Şimdi Ara

Apple iPhone SE (4.Nesil) [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
7
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Doğru

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu güzellik dinamik ada ile gelecek deniliyor.
    Apple iPhone SE (4.Nesil) [ANA KONU]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Kamera tasarımı bu sekıl daha iyi olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuna bir 90 hz koysalar bari

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tek kamera.... alınmayacaklar listesi 1.sırasında

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    Tek kamera günlük kullanıcıların yüzde 90’ı için yeterli. Bugüne kadar bir kez olsun geniş açı lensi kullanmışlığım yok. Gözlemlediğim çoğu kişi için de durum aynı. Genelde ikinci kamera olarak öne çıkan portre fotoğraf çekimi için gerekli olan telefoto kamera. Onun dışındaki geniş açı ve periskop kamerayı kullananlara rastlamadım. Portreyi öyle zırt pırt kullanmıyorsanız tek kamera standart bir kullanıcının kamera ihtiyacını fazlasıyla karşılıyor. Ki yapay zeka desteği olmadığı halde iPhone 15 oldukça iyi portre fotoğraflar çekiyor. Bu cihaz yapay zeka ile daha başarılı portre çekimi yapacaktır. Tek kamera olması bir handikap gibi görünse de standart bir kullanıcı için değil. Profesyonel çekim ve içerik üretmek gibi zaruri ihtiyaçlar yoksa gayet yeterli gelecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    2 kamerasız bir telefonu almak ileriye yönelik yapılacak en büyük hata. Tek kamera ile anne babaya iş görür. Birazcık fotoğraf çekmek isteyen birisi bunu almaz. Hele s24 ultra gibi bir fiyatlandırma ile satılan cihaz varken. Ki bu telefon çıktığında ondan bile pahalı kalacak. İkinci iphone xr vakası kısaca

• Kamera sayısı ileriye dönüklükle alakalı bir durum değil. Uzun yıllar sonra o kişi telefoto kamerayı mı kullanmaya başlayacak? :D Emin ol pro modelleri alanların büyük kısmı telefoto ve geniş açı kameralarını kullanmıyorlar bile.

Hayır kamera kalitesi iyi olacağı için daha uzun süre sizi idare edebilir. Pro kullanıyorum öncesinde xr kullanıyordum. Geçmeden önce ben de sizin gibi diyordum ama geçince neden tekli kameranın eksi bir nokta olduğunu gördüm. Geniş açısı gece foto lensi yakınlaştırmasını nasıl tek kamera ile yapıp 3 kamera performansı bekleyeceksiniz ? Demek istediğim nokta o.

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    Kamera kalitesi daha iyi olmuyor. Bahsettiğiniz şey kamera kalitesi değil lensin odağıyla alakalı bir durum. Telefoto lensler daha dar açıları çeker bu sebeple portre fotoğraf çekiminde kolaylık sağlar. Kamera kalitesi artmıyor. Kamera kalitesi sayıyla artmış olsaydı bugün fotoğraf makineleri nal topluyor olurdu. 17 yıllık Nikon D90’ı bugün ister iPhone 16 Pro Max ister S25 Ultra’nın karşısına koy tek kamerasıyla ikisinin de ağzını burnunu kırar.

Kalitesi olarak ne demek istedim yine açıklayayım. Yapacağınız işler daha fazla olur ve kaliteli oluyor. Alanınız genişliyor. O zaman telefonlara tek kamera koyalım zaten herşeyi yapıyormuş :)

Profesyonel kamera ile telefon kamerası karşılaştırmayalım :)

• Fiyatı gerçekten iyi olursa isterse yarım kamera olsun almayı düşünüyorum. Max 500 dolar olacak deniyor. İkiyle çarptığımda 35 civarı beklenti var. 40 olursa iyi bir düşünürüm, acele etmem ama 40+ olursa bay bay happiness, bay bay lolunuz.. En azından benim için (filoloji).

• 90 hz olur ise yok satar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.