Şimdi Ara

Apple, iPhone'da olduğu söylenen mesajlaşma açığı hakkında açıklama yaptı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • apple kullanıcılarının yorumu. apple dediyse doğrudur zaten artık ihtiyaçta olmaz yeterki elma logosunu ışıklı neonlu yapsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

quote:

Orijinalden alıntı: kaanstar

hater laer yine yazmış.. admalar haklı kardeşim. Apple en iyisini bilir! Nokta! en azından diğer markalar gibi 2 yılda bir bizi aşlet değiştirmeye zorlamıyor mavi ekran vermiyor.

aşlet miş. Sen önce dilimizi konuşmayı öğren. Aşlet ne?

o kadar gereksiz ve asagilayici mesajlar atiyorsun ki ne desem bilmiyorum. senin gibisini ilk defa goruyorum. kendini begenmis tavirlar falan. ne saniyorsun sen kendini? herkese cekinmeden hakaret etme hakkini kimden buluyorsun sen? insan musvettesi!

iphone alan herkese koyun de salak de zuppe de sonra gel ''benim kullandigim pc soyle pahali boyle iyi'' ivir zivir yaz. bize ne senin kullandigin pc'den? bu konu ne ile alakali? sen ne yaziyorsun?

senin gibi mahluklar gordukce en sevdigim forumdan soguyorum resmen.

baska insanlarin anasina babasina laf edebilecek kadar dusuk bir insansan burda isin yok senin anladin mi!
    apple dusmanligi senin gozunu burumus en acilinden bir psikologa gorun!

• quote:

Orijinalden alıntı: Psycna
    hater laer yine yazmış.. admalar haklı kardeşim. Apple en iyisini bilir! Nokta! en azından diğer markalar gibi 2 yılda bir bizi aşlet değiştirmeye zorlamıyor mavi ekran vermiyor.

o kadar gereksiz ve asagilayici mesajlar atiyorsun ki ne desem bilmiyorum. senin gibisini ilk defa goruyorum. kendini begenmis tavirlar falan. ne saniyorsun sen kendini? herkese cekinmeden hakaret etme hakkini kimden buluyorsun sen? insan musvettesi!

iphone alan herkese koyun de salak de zuppe de sonra gel ''benim kullandigim pc soyle pahali boyle iyi'' ivir zivir yaz. bize ne senin kullandigin pc'den? bu konu ne ile alakali? sen ne yaziyorsun?

baska insanlarin anasina babasina laf edebilecek kadar dusuk bir insansan burda isin yok senin anladin mi!
    1- Ben kimsenin anasına babasına laf etmedim. Ama yukarıdaki adamın yazdığı şekilde bir mesaj yazana da bir sürü kişi küfür ediyordur dedim.
    Ben bir şey demiyorum adama. Beni ilgilendirmiyor. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Bu arada adını sormadık.

2- Kendimi beğenmiş tavırlarım varmış. Yahu " Apple en iyisini bilir!" diyen sensin. Ben değil. "Yüce mahlukat!"

3- iPhone alan kişilere salak ya da koyun diye bir şey demedim. Bir yerinden uydurma. Nerde demişim göster salak diye. İnsansan gösterirsin, gösteremezsen insan değilsin.

4- Apple düşmanı değilim. Yaptıkları ürünleri ve ürünlerinin tasarımlarını çok kaliteli buluyorum. Ama yaptığı bazı şeyleri de tasvip etmiyorum. Bu yüzden o konularda fikrimi belirtiyorum.
    Sana kalacak olursa benim gibi düşünen her DonanımHaber Forum üyesi psikoloğa gitmeli. Asıl bize göre de sen gitmelisin. Avatarına bak, imzana bak, Apple en iyisini bilir gibi ettiğin laflara bak.
    Kimi gitmesi gerektiği ortada zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 20 Ağustos 2012; 23:58:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalKral

Yaşasın GÜVENLİ ve STABİL IOS :

Örnekte olduğu gibi her haberin altında bir dislike fedaisi görmek beni mutlu ediyor. :)

• quote:

Bu mesaja niye eksi verirler onu anlamıyorum. Ben Android'i seviyorum. Ama mantığa ve doğruya dayalı bir düşünce yapım var.
    iOS gerçekten de stabil. Bu güne kadar da aralarında en güvenlisi oldu. Haa Apple'ın mesaj sisteminde açık varmış. Ama bu iOS'un aralarında en güvenilir olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
    Hatta Apple, Appstore'a uygulama eklenmesi konusunda da en güvenilir ve en sıkı denetime sahip şirket. O yüzden uygulamalarda güvenlik açığı da çok az oluyor.

