Şimdi Ara

Apple iPhone 6 16GB İçin Sıcak Fırsatı 2199 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
6.272
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • galiba 20 günlüğüne para filan lazım baya ucuza veriyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: V911

quote:

Orijinalden alıntı: niyetsizadam

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Orijinalden alıntı: niyetsizadam

ya bu 16gb geyiği yapan arkadaşlar çok afedersiniz de nedir bu gerizekalı tripleri. plus 16 gb kullanıcısıyım işim internetle 3-4 gb dosya az biraz program genel olarak müzik (8track deezer spotify) kullanıyorum. Twitch ten yayın izliyorum digiturk playden maç izliyorum. gidip 64lük 6 da alabilirdim. fakat bana yetiyor 16 yani neden gidip ekstra para vereyim ki.

ayrıca son 5 yılda 3 sistemi de kullandım. wp stabil ama boş androidin özgürlükleri ve bedelleri var ios görüntü kısıtlı ama vaadettiği herşeyi tam anlamıyla yapıyor. ios 9 a 2 tane fix patch geldi şu kısacık zamanda. apple sadece cihaz değilhizmette satıyor.android üreticilerinin sizi 2 sene sonra unutacakları garanti iken 4s e ios 9 verdiler.

neyse konuyu çok dağıtmadan fiyat fena değil. ayrıca piyasa daha aşağı inmeyecek. seçime yaklaştıkça dolar ufak artışlar gösterecek 6 2300 plus 2800 civarında tutunur gibi. ihtiyacı olan alabilir bence.

hoş iphone da nasıl ihtiyaçsa o da bambaşka konu, almak isteyen imkanı olan alabilir diyeyim.

Hey allahım tipe gel ya, 12 gb lık cihazı 64 lük gibi kullanmıyorsun herhalde, 12 gb lık yer olduğunu bilerek kullanıyor sun o yüzden de istemsiz ya da istemli olarak kendini kısarak kullanıyor sun... Ayrıca şu 16 gb bana yeter çocuk hareketlerini geçin, bu bir akıllı cihaz, çektiği video fotoğraf boyutu bile devasa boyutlarda, program, doküman ve oyundan bahsetmiyorum. Veriyorsun 2500 tl alıyorsun akıllı cihazı sonra aptal cihaz olarak kullanıyor sun, bırak bu işleri, kendim apple cihaz kullanmış olmasam yiyeceğim sizin gibi kendini kandıran adamların söylediklerini. O kadar para vermişsin, multimedia cihazı olarak kullanmak için bin bir takla atıyor sun...

ya bir cihazın multimedya cihazı olması için illa fotoğraf mı çekmek lazım , yani neden az sayıdaki düşünme yetini kullanıp ta insanların multimedya alışkanlıklarının farklı olabileceğini düşünemiyor musun ? daha da enteresanı olayı kişiselleştirmen gayet absürt belki sınırsız internet spotify kullanıyorum 1 tane şarkı atmıyorum telefona belki çok çok başka bir şeyi yapan en iyi cihaz bu olduğu için bunu tercih ettim ? nedir bu ios un 10 gb ile alıp veremediğiniz ? 3 sene önce 10 gb alana nur nimet gözüyle bakan adamlar ( ki 4s 64 ün türkiye ye ilk geldiğinde kaç ekmek parası ettiğini bende biliyorum) şimdi tutmuş sırf apple a nerden giydirsek diye 16 lık cihaza gömer olmuş.

görmediği tip hakkında yorum yapan , farklı kullanım senaryolarını düşünmeyen daha da beteri açık profile bakmaktan aciz 24 yaşıda birine çocuk diyen saygıdan nasibini almamış birisiyle daha fazla konuşmayacağım. doğru üslup çerçevesinde her şey tartışılır.

not : ŞUNU AÇIKÇA BELİRTİYORUM 64 LÜK CİHAZ TABİ Kİ ÇOK DAHA AVANTAJLIDIR FAKAT BU BELLİ SENARYOLARDA 16GB LIK BİR İPHONE UN YETERSİZ OLDUĞUNU GÖSTERMEZ.

e arkadaş sen de üzerine alınma o zaman öneriyi (bunu hakaret olarak yazmıyorum yanlış anlaşılmasın). 16 (12) gb az gelir sözü %90 lık genel kullanıcı kitlesi için. sen az kullanıyor olabilirsin. ama emin ol insanların çoğu o 16 gb ya bişeyler sığdırmak için binbir takla atıyor. istisnalar kaideyi bozmuyor anlayacağın. 12 gb cihaz 2015 yılında AZ. nokta. bana yetiyor yaa diyorsan o senin kişisel kullanım şeklin. azınlıktasın yani.

burada "16 gb az 2200 lira tl vermeyin o 16 gb cihaza o kadar para" önerisini senin gibi az kullananlara değil genel kitleye veriyoruz zaten. sana yetiyorsa yorum yapmana gerek yok. ama 16 gb bana yetiyor size de yeter demek alacak arkadaşlara yanlış bilgi vermek olur.

kimse burada iphone kötü demiyor. samsung'un da hafıza kartı desteği olmayan ve sadece 12 gb yer sunan 2200 tl'ye bir cihazı sıcak fırsatlara eklense onu da kimseye tavsiye etmeyiz.

fikrinize katılmasam da üslup çok doğru. ben çok o şekilde düşünmüyorum sadece bir fikrin bu kadar saldırganca savunulmasına karşıyım. teşekkürler.

