Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (35. sayfa)

13 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 18 Misafir (3 Mobil) - 24 Masaüstü7 Mobil1 iOS
5 sn
34.183
Cevap
1.211
Favori
3.558.088
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: namebaris

Epey kampanya bekledim. 11.11 de eşime 7 128gb aldım. Fiyatı çok uyguna geldi. Ancak 7 plus 128 için çok beklerim kampanya bulamadım. Ayrıca birçok yerde 128 ilk plus yoktu. Akşam zorludan aldım. Bekleme çilesinden kurtuldum.

Nalet telefonu bende bekledim okadar ama gram düşmedi mecbur amerikadan akrabam gelince ondan alıcam .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone kullanıcıları turkcell.com.tr den nasıl alabilir? Turkcell hat sahibi tarafından almak mümkün sanırım sadece. Bu durumda cihaz faturası istenilen biri üzerine kesilebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esc marketten 7 plus 128 black alan var mi arkadaslar

• _SnowMan_ kullanıcısına yanıt
    selam hoca 0532 532 0000 nolu telefondan satın almayı denedinizmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: djhayal

Telefonu turkcell.com.tr'den satın alan arkadaşlar 8 Saat önce sipariş verdim ama hala siparişiniz alındı yazıyor ne zaman hazırlanıyor kısmına geçer sizce?

öncelikle hayırlı olsun cihazınız güle güle kullanın muhtemeldir ki yarın ürün dağıtım firmasına verilir ama sizin bulunduğunuz yere nakliye yapılmıyorsa aynı gün mng kargoya dağıtıcı firma teslim edip en geç ertesi gün (uzaklığınız önemli bu arada) cihazınıza kavuşursunuz

• alibjk1903183 kullanıcısına yanıt
    Ben aldim bekliyorum, bu gidisle gondermeyecekler

• quote:

Orijinalden alıntı: sunta_16

quote:

Telefonu turkcell.com.tr'den satın alan arkadaşlar 8 Saat önce sipariş verdim ama hala siparişiniz alındı yazıyor ne zaman hazırlanıyor kısmına geçer sizce?

öncelikle hayırlı olsun cihazınız güle güle kullanın muhtemeldir ki yarın ürün dağıtım firmasına verilir ama sizin bulunduğunuz yere nakliye yapılmıyorsa aynı gün mng kargoya dağıtıcı firma teslim edip en geç ertesi gün (uzaklığınız önemli bu arada) cihazınıza kavuşursunuz

Teşekkürler hocam inş dediğin gibi bugün yollanır telefonum yok kaldım böyle

• Ben de baya kampanya kovaladım 32GB silver 7 için ama kısmet olmadı bir türlü hep kısa süre farkla kaçırdım. En sonunda Turkcellden alıp geçicem sanki. Merak ettiğim, sarı kutu kampanyasında bir müşteri iki defa kod alabilir diyor. Peki bu iki kodu tek telefon siparişinde kullanabiliyor muyuz bilen var mı acaba?
    İşin kötüsü elimde daha jelatininde mat siyahı var ama ben silver istediğim için açmıyorum kuzu gibi yatıyor orda ve eski bi telefonla işkence çekiyorum şu an :) Onu satıp silver ını almak istiyorum.

• Kicker kullanıcısına yanıt
    Sadece 1 tane kod kullanabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: *planet*

ben beymagdan aldım o geldi. esc den aldıgımı 1 aydır bekliyorum. hala da gönderilmiyeceginizi yazmışlar. saçma sapan bir hal almaya başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunta_16

quote:

1 saat önce kargoya verilmiş hocam tam dediğin gibi oldu çok teşekkürler.

• Merhabalar arkadaslar turkcell kampanyasini bulamadim acaba nedir tam olarak yada link atabilirmisiniz
  • Sarikutu hediyesi 2 bin puana 100 tl akilli cihazlarda indirim

• quote:

Orijinalden alıntı: alibjk1903183

quote:

Orijinalden alıntı: *planet*

ben beymagdan aldım o geldi. esc den aldıgımı 1 aydır bekliyorum. hala da gönderilmiyeceginizi yazmışlar. saçma sapan bir hal almaya başladı

Bugun n11den aradilar, mat rengin stoklara me zaman gelecegi belli degil, silver veya jet black ister misiniz diye sordular, biraz daha bekleyelim dedim,
    Jet black olabilir aslinda kilifla kullaniyorum zaten kararsiz kaldim.

• *planet* kullanıcısına yanıt
    teşhirdeki ürünleri inceledim bende mat siyah bulamadığım için jet alsammı diye düşündüm fakat cizilmeyi geçtim parmak izinden geçilmiyor o yüzden mat siyah stok gelesiye kadar beklicem
  • Biraz evvel konyadan telefon satan arkadaşın mesajı vardı silinmiş. Bana PM den telefonunu gönder akşam alalım 128 olanı
  • N11'den 200 lira çek ve 100 lira paraf para ile 2639 liraya aldım 1 saat kadar önce..
  • hbasdereli70 kullanıcısına yanıt
    Çeki nerden buldunuz

• alibjk1903183 kullanıcısına yanıt
    hocam esc den aldığın kaç gb'dı plusmıydı ben 7 mat siyah 32 gb sipariş verdim az önce mesajını gördüm korktum şuan
  • Güvenilmez olduğu için linki sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmuhendisi -- 9 Aralık 2016; 20:20:28 >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.