|
Bildirim
|
Bu telefonun konusuna girip "ekranı küçük ben almam" demek yakın zamanda gördüğüm en saçma şey,yahu sana küçük geliyorsa 6S var 6S Plus var olmadı Android'i var asıl özelliği 4" ekran sevenlere özel olarak çıkmış telefonun konusuna girip boş yere ekranı küçük almam demek nasıl bir saçmalıktır anlamadım.
|
Gerçekten anlamadığım için soruyorum, bu 2gb ram takıntısı nedir, nereden geliyor? Kaç kişi 1gb ram'in yetersiz kaldığını gördü, yaşadı, kaç kişi 2gb ram'li Apple cihaz kullandı?
Şuanda iPhone 6 kullanıyorum, herhangi bir konuda herhangi bir yetmezliğini görmedim, siz ne görüyorsunuz da 2gb olursa alırım 1 olursa almam diyorsunuz? iPhone'lardan server falan mı kurdunuz? Yoksa iPhone beş sene gitsin veya dördüncü senesinde eziyet çektirmesin gibi bir yıl daha kazandırır belki düşüncesiyle mi hareket ediyorsunuz? (hepsinin 4 senede yani iki sonraki model ile fiziksel ölmese de yazılımsal öldürüldüğünü biliyoruzdur artık herhalde değil mi forum geneli olarak) Nedir yani konu, bir tek ben mi yakalayamadım bu ram olayını, 2007'den iPhone 2'den beri 2-3-4-5-6 serilerini kullanmış biri olarak önemli bir şeyi atlamış olamam heralde. |
Hocam nerede kadınsı bir renk oluyor? Çok hoş bir renk. SE'yi de 6S'i de rose gold alacağım.
Size pembenin "kadın" rengi olduğu toplum tarafından dayatılan bir şey. Aynı şekilde mavinin de "erkek" rengi olması. Ikisi de sonuçta renk. Tercih meselesi sonuçta. |
Bu telefonla çok mutluyum ya. Küçük, hızlı ve problemsiz.
inşAllah bu telefonun başına bir şey gelmez ve uzun süre kullanırım. |
SE ile 3. seneyi dolduruyoruz, bebeğim hala uçak gibi maşallah. Hayatımda hiçbir telefonumu bu kadar sıkıntısız ve severek kullanmamıştım.
Sony, samsung, lumia hepsi yalan dolanmış. Geçen sene batarya değiştirdim problemsiz devam. Hiç mi takılmaz, kasmaz, kendi kendine kapanmaz ne biliyim telefonun azıcık ısındığına bile şahit olmadım. Saygı duyuyorum yapana üretene ve tavsiye edene. |
Orada ''son tam şarjdan sonra fişe takıldı'' diye ibare var, onuda bi zahmet kaybette belki inanır insanlar...
|
Bu telefon ilk çıktığında 1999 TL idi, dedim ki halihazırda elimde G3 var ve kör-topal idare ediyorum şunun fiyatı biraz düşsün de alırım. O gün bugündür bekliyorum ve bugün şu an teknosa, media markt ve vatan fiyatları, her üç mağazada da 1999 TL.
Dönüp bakıyorum da telefon çıkalı nerdeyse 2 sene olmak üzere, ben ha bugün ha yarın düşer diye beklerken telefon eskimiş gitmiş. ^_^ Benim hatam ilk defa apple ürünlerine merak salarken fiyat politikasının android gibi olabileceğini "ümit" etmiş olmam oldu. Telefonu kullananlara uzun ömürlü mutlu kullanımlar dilerim. 2 senelik bir telefona ilk günkü fiyatından gram düşüş olmamışken para verip almak bana çok ters geliyor, bu nedenle iphone se'yi de takip etmeyi bırakıyorum. Burada çok kaliteli, faydalı yorumlar da okudum, yazanların ellerine sağlık tekrardan. |
öyle şirketi yalarun
|
Bu cihazı iphone 6 plustan sonra performans düşüklüğü nedeniyle edindim. Dünya var imiş dedim. Hem küçük hem de müthiş performanslı.ancak benim kurtuldum dediğim 6 serisini insanlar iki kat zayıf olmasına rağmen tercih ediyor. Ben mağazada çalıştığım için biliyorum. Şaşırtıcı bir durum. Üstelik fiyat olarak da uygun bir cihaz.🤔 o kadar da anlatıyoruz ki banane ne aldıklarından ama insan uyarıyor ister istemeZ. Hele bir kız ailesi ile geldi bunu alma diyince başladı ağlamaya eşşek kadar kız. İnanılmaz bir durum.haha.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 4 Mart 2016; 2:20:29 > |
|
|
|
|
|