• Arkadaslar sikinti yasarsiniz
    Kaliteli bir firma degil online sakin bulasmayin , hemen ofislerine gidip odeme yapip aliyirsaniz aninda cihazi ey... Ona bisey demem
    Ama online sakin Bulasmayin
    Pisman olursunuz, urun gelmez ,para odenmez muhatap bulamazsiniz

Bakin sikayet vara pcdepo yazin neler cikiyor

Ben 1 ayda zor aldim parami
    Avukat zoruyla oda

İnanmayanlar denesin sansini
    Ozelden watssap yazismalarini atabilirim
    Pc deponun telefon bolumune bakan elemanla aramizda gecen

Muhatabiniz , temizlikci kadin olur ofislerindeki

Cepdepoda ayni firmanin uzantisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gittigidiyor üstünden satışa bekliyoruz pcdepo yu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitkurtt

Telefona film atmak ne abi ya yokluktamisin, cölde falan mi yasiyosun .16 gb gayet yeterli.

Benim whatsapp bile 6 gb yer tutuyo nasıl yetiyo onu sil bunu sil yaparsan 2gb da işini görür

• Fiyat cok cok iyi

• HakanErturk kullanıcısına yanıt
    16gb yeter diye savunuyorsun da sana kalan ortalama 11Gb. Hiç bir işe yaramaz. Sürekli hafıza dolar durur. 11gb dolunca da bulut mulut hikaye.

• 6sler çıkacağı için piyatı düşecek zaten adam boşuna 23 ekimde kargoya vereceğim demez
    azcık düşünün kimse kar yapacağı malı ucuza satmaz durduk yere
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoloji64

6sler çıkacağı için piyatı düşecek zaten adam boşuna 23 ekimde kargoya vereceğim demez
    azcık düşünün kimse kar yapacağı malı ucuza satmaz durduk yere

Hocam haklısınız , fiyat zaten gerigelicek mecburen birde nasıl bir mantık 20 gün sonra gönderilecek bi ürünü bugünden alma
    apple store sanki mübarek ...

Almayın , aldırmayın sonu pişmanlık olur pcdepo, cepdepo ile alışverişin

• Tam da alacakken iyi oldu bu firsat aslinda.pcdepo forumda reklami da olan bir firma ama yamuk yaparlar mi emin degilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kbus_dnz

iphone 7 cıkınca 6 nın fıyatı 1500 1600 sevıyesıne ıner iphone 5 in durumu ortada

Hele iPhone 8 çıksın o zaman iyice düşer.

• 16 gb Nasıl yetiriyorsunuz anlamıyorum. Demek ki sadece Alo demek için kullanıyorsunuz telefonu.
     Apple iPhone 6 16GB İçin Sıcak Fırsatı 2199 TL

• Burdan son kullanıcıların satın alması yasaklanmalı biz alıp kime satıcaz sıcak fırsatlarda kullanıcılar görüyor son biz satamıyoruz. Ancak ben üç 4 gun sonra gonderen fırmadan korkmam aynı gun kargo diyen adamdan korkarım pcdepo eskı bir fırma 2002 den berı var , bu forumun yarısı pcdepodan notebook almıştır yiğidi öldür hakkını yeme acil isteyenler varsa buradan satabilirim. 4 gunde teslim

http://urun.n11.com/cep-telefonu/apple-iphone-6-16gb-cep-telefonu-altingumusgri-P62818005
  • Bir Apple ürününde fiyat aşırı düşükse, bir anormallik var demektir. Paralel ithalat olabilir veya Apple Türkiye ürünü (TU/A) olsa bile operatörlerden toplanmış, çok az kullanılmış ve yeniden jelatini sarılmış cihaz olabilir. Veya en kötü refurbished/swap cihaz olabilir. Uyanık olmak gerek.

Alan arkadaşlar: Cihaz gelince jelatini yırtmadan kutunun altına bakın. Part number yazan yerdeki numaranın TU/A ile bittiğine emin olun. İlave olarak yine kutuyu açmadan, cihazın seri numarasını selfsolve.apple.com adresindeki kutuya girin ve garanti/aktivasyon durumuna bakın. Cihaz daha önce aktifleştirilmiş ise garantisi başlamıştır ve bir garanti tarihi vardır. Cihaz gerçekten sıfır, hiç aktifleştirilmemişse ise "garanti bilgisi bulunamadı" gibi bir uyarı alırsınız. Bu testleri geçerse, güle güle kullanın. Geçemezse, jelatini bile açmadan aynen iade edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 4 Ekim 2015; 16:17:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlıkta iki kişi gördüm. Alttan alttan veriyorlar coşkuyu. Ama çok belli oluyor, yapmasınlar bence. (Cihazın kapasitesiyle ilgili tartışmalar değil bahsettiğim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravefart

Başlıkta iki kişi gördüm. Alttan alttan veriyorlar coşkuyu. Ama çok belli oluyor, yapmasınlar bence. (Cihazın kapasitesiyle ilgili tartışmalar değil bahsettiğim)

zaten görüntü yeterli talep olmadığı yönünde.fiyat 50 tl daha aşağı çekildi...

acele etmemek lazım bence de...
  • Güvensem alıcam bitanede beklemeye devam
    su gereksiz muhabbeti bırakın millet 8 de yeter 16 da yeter maksat ıhtıyacın ne, evde 64 lük ıpad2 var 4 sene once aldım hala 14 kusuru dolu 16 alsaymısım keske dedım evde onu bunu ındırırız atarız matarız dedım hıkaye kısıye gore degısıyo .
    iphone hakkını veriyo kim nederse desin 4s sattıktan sonra 3 tane telefon değiştirdm saf gibi 5s parasını gectı zamanın o yüzden bi daha o saflığı yapmam kendi adıma konuşayım suan windows phone var olmadı olmamış.
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Olabilir

• 16 gb akıllı telefon mu olur

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.