|
Bildirim
Teknoloji şirketlerindeki mühendislerin genel olarak çocukları tanımadığını düşünüyorum ben. Mesela evdeki LG buzdolabı elektrik gidip gelirse çocuk kilidini devre dışı bırakıyor. Hadi bu neyse ama LG çamaşır makinesine koydukları çocuk kilidi bir tuş haricinde bütün tuşları devredışı bırakıyor. O tuş hangisi mi? Büyük, yuvarlak, led ışıklı açma/kapatma düğmesi Daha geçen yeğenime eski android telefonlardan birisini ayarlayayım dedim. Family link ile yönetmek üzere supervised account oluşturdum. Her şey çok güzel ama Youtube Kids uygulamasındaki içerik kısıtlama ayarlarında içerikleri tek tek ben onaylayacağım seçeneği supervised account için desteklenmiyor. Çözüm için ne gerekiyor? Telefonda tam yetkili bir hesap ile oturum açmak. Bu sefer de telefon kontrolünü kaybediyorsunuz. Tek demek istediğim "Tom is a genius". |
Benimde dertli olduğum konuya değinmişler. Bende kendi kendime bir şeyleri yanlış mı yapıyorum diyordum. Oğlumun tabletine bazen engel koyduğumda açığını bulmuş kolayca aşabiliyor. Ek süre iste diyip devam ediyor. O zaman da bütün uygulamaları gizle demek gerekiyor, o zaman da cihaz boş oluyor. İnşallah ipados16 da hallederler de yeni tablet aldırmazlar bize. Maalesef ipad mini5 e 17 desteği vermeyecek galiba. |