Şimdi Ara

Apple iPhone 6 / iPhone 6 Plus [ANA KONU] (1171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.522
Cevap
212
Favori
745.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11691170117111721173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MuT_To

S.a. arkadaşlar soru sormak için doğru yer mi bilmiyorum ama yaklaşık 5,5 yıldır iphone 6+ kullanıcısıyım, iOS 12.4.7 yüklü olarak kullanıyorum. GSM hattım 1,5 senedir TT. 1,5 sene boyunca faturasız ve taahhütsüz olarak kullandıktan sonra güzel bi teklif sundular ve faturalıya geçirdiler. Sorunum bu noktada başladı. Telefonumdaki bazı uygulamalar veri almıyor. Örneğin Google Maps, Flashscore gibi uygulamalar ne hücreselle ne wi-fi ile bağlanıyor. Bu uygulamalara girmeye çalıştığımda "İnternet bağlantısı yok" uyarısı veriyor. Allah'tan Safari, Google Chrome tarzı tarayıcılar ve iOS'un kendi harita uygulaması bağlanıyor ve interneti normal olarak kullanıyorum. Alakasız gibi duruyor ama son zamanlarda telefonumda yaptığım tek değişiklik yukarıda belirttiğim faturasızdan faturalıya geçiş yapmamdı, bu sebeple belirtme ihtiyacı duydum. Fikriniz var mı bu konuda acaba? Teşekkürler.
    Hücresel başlığı altındaki uygulamaların yanındaki açık kapalı ayarlarına bakın, bir şekilde kapanmış olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, annem 6S kullanıyor ekranın camı çatladı, bir kere daha düşürmüş daha kötü olmuş. İnstagramda byg teknoloji diye bir firma gördüm ekranı değiştirmeden sadece cam değiştiriyorlar diye, ama internette cam değişimi önerilmiyor diyorlar. Ne düşünüyorsunuz?

• U. kullanıcısına yanıt
    Kimse cevap yazmamış ben bilgi vereyim. Sürekli instagramda reklamını gördüğüm bir firmanın Kadıköy’deki şubesine gidip 130 liraya ön camını değiştirttim. 20 dakika içinde değiştirip veriyorlar. 1 haftadır kullanılıyor hiçbir sıkıntı olmadı.

• iPhone 6S cihazım var, 5 yıldır kullanıyorum. Kapasitesini kontrol edememeye başladım.

İnternette yazan şeyler hiçbir işe yaramıyor.

Sistem 5.33 GB kaplıyor tamam ona eyvallah fakat Diğer kısmı da 5 GB'ın altına düşmüyor. Bu Diğer kısmını nasıl halledebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ribas0

iPhone 6S cihazım var, 5 yıldır kullanıyorum. Kapasitesini kontrol edememeye başladım.

Sistem 5.33 GB kaplıyor tamam ona eyvallah fakat Diğer kısmı da 5 GB'ın altına düşmüyor. Bu Diğer kısmını nasıl halledebilirim?
    DFU moda alıp sıfırlamak hocam en iyisi. Sistem bir süre sonra şişip alanı iyi yönetemiyor çözümü DFU kesinlikle.
  • U. kullanıcısına yanıt
    hocam işlem yapılırken siz de izleyebiliyor musunuz? eğer öyle değilse orijinal ekranları alıp yan sanayi ekran da takıyor olabilirler
  • Istanbulda ekran değişimi için önerebileceğiniz yer var mı

• bu telefon, a5 çipler gibi downgrade edilebiliyor mu?
    shsh blobları yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuasudba

bu telefon, a5 çipler gibi downgrade edilebiliyor mu?
    shsh blobları yok.
    Hayır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 6 16gb parmak izi çalışmayan cihaz piyasası nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ribas0

iPhone 6S cihazım var, 5 yıldır kullanıyorum. Kapasitesini kontrol edememeye başladım.

iCloud'dan yedek alın telefonu sıfırlayıp yedeği geri yükleyin.
  • Iphone 6 32 GB modelini kullanıyorum. Pil sağlığı %86. Bugün yüksek kapasiteli olan Deji batarya sipariş ettim.

Telefonu günde ortalama 2.5 kere şarj ediyorum. İki kere tam, bir kere yarım şeklinde diyebilirim. Misal veriyorum gece 2'de telefonu köşeye bıraktım, sabah 8'de uyandığımda o 6 saatlik süreçte şarj kimi zaman %30 kimi zaman %40 eriyor. %70'te bıraktığım şarj düzeyi, sabah uyandığımda %18, %30, %35 vs olabiliyor.
    Bu arada hiç oyun oynanamam. Eskiden ufak tefek oynardım, artık mobil oyun oynamıyorum. Telefonda yok bile.

