Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.887
Cevap
367
Favori
2.362.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalburabastı Tatlısı

Doğmamış çocuğa don biçme partisine hoş geldiniz

Yazmaya gelmiştim gidiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan 6S kullanmaktayım. Kardeşime Amerika'dan önsiparişle almayı düşünüyorum. Alırken de iki tane alacağım beğenime göre 6S'i veya 7'yi satmayı düşünüyorum. Öyle çok telefon değiştiren bir insan değilimdir. Bundan önceki telefonum iPhone 3G idi. Amerika'dan neredeyse buradaki fiyatının yarı fiyatına alınabildiğinden gözüm 7'ye kaymıyor değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Arc Reactor

quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

6s 64 ü satıp 7 plus a geçebilirim. Mesajım bulunsun

Hocam araya iyi kaynamışsınız :DD

Aynen hocam önlerden

• Alacaklara şimdiden hayırlı olsun da aklım Kemal Sunal'ın Kibar Feyzo filiminde annesiyle girdiği diyalog geldi aklıma " Öküz alırız o paraya öküüüüzz" , kimse kusura bakmasın ama pek ucuz olmayacaktır bu cihaz hazır kurban bayramı arefesindeyiz bence öküze girin o paraya
    3,500 den aşağı olmaz yazık bu paralara cidden, şimdi bir para ağası çıkar maho ağa misali sana ne der isteyen istediğini alır falan der ben kaçayım en iyisi
  • iphone 7 önsipariş verdik hayırlısı

• Bir samsung kullanıcısı olarak ıphone 7'den beklentim.

1- En az 32 GB olmalı mümkünse 64
    2- Ön kamera açısının artması
    3- Arka kamera gece performansı geliştirilmesi
    4- Kulaklık girişi gitmez umarım
    5- Çerçevelerin küçülmesi lazım
    6- Mümkünse 6s ve plus modellerinin fiyatları düşsün aynı fiyatlara 7 vs plus gelsin. Ancak o zaman alınabilir.
    7- Dev gibi kasaya 2750 mah yetmez. Kalınlık 1-2 mm artıp bararya şöyle 3500 mah civarı çıksa müthiş olur ama yapmazlar gibi.
  • İnanın Türkiye den garantili olacak faturalı olacak diye 4000 tl den başlayan fiyatlarla bu telefonu alacaklara ben açık açık enayi derim.
    Çok bilmişler çıkar şimdi sanane milletin parasından der, doğru banane enayinin parasından derim...
    Yurtdışından alıp 1500 TL kar etmek var bu kadar basit

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodoplu

iphone 7 önsipariş verdik hayırlısı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • felmyaxe F kullanıcısına yanıt
    Samsung kullancısı olarak bataryayı üzerindeki değere göre değerlendirmen normal. 6s plus, note4 ve note 5 kullanmış biri olarak en iyi şarj süresini s plus ta yakaladım.

• Yerimizi alalım.
    Mesaj atarken donanım 7 kez çöktü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefon yine her zamanki gibi telefonu almayacakların çenesini yoracak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalburabastı Tatlısı

Doğmamış çocuğa don biçme partisine hoş geldiniz

Bunu yazmaya gelmiştim, verdim artıyı...

Bu arada ; troller harici, gercekten 6s+'dan ciddi ciddi 7+'a geçeceklerin sebebini çok merak ediyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felmyaxe

Bir samsung kullanıcısı olarak ıphone 7'den beklentim.

1- En az 32 GB olmalı mümkünse 64
    2- Ön kamera açısının artması
    3- Arka kamera gece performansı geliştirilmesi
    4- Kulaklık girişi gitmez umarım
    5- Çerçevelerin küçülmesi lazım
    6- Mümkünse 6s ve plus modellerinin fiyatları düşsün aynı fiyatlara 7 vs plus gelsin. Ancak o zaman alınabilir.
    7- Dev gibi kasaya 2750 mah yetmez. Kalınlık 1-2 mm artıp bararya şöyle 3500 mah civarı çıksa müthiş olur ama yapmazlar gibi.

Kulaklık girişini kaldırdıklarına göre cihazı daha da inceltmişlerdir. O yüzden 3000'den büyük bir pil beklemek saçma olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

İnanın Türkiye den garantili olacak faturalı olacak diye 4000 tl den başlayan fiyatlarla bu telefonu alacaklara ben açık açık enayi derim.
    Çok bilmişler çıkar şimdi sanane milletin parasından der, doğru banane enayinin parasından derim...
    Yurtdışından alıp 1500 TL kar etmek var bu kadar basit

Peki kayıt yaptıracak durumu yoksa alacak kişinin? Kişinin durumununda Türkiye'den i7 almak için yerinde olduğunu düşünün. Almasın mı o zaman i7? :)

• 7s in tarhana yaptığı da söylentiler arasında...bakalım görücez....merakla takip ediyoruz....

• Almaya niyetim var acikcasi. Umarim 6s'den gececek guzel nedenleri vardir.

• BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt
    İp5 kullanıyorum ihtiyacımı gayet karşılıyor. Sonuna kadar da kullanıcağım yani. Bunun nedeni cimrilik değil israf etmemek için

• TheWhiteGandalf kullanıcısına yanıt
    Doğrudur fakat ağır kullanımda s7 edge'den kötü olduğu bir gerçek. Film dizi seyretmede amoled'in de sayesinde 15 saate yakın ekran süresi veriyor full batarya ile. İnternette bir çok karşılaştırma mevcut. 6s plus bataryasının performası s7 edge'ye göre beklemede harcanan güç hariç daha kötü. Bir de eklemeyi unuttum s7 edge 3600 mah olmasına rağmen 1 saat 50 dk'da sarj olurken 6s plus'un 2750 mah bataryası 3 saatte oluyor yanlış bilmiyorsam. Hızlı sarj özelliği de gelmesi lazım. Iphone telefonlarda batarya bittikten sonra doldurmak işkence olabiliyor. S7 edge'de ise 1 saat sarj ile 1 gün kesin çıkıyor.
  • felmyaxe F kullanıcısına yanıt
    Hocam S7 edge ile 15 saat film izleniyor mu

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.