Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.887
Cevap
367
Favori
2.362.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam benimde s plus ı satma düşüncem var ama ShiftDelete de bir operatör İPhone değişimi yapılacağını söylüyordu. Acaba kaç para değer biçecekler telefona ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala iphone 4 teyim. hayırlısıyla şarj bitmeme özelliği ve ışınlanma ekleselerde değiştirsem. avea dan heryöne ışınlanma aylık 50tl paketide olursa oohhhooo tadından yenmez. hadi bakalım apple göster kendini
  • ender E kullanıcısına yanıt

Canlı yayın yapacak 20.00 de hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWhiteGandalf -- 7 Eylül 2016; 16:56:00 >
  • Giansello G kullanıcısına yanıt
    https://m.donanimhaber.com/haberler/iPhone-7-ve-7-Plus-Simultane-Ceviri-ile-Canli-Yayinda-Tanitiliyor.htm

Akşam DH ve İphonedo ile yayını takip ederiz.

• TheWhiteGandalf kullanıcısına yanıt
    Kaçta başlıyor yayın? Bi yerde 17 diye okudum 1 yerde 20.00 bi yerde 22.00 hhahaha

• 1907dom1907 kullanıcısına yanıt
    20.00 hocam

• Her sene olduğu gibi geleneği bozmadan alalım almayınca batıyor valla sigara gibi oldu illet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar, resmi olarak ''iPhone 7 mi yoksa 7Plus mu'' şeklinde konu açma sezonumuz başlamıştır. Herkese başarılar diliyorum.
  • Daha cok ios 10 gelen özelikler yenilikler ve tasarimlar cok konuşulucak begenen var begenmiyen var olucak ortam karişicak:)))

• lansmana saatler kaldı bakalım şimdiye kadarki söylentiler sızıntılar ne derece doğru
  • Yerimizi alalım. Umarım tamamen siyah olan model gerçektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

Hocam benimde s plus ı satma düşüncem var ama ShiftDelete de bir operatör İPhone değişimi yapılacağını söylüyordu. Acaba kaç para değer biçecekler telefona ?

öyle bir yazı bende okudum. bi fikrim yok kullanıcıların zararlı çıkacagı kesindir ama :)- uygun bi fiyat biçerlerse hayır demem
  • Şubatta aldığım ve kayıt ettirdiğim yurtdışı 64Gb 6S'de kılcal çizik dahi yok çokta memnunum hatta bana göre üretilmiş en iyi S telefondur 6S.7'de beklediğim kadar radikal değişiklik gelmeyeceği için şimdilik telefonu değiştirmem zor gibi duruyor normal 7'nin çözünürlüğü 1080p olur bataryası büyür ve kamerada çok ciddi fark olursa o zaman bakacağım.

• Tamamen siyah olan, iphone 5'teki gibi mi olacak acaba. O renk guzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Şubatta aldığım ve kayıt ettirdiğim yurtdışı 64Gb 6S'de kılcal çizik dahi yok çokta memnunum hatta bana göre üretilmiş en iyi S telefondur 6S.7'de beklediğim kadar radikal değişiklik gelmeyeceği için şimdilik telefonu değiştirmem zor gibi duruyor normal 7'nin çözünürlüğü 1080p olur bataryası büyür ve kamerada çok ciddi fark olursa o zaman bakacağım.

• Cumartesi bayram tatili için ABD 'ye gidiyorum ,19 Eylül'de döneceğim isteyenlere getirebilirim. Tanıtım ve fiyatlar belli olduktan sonra şartları konuşabiliriz

• El kadar ekranda 1440 olsa ne olur 1080 olsa ne olur. Takilmayin boyle seylere

Edit. G3 kullanan bir vatandas ekran cozunurlugunu elestirmis ve mesajini silmis. Ona yazilan bir mesajdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumanus -- 7 Eylül 2016; 18:12:18 >
  • Hiçbir şeye değil de şu kulaklık girişini kaldırmalarına cidden çok büyük ayar oldum. Marshall major, yamaha pro 300, cx200 ve piston 3 kulaklıklarım var, şu kulaklıkları çevirici ile takacaksam bu cihaza olmaz olsun. Yahu 5 ile kulaklık girşini alta aldılar, alıştım şimdi telefonu cebime ters şekilde koyar oldum o koymadı da şu 3.5 mm jack'ı kaldırmaları benim için kırılma noktası. Değil 2 2.4 ghz çekirdek, 2 gb ram, snapdragon 820 ile 4 gb ram olsa bile benim için alınmayacak bir cihaz. Telefonla şekil yapacak adamlar alsın paşa paşa kullansın, ben 6s'in fiyatını düşürürse 6'yı satıp 6s'e geçerim, kulaklık gelmezse de kullandığım son iphone olur. yazık yahu, dalga geçiyorlar resmen. Nokia kullanır gibi converter mi kullanacağım bir de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

6s 64 ü satıp 7 plus a geçebilirim. Mesajım bulunsun

Hocam araya iyi kaynamışsınız :DD

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gravaze kullanıcısına yanıt
    Hocam bende o konuda düşünceliyim ama çevirici ile kullanmanın zararı ne ki? Yani o kadar oara vermişken apple ın kendi kulaklığını kullanmak istemem. Ki bir de çift hoparlör olması da iyi bir ayrınt bence. Htc nin çift hoparlörü hep hoşuma gitmiştir.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.