iphone 7 cıkınca 6 nın fıyatı 1500 1600 sevıyesıne ıner iphone 5 in durumu ortada
  • quote:

quote:

quote:

ya bir cihazın multimedya cihazı olması için illa fotoğraf mı çekmek lazım , yani neden az sayıdaki düşünme yetini kullanıp ta insanların multimedya alışkanlıklarının farklı olabileceğini düşünemiyor musun ? daha da enteresanı olayı kişiselleştirmen gayet absürt belki sınırsız internet spotify kullanıyorum 1 tane şarkı atmıyorum telefona belki çok çok başka bir şeyi yapan en iyi cihaz bu olduğu için bunu tercih ettim ? nedir bu ios un 10 gb ile alıp veremediğiniz ? 3 sene önce 10 gb alana nur nimet gözüyle bakan adamlar ( ki 4s 64 ün türkiye ye ilk geldiğinde kaç ekmek parası ettiğini bende biliyorum) şimdi tutmuş sırf apple a nerden giydirsek diye 16 lık cihaza gömer olmuş.

görmediği tip hakkında yorum yapan , farklı kullanım senaryolarını düşünmeyen daha da beteri açık profile bakmaktan aciz 24 yaşıda birine çocuk diyen saygıdan nasibini almamış birisiyle daha fazla konuşmayacağım. doğru üslup çerçevesinde her şey tartışılır.

not : ŞUNU AÇIKÇA BELİRTİYORUM 64 LÜK CİHAZ TABİ Kİ ÇOK DAHA AVANTAJLIDIR FAKAT BU BELLİ SENARYOLARDA 16GB LIK BİR İPHONE UN YETERSİZ OLDUĞUNU GÖSTERMEZ.

e arkadaş sen de üzerine alınma o zaman öneriyi (bunu hakaret olarak yazmıyorum yanlış anlaşılmasın). 16 (12) gb az gelir sözü %90 lık genel kullanıcı kitlesi için. sen az kullanıyor olabilirsin. ama emin ol insanların çoğu o 16 gb ya bişeyler sığdırmak için binbir takla atıyor. istisnalar kaideyi bozmuyor anlayacağın. 12 gb cihaz 2015 yılında AZ. nokta. bana yetiyor yaa diyorsan o senin kişisel kullanım şeklin. azınlıktasın yani.

burada "16 gb az 2200 lira tl vermeyin o 16 gb cihaza o kadar para" önerisini senin gibi az kullananlara değil genel kitleye veriyoruz zaten. sana yetiyorsa yorum yapmana gerek yok. ama 16 gb bana yetiyor size de yeter demek alacak arkadaşlara yanlış bilgi vermek olur.

kimse burada iphone kötü demiyor. samsung'un da hafıza kartı desteği olmayan ve sadece 12 gb yer sunan 2200 tl'ye bir cihazı sıcak fırsatlara eklense onu da kimseye tavsiye etmeyiz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.