Yalnız böyle konuşmam bazı kişileri yanıltmasın. Böyle bir açık durumunda Apple'ın "Açığı gördük, durumu hemen düzelttik" demek yerine cevap olarak: "SMS sistemi yüzünden öyle, bizim suçumuz yok" falan gibi laflarına gülerim sadece...

İşte bu yüzden Apple'a kızıyorum. Yani sanki yaptığı şeyde hiç hata olamaz gibi hatayı kabul edip hemen düzeltmek ve özür dilemek yerine , suçu başka bir şeye atıp, bizim sistemimiz kusursuz, hata SMS sisteminde demesi resmen komedya yani...

Böyle yapmasa bir şey demem. Ağzımı açmam. Bu arada yazdığın doğru ve sana da + verdim. Yiğidi öldür hakkını yeme.

• Tamam fikir özgürlüğü ama donanımhaber yetkililerine sesleniyorum. Burada kafasına göre atıp tutan arkadaşları temizlemeyecek misiniz?

Yada özgürlük adı altında sesi çok çıkan çoğunluk hep hakaret mi edecek? Hemde donanımhaberin sağladığı sunucu imkanları ve sistem ile öyle mi?

Artık bu duruma bir müdahale edilmesi gerekiyor. İşin suyu çıkmaya başladı. Çok sevdiğim donanımhaberde artık bi habere yorum yazmaya çekiniyorum, birileriyle tartışmak zorunda kalırım diye.

Yorumları okumak istiyorum; fakat bu defada bir ton gereksiz yorum ile dakikalarım ölüyor. Aramızdaki gerçekten bilgili arkadaşların fikirlerinide alamıyoruz.

• Bilmem kac milyon kisi apple kullaniyor hepsini onune alip koyun diosun:) bizede koymak duser:)

• quote:

youtubede sesi çıkmayan videoyu kulağın dibinden izlenen telefonu niye kullanırlar anlamam. 5.0 yazılımından sonrada kulaklık ses çıkışlarınıda bozdular çöp oldu artık ios birtek kral oyun daki oyunlar gibi oyunları kaldı (istisna olanlar var robottada mevcut çogu) bakalım o nezaman bitecek

• quote:

quote:

Suçu kendi cihazlarından çok SMS sisteminde bulan Apple, bu konuda azda olsa haklı. Çünkü herhangi bir telefon kullanıyor olsanız bile tanıdık birinden SMS geldiğini sanmanızı sağlayacak birçok servis var. Bu servisler işletim sistemi ve operatör gözetmeksizin çalışabildiğini belirtmekte fayda var.

Ahahahahahah. Evet. Apple haklı. Suç SMS sisteminde. Apple melektir.

okuman yok mu ileri zekalı şey az da olsa yazıyor ne demek bu sadece sms in o kötü yanıyla ilgili dedikleri kısım için haklılar ama imessage ile ilgili açıklamaları her zamanki apple işte. İnternetin bu huyunu sevmiyorum her zekadan kişinin yorumlarını görüyorsun. Uğraşıp yazmamam lazımdı ya neyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tartışma baya büyümüş takip edemedim benim demeye çalıştığım şey dünyada iyi firma dene bir şey olmadıgı firmaların tek düşündükleri şey para müşteri memnuniyetinide daha fazla para kazanmak için sağlarlar su an baştaki firmalar Samsung android ikilisi olsaydı aynı şeyi onlarda yapacaktı.Bu arada benim telefonum Nokia tacbletim Apple kameram kanon konsolum Nintendo ve Microsoft dur yani bir markaya bağlı olmadığım için objektif yorum yazıyorum.