Youtube üzerinden bir şeyler izlerken, Facetime ya da Whatsapp benzeri ugyulamalardan sesli ya da görüntülü görüşürken, en fazla 5 dakika içinde telefon alev topuna dönüşüveriyor. Isınma sorununun batarya kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Bir fikri, önerisi olan veya yardımcı olabilecek varsa memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proct -- 20 Ağustos 2020; 15:10:43 >
  • Scutigeromorpha kullanıcısına yanıt
    Hayır başlarında değildim, izleme şansı da yok sanırım ama öyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum, epey bilinen bir yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U. -- 20 Ağustos 2020; 15:32:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: proct

Iphone 6 32 GB modelini kullanıyorum. Pil sağlığı %86. Bugün yüksek kapasiteli olan Deji batarya sipariş ettim.

Telefonu günde ortalama 2.5 kere şarj ediyorum. İki kere tam, bir kere yarım şeklinde diyebilirim. Misal veriyorum gece 2'de telefonu köşeye bıraktım, sabah 8'de uyandığımda o 6 saatlik süreçte şarj kimi zaman %30 kimi zaman %40 eriyor. %70'te bıraktığım şarj düzeyi, sabah uyandığımda %18, %30, %35 vs olabiliyor.
    Bu arada hiç oyun oynanamam. Eskiden ufak tefek oynardım, artık mobil oyun oynamıyorum. Telefonda yok bile.

Youtube üzerinden bir şeyler izlerken, Facetime ya da Whatsapp benzeri ugyulamalardan sesli ya da görüntülü görüşürken, en fazla 5 dakika içinde telefon alev topuna dönüşüveriyor. Isınma sorununun batarya kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Bir fikri, önerisi olan veya yardımcı olabilecek varsa memnun olurum.
    Isınma ve şarj sorunu bende de var. Maalesef çözümü yok

• Kendim iPhone SE'ye geçtiğim için kendi kullandığım Apple bataryalı kılıfı satmayı düşünüyorum, almak istiyorsanız özel mesaj atabilirsiniz.

• proct kullanıcısına yanıt
    Selamlar, 16 lık olan 5 senelik cihazda dejinin max modelini kullanıyoruz, yaklaşık 6-7 ay oldu, taktığımız günden beridir hep ısınma oldu, hala da devam ediyor ve cihaz ömrünü dolduruyor sanırım fena halde yavaşlık var dfu dan yeni cihaz olarak kursak bile düzelmiyor. Donanımsal başka bir şey de olabilir. Kısacası 32lik olanlar yeni üretim bildiğim kadarıyla daha stabil olabilir, tanıdığım 32lik 6 kullanan bir kişide böyle bir durum olmamış.
  • Paradise Lost kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler.
    Bataryayı değiştirdim. Deji max 2300 mAh taktım. 2 saat 40 dakika ile 3 saat arasında tam doluyor. Dün %1'de şarja taktım, tam 3 saat sürdü. Önceki gün %15 civarında takmıştım, 2 saat 45 dakika kadar sürmüştü bataryanın tam dolması. Orijinal şarj aleti kullanıyorum.

Isınma pek olmuyor. Youtube, Whatsapp görüntülü ve facetime görüntülü görüşürken ısınma oluyor sadece. İlk gün, tam dolumdan sonra biraz uğraştım ve gece 01:00'da şarjı %86 iken bıraktım. Sabah 10 gibi baktığımda %85 şarjı vardı. Gece boyunca şarj sadece %1 düşmüş. Wifi açık bırakıyorum bu arada.
    Bugün yine aşağı yukarı aynı senaryoda %92 şarj ile bırakmıştım, sabah %83'e düşmüştü. Yine Wifi açıktı.
    Daha batarya geleli ve telefona takalı 4 gün oldu.

Bir günü çıkarıyor ama oyun oynamıyorum. Ancak sabah evden çıkıp akşam geldiğim bir senaryoda can çekişiyor telefon. %10'dan daha az şarj kalıyor genelde. Çok uğraşmıyorum sadece Whatsapp kullanyorum, çeşitli internet sitelerine giriyorum, birkaç sosyal medya uygulamasında gün içinde birkaç kere beş-on dakikalık gezinti yapıyorum.

• 3 ay önce iphone 6 plus yerine aldığım note 9s kapandı servise verdim 6 plus devam para iadesi çıkarsa telefonun bataryasını değiştirip 6 plus kullanmaya devam ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar turktelekom hattiyla ios 12.4.8 surumuyle kullandigim iphone 6 cihazimda wifi ile arama menusu yok cihazimda diger oparatorleri kullananlarda bu menu var tt kullananlar rica etsem bakabilirmi sizde acikmi tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

Arkadaslar turktelekom hattiyla ios 12.4.8 surumuyle kullandigim iphone 6 cihazimda wifi ile arama menusu yok cihazimda diger oparatorleri kullananlarda bu menu var tt kullananlar rica etsem bakabilirmi sizde acikmi tesekkurler
    Bize daha gelmedi maalesef 🥺

• 
Sayfa: önceki 11691170117111721173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.