Şimdi Ara

Apple iPhone 6 / iPhone 6 Plus [ANA KONU] (1168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
23.522
Cevap
212
Favori
745.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11661167116811691170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, iphone 6 64 GB telefonumda whatsapp'dan konum göndermek istediğimde mevcut konumumu 65 metreye kadar doğru olarak gösteriyor ve doğruluğu daha fazla artmıyor. Açık alan-kapalı alan, wifi, hücresel hiç farketmiyor. Naviggasyon programları da aynı şekilde yerimi tam olarak bulamıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • Arkadaşlar merhaba. iPhone 6 64GB almayı düşünüyorum. Telefon yurt dışından gelme. Bataryasının değişmesi gerekiyor, bir de titreşim tuşu sıkıntılı. 500 liraya alınır mı sizce? Kasa da ufak tefek curuk ve çizikler haricinde bir şey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 6 batarya alacağım deji marka 2300 mah kullanan var mıdır acaba? Yoksa orijinali mi alayım

• Norveckırfaresi kullanıcısına yanıt
    Ben aldim 4 ay oldu memnunum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nondas kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam bugün geldi taktım kendim bakalım ilerleyen günlerde göreceğim nasıldır

• Norveckırfaresi kullanıcısına yanıt
    Şimdiye kadar arkadaşların telefonlarının pillerini DEJİ ile değiştirdim. Hep yüksek kapasiteli olanlarını kullandım. Herkes inanılmaz memnun. İlk kendi 6plus’ımın pilini değiştirmiştim 1 seneden fazla oldu, hala mükemmel. Pil sağlığı %100 gösteriyor.
    En son 8plus’ı güncelledim. O da sorunsuz, mükemmel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iakten -- 22 Mart 2020; 9:28:0 >
  • Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Değiştirdim pili kendim 2. Gün gayet iyi gidiyor şu an bakalım. Zaten çok telefon kullanan birisi değilim.

• İphone 6 cihazımda servis yok sorunu alıyorum çözümü bilen var mı acaba

• 12.4.6 güncelleme yayınlandı.İphone 6 ve öncesi

• quote:

Orijinalden alıntı: iakten

Şimdiye kadar arkadaşların telefonlarının pillerini DEJİ ile değiştirdim. Hep yüksek kapasiteli olanlarını kullandım. Herkes inanılmaz memnun. İlk kendi 6plus’ımın pilini değiştirmiştim 1 seneden fazla oldu, hala mükemmel. Pil sağlığı %100 gösteriyor.
    En son 8plus’ı güncelledim. O da sorunsuz, mükemmel
    Deji batarya diğer android telefonlar için de tavsiye eder misiniz?
  • rakcay kullanıcısına yanıt
    android pilini deji ile değiştirmedim. Kalite sorunu olur mu bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: iakten

android pilini deji ile değiştirmedim. Kalite sorunu olur mu bilmiyorum.
    Anladım benim değiştirme şansım olursa buraya yazarım.İlginize teşekkür ederim.
  • CPU’su aşırı ısınan var mı? Telefon yanardağ gibi alev almaya başladı bir kaç haftadır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    Arka planda uygulama yenile açık mı? Ya da konum servisleri sürekli açık mı kullanıyorsunuz? Bu iki ayarın detaylarını kontrol edip gereksiz programları kısıtlamanızı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sazan84

Arka planda uygulama yenile açık mı? Ya da konum servisleri sürekli açık mı kullanıyorsunuz? Bu iki ayarın detaylarını kontrol edip gereksiz programları kısıtlamanızı tavsiye ederim.
    Bu iki ayarda kapalı ama garip bir şekilde aşırı ısınma problemi ile karşı karşıyayım, bu yüzden %96 olsa bile pil ömrüm 3 saatte tükeniyor

• iPhone 6 16gb kullanıyorum. Şu an iOS 10.1.1 sürümü var. 12.4.6 sürümüne güncellememi tavsiye eder misiniz? Donma, kasma olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scutigeromorpha

iPhone 6 16gb kullanıyorum. Şu an iOS 10.1.1 sürümü var. 12.4.6 sürümüne güncellememi tavsiye eder misiniz? Donma, kasma olur mu?
    Benim cihaz aşırı ısınıyor sadece. Uygulamalar zorlamadıkça bir anlamı yok güncellemenin

• Anakart satan varsa alabirim

• quote:

Orijinalden alıntı: may-day

Selamlar, iphone 6 64 GB telefonumda whatsapp'dan konum göndermek istediğimde mevcut konumumu 65 metreye kadar doğru olarak gösteriyor ve doğruluğu daha fazla artmıyor. Açık alan-kapalı alan, wifi, hücresel hiç farketmiyor. Naviggasyon programları da aynı şekilde yerimi tam olarak bulamıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
    Gps anteni değişecek

• Bosa ciktigi icin uygun fiyattan ip6 verecegim ilgilenenler dm den ulassin

• 
Sayfa: önceki 11661167116811691170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.