Şimdi Ara

Apple iPhone SE (2. nesil) [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.247
Cevap
132
Favori
749.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Numaraya zimmetli yaparsın. atıyorum imei'ye işlersin numarayı, o numaradan başka bir numara o telefon 30 günden fazla kullanamaz. Amaç zaten bir nebze olsun tüketimin önüne geçebilmek.
  • Se incelemeleri youtube'a düşmüş bir çok yabancı kanalda.Aşağıda bir youtuber'in videosundan aldıgım ekran süresi var se için.Ne düşünüyorsunuz?

Apple iPhone SE (2. nesil) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 22 Nisan 2020; 18:54:58 >
  • O batarya icin normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam. İzlediğiniz videolarda genel olarak hangi özellikleri öne çıkartılmış? Hız, kamera gibi özellikleri hakkında nasıl yorum yaptıklarını öğrenebilir miyim bilginiz varsa?

• Bakalim iPhonedo bir video yapacak mi

• ambitious_man A kullanıcısına yanıt
    MKBHD iyi olduğunu söylemiş. Fakat "mükemmel" değil dedi. Bir telefondan beklentinize göre size uyar da uymayabilir. Ortalama kullanıcının her işini yeterince iyi görür.

Marques Brownleeyoutube
    iPhone SE (2020) Review: It All Adds Up!
    https://www.youtube.com/watch?v=aXfiyuUziY0&feature=youtu.be

• Muhtemelen bana hitap edebilir. Telefonun işlemcisi, ve batarya özellikleri benim için daha önemli. İphone 11 almak istiyordum ancak bazı olumsuz durumlardan dolayı şu an alamadım. Eğer bu telefon kampanyalarla 4900 5000 civarına düşerse almayı düşünüyorum. Şu an se'nin 1. neslini kullanıyorum.

• Cihazda gece modu yok sanırım arkadaşlar madem iPhone 11 serisi kamerası ve işlemcisi kullanılmış gece modunun olmaması saçma olmuş neden böyle birşey yapmışlar

• zaferli kullanıcısına yanıt
    hocam alacak olsam fiyatı düşündürüyor. 11 ile arada 1600 tl fark var. 11 modelinin artıları daha fazla, vermeye değer. bu telefonun tek artısı boyutu. fiyatı da saçma geliyor. arada 2500-3000 tl olsa tamam dersin.
  • zaferli kullanıcısına yanıt
    iPhone 11'in yerini almamasi icin

• Kamerası cidden çok iyi, incelemeler de bunu gösteriyor şaşırtıcı derece de güzel yapmışlar telefonu.
  • sakulta8585 kullanıcısına yanıt
    İngilizce yapmış, Türkçe de gelir yakında

• EknCn kullanıcısına yanıt
    İphone 11 ile aynı kamera özelliklerini yaptıklarını duymuştum. ancak çift kamera ve gece modu özelliklerini dahil etmemişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ambitious_man -- 23 Nisan 2020; 16:34:42 >
  • Kamera çok şarj yer genelde en çok muhtemelen test için kamera kullanılmış ama genede en fazla 5 5.30 saat ekran süresi alınır gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak acaba?

• karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    sakulta8585 kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyatı ülkemizdeki vergilendirme ve kurdan dolayı maalesef ama diğer sitelerde 4900 fiyatlara bulunabileceğini düşünüyorum , tercih sebebi ise boyutu yoksa yeni tasarım istesem 300-400 daha koyar XR alırım
    11 yerini alamazki hocam insanlar bunu boyutuna sebep tercih edeceklerdir üstelik gece modu mu ayırıyor aralarındaki farkı :) sadece işlemci ve kamera aynı ilken gece modu olmaması çok saçma geldi

• Antutuda iPhone 11e göre %7 daha az performans veriyormuş ama Geekbench puanları eşdeğer, zamanla underclock yapılıp yapılmadığı anlaşılır.
  • 128 GB kırmızı renk almayı düşünüyorum nasipse.

Umarım mağazalar indirim yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: Bernoulli Denklemi

128 GB kırmızı renk almayı düşünüyorum nasipse.

Umarım mağazalar indirim yapar
    Bende nasip olursa silver alacam 64 bana yeter inş uygun çıkar sitelerde

• Matherson kullanıcısına yanıt
    Hocam bence 300-400 fazla ver 128 GB al ,kafan rahat etsin.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.