• hepimiz sadece i-message kullanalım o zaman :)

• Actim butun yorumlari okudum sikilmadan. bazen gulumsedim.bu ulkede bir seyi destekliyorsan zaten ruhunu adamalisin.birbirini doner bicaklari ile dogramalisin ki gercekten destekledigini gosteresin. Turkiye' nin onde gelen apple dergisinde yaziyorum (apple hayraniyim ama hatasi veya sevabinda hakkini veriyorum.)ve sizin kadar hater ve fan olamiyorum buna uzuluyorum. Kendi adima degilde sizin adiniza daha bir cok uzuluyorum. Apple veya Samsung'un %1 umrundaysaniz ben bogaz koprusune cikip essegim ben diye bagiracagim. Lutfen elestiri veya destek belirtecekseniz bu saygi cercevesinde olsun. Benim anladigim kadari ile haberde yazan sms zaten sorunlu bir sistem. Eski bir teknoloji ve bircok kisitlamaya sahip( sanki kendi herseyi ozgur kiliyor apple efendi) ve ios urunu olanlarin sms yerine imessage kullanmalarini tavsiye ediyor.hepsi bu.abartmayin lutfen. Ben yine ios umdan sms atacam yine mms atacam banane yahu. Zaten ios da problem varsa seve seve updateleyecek.sorun cozuldu hepinizi opuyorum. :*

İmla,karakter,devrik cumle hersey mevcut idare edin.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordrdley -- 21 Ağustos 2012; 4:22:35 >

• Siz tartışmıyorsunuz. Sorun o. Şu an siz apple ve samsungu bahane ederek bırbirinizi aşağılıyorsunuz. Medeni insanlar gibi tartışabilseniz sorun olmayacak... Koyun Zemsung... cık cık cık

• quote:

quote:

1- Ben kimsenin anasına babasına laf etmedim. Ama yukarıdaki adamın yazdığı şekilde bir mesaj yazana da bir sürü kişi küfür ediyordur dedim.
    Ben bir şey demiyorum adama. Beni ilgilendirmiyor. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Bu arada adını sormadık.

2- Kendimi beğenmiş tavırlarım varmış. Yahu " Apple en iyisini bilir!" diyen sensin. Ben değil. "Yüce mahlukat!"

3- iPhone alan kişilere salak ya da koyun diye bir şey demedim. Bir yerinden uydurma. Nerde demişim göster salak diye. İnsansan gösterirsin, gösteremezsen insan değilsin.

4- Apple düşmanı değilim. Yaptıkları ürünleri ve ürünlerinin tasarımlarını çok kaliteli buluyorum. Ama yaptığı bazı şeyleri de tasvip etmiyorum. Bu yüzden o konularda fikrimi belirtiyorum.
    Sana kalacak olursa benim gibi düşünen her DonanımHaber Forum üyesi psikoloğa gitmeli. Asıl bize göre de sen gitmelisin. Avatarına bak, imzana bak, Apple en iyisini bilir gibi ettiğin laflara bak.

senin gibi biriyle tartisilmayacagi ortada. keske sana hic cevap yazip ugrasmasaymisim. yine hakaret, yine seviyesiz konusmalar... BLOK!

• quote:

Orijinalden alıntı: prank31

quote:

Orijinalden alıntı: _Athelas_

quote:

Orijinalden alıntı: huseyinss

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WBJoker

quote:

Benim de isheep'lerim olsa ben de böyle pişkinlik yapıp imassege kullanın derim ;)

Iphone bunlara atla dese bunlar atlarlar ... :D

Firmanız size çok güzel çözümler sunuyo koyunlar,kullanın iyidir :D

Yav nedir bu Apple düşmanlığı anlamış değilim ben bir iPad kullanıcısı olarak bu güne kadar Apple ı ne savundum nede kötüledim her elektronik cihazda olduğu gibi Apple in ürünlerininde kötü yanları var ancak bu ışi milliyetçiliğe dönüştürmek mantıksızlık ve saçma.

Dostum 700 milyar dolarlık bir firmadan bahsediyoruz...Bu adamlar neredeyse tüm pazarı domine ediyor,bu kadar güçlü birinin karşısında Android'in rekabeti hoşuma gidiyor...Kim ne derse desin,Apple'ı hiç sevmiyorum...Şu lakayitliğe bakar mısın ''O zaman imassage kullanın''... Senin dünyada milyonlarca müşterin var vereceğin cevap bu mudur yani !!

Senin bu söylediklerinin Apple'ın pişkinliğiyle alakası yok. Düpedüz insanlara hakaret ediyorsun basit bir marka tercihinden dolayı. Bu şekilde davranıp da kendini küçültmenin ne anlamı var? Piyasanın büyük bir kısmını tutan bir firmadan ürün alanlar nasıl oluyorda koyun oluyor? Yazdıklarının hiçbir faydası yok, burası bir forum. İnsanlar bilgileniyor, bildiklerini paylaşıyor. Sanane kimin ne kullandığından? Senin gibilerin bu yorumları yüzünden her konu çöpe dönüyor. Bilmem neredeki açığı da bırak kullanan adam düşünsün. Kendinizi küçültmeyin, konuları da çöpe çevirmeyin.

