Şimdi Ara

<<Apple iPhone>>> RESMI TOPIC | Herseyiyle :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    rokr e2 ve a1200 gelecek dediler.. aylarca bekledik ve hatta sonlara doğru sürünme pozisyonuna geçtik.. rokr e2 geldi. ancak türk pazarına lanse edilmiş olmasına rağmen a1200 satışı gündemden son anda çekildi.
    ben forumda her zaman söylerim, motorolayı değil motorola türkiye ofisini anlamak çok güç. ancak yukardaki ön inceleme yazısı mobimag tarafından bu geçtiğimiz ay yayınlandı. ilk pragrafda da yazdığı gibi aslında bu aralar piyasaya girmesi bekleniyor. bakalım....
  • Cihaz safari web browser var ve bu browsera google map in dahil oldugunu.Browser in internet icin cok uygun oldugunu yaziyor.malesef gps alicisi yok diye ekliyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

http://www.gsmarena.com/apple_iphone_announced_at_macworld-news-244.php

arkadaşlar, benim ingilizce yetersiz, burda gps alıcı, google maps...vb sayısız özellikten bahsediyor, bi el atın hele..

@frostburn

çay bir sudur iç iç gudur.
    meali,
    ne önemi var salla gitsin... burdan devam edelim

• müthis bisey
  • Hele bir çıksın inşallah alırız
  • gps ve googlemap sistemleri Istanbul'da bile yeterince gelişmiş değil zannediyorsam yani cihazı bu açıdan yurtdışındaki kadar verimli kullanamayız.
    istanbul'da yada Türkiye'de başka bir şehirde de olablir gps sistemini effektif olarak kullanabilen var mı aranızda?
  • @TuĞraNz motorola çağrı merkezini aradığımda TR ye gelmiyecek dediler tabi ürün daha yeni tanıtılmıştı belkide haberleri yoktu

Avrupada satışa çıkalı 1 ay felan oldu sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluENight

@TuĞraNz motorola çağrı merkezini aradığımda TR ye gelmiyecek dediler tabi ürün daha yeni tanıtılmıştı belkide haberleri yoktu

keşke gelse güzel olur çok klas bir tel yapmışlar bu sefer...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluENight

@TuĞraNz motorola çağrı merkezini aradığımda TR ye gelmiyecek dediler tabi ürün daha yeni tanıtılmıştı belkide haberleri yoktu

Amerikada satisina yeni baslanacak.Avrupa ulkelerinde 2007 haziranda cikmasi bekleniyor.
  • Oh be sonunda benim gibi düşünen biri çıktı. 320x480 GSM telefon. Ne Güzel !
    Ben de haber olarak yazmıştım ama burası daha sıcak.

Yalnız 2008'e kadar ben Palm'in de benzer bir model süreceğini tahmin ediyorum.

Gerçekten tebrik ediyorum Apple'i. Tasarım çok iyi. Bu telefon çok satar söyliim !

Bu da benden youtube videosu:

http://www.youtube.com/watch?v=BdkyEJxeW4U

http://www.apple.com/iphone/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimmasabi -- 11 Ocak 2007; 1:24:44 >

• quote:

ee ben cvplayayım.. bunlarda microdrive yok, microdrive öldü, bitti, demode oldu zaten. bu alette inand dediğimiz ve ilk olarak sandisk in geliştirdiği bi kart türü varki sormayın.. hafıza sorunu, limit, hız ..vb her konuda sınır tanımıyor..

micrdrive'li bir telefonu düşürdün mü ayavayı yedin. gitti bütün bilgiler. Zaten pek tutmadı microdrive.
    Hele hel sandisk şu günlerde 30GB'lık bir model çıkarmış durumda. Linkini bulamadım.

Bu da CBSNews'deki video:

http://www.cbsnews.com/stories/2007/01/09/tech/main2341199.shtml?source=RSSattr=HOME_2341199

Alet çok iyi ya süper.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimmasabi -- 11 Ocak 2007; 1:44:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Richy

hehe teknik özellikler süper, tasarım süper, fiyat süper...

artık nokia N95 'de yalan oldu benim için. ilk hedefim artık bu tel, tabi umarım artık son hedefimiz olur
    bu arada kendini birşey zanneden nokia'ya geçmiş olsun

Aynen +1, Ben de bu aleti bekliyecem. Geçmiş olsun. Harici SD port vs. varmıydı alet de?
  • Cihazla ilgili konular tek topicde toplansa tam süper olacak . Gören bi topic açıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

Cihaz safari web browser var ve bu browsera google map in dahil oldugunu.Browser in internet icin cok uygun oldugunu yaziyor.malesef gps alicisi yok diye ekliyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

http://www.gsmarena.com/apple_iphone_announced_at_macworld-news-244.php

arkadaşlar, benim ingilizce yetersiz, burda gps alıcı, google maps...vb sayısız özellikten bahsediyor, bi el atın hele..

@frostburn

çay bir sudur iç iç gudur.
    meali,
    ne önemi var salla gitsin... burdan devam edelim

sağol yaw, "un" cümleyi olumsuz yaapıyordu di mi ? yaw bi insan ingilizceden hiç mi anlamaz.. bi çözemedim şu işi..

bu arada yöneticilerden rica, iphone hakkında açılan topic sayısı bir günde %200 artmış durumda.. birileri şu topiğin başlığını

)) Apple iPhone Hakkında Herşey Buraya ((

şeklinde değiştirse ii olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 11 Ocak 2007; 14:51:43 >

• N95 yalan oldu diyenler olmuş, görüşe katılmakla beraber "N95 le bunu nasıl bir tutarsınız" denilesi geliyor
    Bu telefon başlı başına bi şaheser
  • youtube.com un en cok izlenen video lar bolumune bi bakarmisiniz

youtube resme iphone ile calkalaniyor.

n95 yalan oldu gorusune katiliyorum yeni telefonum bu olucak

bunu resmi topic yapmak isteriz dimi
  • Tam bir şahesere benziyor arkadaşlar. Bu telefonu araştırırken foruma üye oldum bu arada herkese selam.
  • di
  • quote:

Orjinalden alıntı: yimmasabi

di

oldurdun beni
  • resmi topic ne demek dostum, ben bu forumda bir tek bunu anlayamadım uzun zamandır, niye resmi topic yazarsınız uzman arkadaşlarımız biliyordur herhalde ana topic neysede...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 12 Ocak 2007; 0:29:35 >
  • sabahtan beri telefonun gruntulerine bakıyorum

apple yine devrim yaptı bence..
    iPod cıktıgında mp3 calar zaten vardı nooldu ki diyenler oldu ama
    gorup inceledikten sonra insanların fikri degisti
    simdi de iPhone cıktı telefon zaten vardı ama bu telefon degil iPhone
    bir Mac kullanıcısı olarak piyasaya cıkmasını iple cekiyorum.

@hakanalcin aramiza hosgeldin, bencede bir saheser

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.