|
Bildirim
|
şimdi konuya nasıl bir giriş yapıp nereden başlasam bilemiyorum bodoslama dalıyorum ohalde (kusuruma bakmayın)...
ilk olarak samsung'u ele alalım bu lanet olası telefon şirketi sürekli yeni telefon çıkardığı için eskilerinin değerini(piyasasını) öldürmekle kalmıyor üstünede güncelleme desteği vermiyor, tamam diyorsun sıkıntı yok ben çözerim diye önce rootlayıp akabinde ise güzel bir custom rom bulup yüklüyorsun derken... uygun kernel yok hoppa bazı fonksiyonlar devredışı, system dosyalarına girip gerekli kütüphane dosyaları entegre ettikten sonra bir bakıyorsun hala çalışmayan veya hatalı çalışan yerler var... hayır diyorsun ben özel bir android sürümü yükleyecek bir kullanıcıyım, mobil işletim sistemi yazan biri değilim ki bunlar benim işim değil !!! sinirleniyorsun, tekrar orjinal rom yükleyip üstünede sayacı felan sıfırlıyorsun, garanti kapsamına çıkmasın diye, arkaplanda çalışan zibilyon kadar gereksiz uygulama canını sıkıyor alıp tekrar rootluyor onları kaldırıyorsun, derken markete giriyorsun en s...ko uygulamalar bile paralı, iyi apk'larını indireyim diyorsun hoppp onlarda çalışmıyor, derken performansını arttırmak için biraz daha kurcalayıp kendi çapında birşeyler yapıyorsun buseferde telefon dahada sıçıyor, yeni bir custom rom çıkmış oluyor, xda'dan indirip onu kurayim derken telefon brick oluyor... derken onuda kurtarıyorsun (lanet olsun ki bu konuda da uzmanlaştım artık sinirden) sonra yine orjinale dönüyor ve o lanet androidli samsung ile uğraşmak zorunda kalıyorsun... açıkcası iphone 3gs kullandığım zaman tek yaşadığım sorun, her türlü s...ko dosyayı atmak için ihtiyaç duyulan itunes, ve buradan atılanları yine silip güncellemek için itunes'a ihtiyaç duyulmasıydı ama birşey vardı, jailbreak'li olsun olmasın telefon hızlıydı abi, takılma-donma-kasılma yoktu, stabildi hızlı çalışıyordu dur lan dedim yeter artık bastım gittim adı lazım değil bi elektronik mağazaya çıkar dedim genco bana oradan 5s gold 16gb... işte efendim şu model var, nexus'lardan ıvırlardan zıvırlardan bahsediyor dedim ki o çöp ürünleri alın bedavaya insanlara dağıtın hepsini toplasanız bir ubuntu edge yapmazda.. neyse o konuya hiç girmeyeceğim özetle telefonumu alıp gedim - özgürlük/hız/stabilite/performans/muazzam bir tasarım/her türlü apple ürünü ile anlık senkorizasyon/jail break ilede uçurdum gitti - sonunda mutluydum birdaha android'li özellikle de samsung bir telefona elimi sürersem.... apple'a yada iphone'a laf atacak tecrübeli-tecrübesiz herkesi beklerim, açık münazaraya |
bu siteden telefon tavsiyesi istenmez kardeşim burdaki adamlar hepsi gırtlağına kadar paraya doymuş altın kaplama telefon kullanan tipler..bakın denemesi bedava söylüyorum size açın yeni bir konu deyinki iphone 7 plus 256gb almak istiyorum ne dersiniz diye sor gelecek cevapları seyret koy çayını kahvenide :)) yüzde 99 kitle alınmaz 7s - 8- 8s beklenir derler..inanmıyorsan dene..yok 5s stabilitesi kalmamışta kasılıyomuşta falan filan..saçma sapan yorumlar..bak kardeşim al eline 5c ve 5s bak keyfine içine hangisi siniyorsa al kullan..millet cayır cayır 4-4s kullanıyor hala..hepsi aynı işi yapıyor..oyun oynamıyorsan fark yok 4 ile 7 arasında..ne yapacaksan en fazla 3 saniye bekleyerek yaparsın..youtubede everything apple pro kanalındaki iphone 2g-iphone 7 karşılaştırmasını izle bak anlarsın ne demek istediğimi..burdaki arap şeyhi havalarında gezen ama karıştırsan cebinden s3 mini çıkacak tiplere bakma..konuyla alakalı çok doluyum ondan böyle patladım..selamlar.
|
yıl 2015 olmuş,ios sürümü 8.3 olmuş,adamlar şuna hala hücresel veri kısayolu koymadılar,inat mı yapıyorlar anlamadım ?
|
Merhaba arkadaşlar geçen cumartesi günü telefonuma montajını yaptığım Deji Batarya hakkında yorumlarımı bu iletide paylaşıyorum. Yaklaşık 1 haftaya yakın bir süre oldu. Malum ios 12 nin ekran süresi saçmalığından dolayı ss leri paylaşamayacağım. Arka planda uygulama yenilemede sadece 3 uygulama açık, parlaklık her zaman %50, 4g açık, wifi açık, whatsapp instagram twitter telefon görüşmeleri gibi standart bir kullanımımda 5 saat civarında ekran süresi alıyorum. 2 saate yakın whatsappda ekran açık duruyor örneğin. Yalnız çok yoğun kullanımda ekran süresi 3 buçuk - 4 saate düştüğü de oluyor özellikle hücresel veriyi çok kullandığımda böyle sonuçlar alıyorum. Onun dışında Deji Batarya, benim telefon kullanımıma göre artık telefonumu hemen hemen 1 günü çıkartmaya yani gün içinde 2. Şarjı mecbur kalmadıkça takmadığım durumlara taşıdı. Bu bataryadan alacak arkadaşlara ilerleyen dönemlerde yine daha fazla bilgi vermeye çalışacağım.
|
Pubg mobile ve asphalt 9 u akici oynatabilen 6 yasindaki ihtiyara selam olsun
|
İnanılmaz ama gerçek, kaçıncı güncelleme bu 5s e, efsane bu...
|
hayır
|
Batarya olayını çözmek lazım. İyi bi batarya ile 2019'u rahat çıkarır bu cihaz. Benim de bataryam çok kötü. Günde 2-3 kez takıyorum.
|
İosa alisan baska bisey kullanamiyor maalesef. 5s ten s10e ye geçtim ilk fırsatta satıp iphone a dönüyorum.
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkGuardian-53 -- 17 Ekim 2013; 22:10:09 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkGuardian-53 -- 17 Ekim 2013; 22:44:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|