Nasıl koyun oluyor söyleyim...Samsung diye bir firma var,bilirsin İşte o size koyun diyor... Yani asıl hakareti o ediyor size,bu kişisel değil anlayacağın

Neden koyun diyor onu da söyleyim,başka hiç bir firmaya bakmadan at gözlüğüyle sadece Apple'a odaklandığınız için...

Forumu kirletmiyorum,sadece kendi yorumumu yapıyorum;eğer forumlar yorumla kirlenseydi aşağıya yorum yeri koymazlardı...

Gerçeği söyleyince küçülüyorsam,tamamdır,küçülebilirim sorun değil...

Alıntı yapma cevap vermiycem,lokomotif gibi uzar gider,işte o zaman kirlenir...

Hani su cihazlarina yilda birkere update cikaran bi tele bir sene destek veren plastik telefon ureticisi zemsung mu?

Apple 10 kez update cıkarıyor da noluyo ? Mesaj sistemindeki eksiğe bak,boş iş...

• quote:

quote:

quote:

senin gibi biriyle tartisilmayacagi ortada. keske sana hic cevap yazip ugrasmasaymisim. yine hakaret, yine seviyesiz konusmalar... BLOK!

Sanki ben insanlara durup dururken hakaret eden birisiyim. Sen bana bir şey yapmadın. Ben de durup dururken hakaret ettim.
    Demek ki sen yazdıklarını okumuyorsun. Yazdıklarından haberin dahi yok.

"ne saniyorsun sen kendini? insan musvettesi!"
    "senin gibi mahluklar gordukce en sevdigim forumdan soguyorum resmen."
    "baska insanlarin anasina babasina laf edebilecek kadar dusuk bir insansan"

Bunlar hakaret değil de benim yazdıklarım hakaret. Sen kalk bana "İnsan müsfettesi" de sonra ben sana hiç bir şey demeyeyim. Yanına kâr kalsın.
    Yap , et, sonra üste çıkmaya çalış. Sen bloklamış olabilirsin ama bunu diğer okuyan arkadaşlar görsünler diye yazıyorum.

Bir de utanmadan iftira atıp iPhone kullananlara koyun veya züppe dedin diye laf atıyor. Delikanlıysan nerede öyle bir şey dediğimi gösterirsin diyorum. Verecek cevabı dahi yok.
    Laf ebeliği yapıp "seninle tartışılmayacağı ortada" falan deyip sıyırmaya çalışıyor. Madem cevabını veremeyeceksin, o zaman insanlara yapmadıkları şeylerin suçunu atmayacaksın.

• Apple kullanmayanlara karsi fakir vs asagilayici ifadeler kullanmak hos degil. Fakat sizde bir zahmet Apple kullanlara enayi veya gerizekali gibi kavramlari dogrudan veya dolayli olarak yüklemeyin. Karsilikli saygi lütfen!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BABAHAKKI

Apple kullanmayanlara karsi fakir vs asagilayici ifadeler kullanmak hos degil. Fakat sizde bir zahmet Apple kullanlara enayi veya gerizekali gibi kavramlari dogrudan veya dolayli olarak yüklemeyin. Karsilikli saygi lütfen!!!

tamam o zaman mâdem siz de öyle diyorsunuz, siz de gösterin bana Apple kullananlara enayi veya gerizekalı dediğim yeri...
    Bana diyorsanız. Hadi, lütfen gösterin.
  • Androidde o kadar acik varken , o kadar antivirus yazilimi cikarken birtek ios'da ki sms acigimi batti gozunuze ?

ki bu sms aciginin bize etkisi nedir ?

sifir

• Dostum yanlis anlama ben ortaya koydum lafi. Yani sadece bu konu icin degil genel olarak Apple-Samsung tartismalari icin öyle diyorum.. Sonucta hepimiz biliyoruzki genelde android-samsung kullananlar apple kullanlara o gözle bakiyor. Bazi densiz apple kullanicilarida sekil yaptigini zannederek apple kullanmayalara fakirler vb kelimeler kullaniyorlar.. Benim tepkim buna.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.