|
iOS 18, Apple CarPlay'e yeni özellikler getirdi: İşte tüm yenilikler
-
-
Herhalde en az değişikliğin olduğu iOS görünümü bu olmuş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar aracım Tucson apple carplay de google maps kullanırken sokakları döndüğümde harita kafayı yiyor 360 derecede yukarı aşağı yapıyor. Bu google maps ile mi telefon ile mi alakalı çözemedim
-
Müthiş gelişme olmuş apple mühendisleri gece gündüz buna çalışmış.
-
ios 18 çok sorunlu carplay de,çıldırtacak beni,ses bir geliyor bir gidiyor,hanımın araba da da aynı ,biri bmw biri mercedes
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 21 Eylül 2024; 21:29:41 >
O kocoman haritayı kaplayan bildirimin yanına bi çarpı işareti gelsin artık da kapatabilelim 10 sn beklemeyelim
Katılıyorum sürekli kopma yaşıyoruz hem car play de hem kablosuz kulaklıkta.
Yandexle dene bir de.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence araçta sorun onlarca araba dört beş farklı telefon hiç böyle bir sorun yaşamadım
Hala ne YouTube’dan nede başka bir programdan video izlenemiyor.
Bende farklı marka bir araç var, bende de Android Auto ile Google Maps kullanırken touchpad çalışmıyordu. Araç kullanırken ekrana dokunmak zorunda kalıyordum. Multimedia sisteminin yazılımını güncelleyince sorun çözülmüştü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 21 Eylül 2024; 22:58:16 >
-
Bir arkadaşımda alfa romeo var. Servis güncellemesi sonrası O da hem google haritalar, hem araç nav. benzer bir şey ile karşılaştı. Hem bluetooth hem kablosuz bir yoldan bağlıydı. Bluetooth u kapatınca navigasyon ilginç şekilde düzeldi. Bu durumu Servise soracaktı.
Yolda giderken youtube izleseniz ne kazanacaksınız ? Ciddi soruyorum
Klip müzik nasıl olur ? Hem sürekli yolda mı gidiyoruz? Eşimle aracın içinden çocuğumun okuldan çıkmasını beklerken haberleri izlemek nasıl olur? Daha bir sürü senaryo. Herkes kırmızı ışık dahi araç durunca hemen kafasını telefona gömüyor.
Trafikte kullanmak büyük risk, sorma amacım buydu. Sonra ışıkta beklerken arkadan kornalar havada uçuşuyor :)
Carplay özelliği çalışmıyor bende illa orjin kablo istiyor
Benim de araçta beklediğim çok oluyor. Bu özellik gelse süper olur. Güvenliği düşünüyorlarsa hareket halindeyken otomatik kapanabilir mesela.
Evinde haber izleyemiyor musun? Radyo'dan dinleyemiyor musun? Savas mı var?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 24 Eylül 2024; 12:48:1 > -
Evimde izleyebiliyorum, Radyodan dinleyebiliyorum. Arabamda Apple Car var oradan da izleyip dinlemek istiyorum. Savaş olması olmaması ne alaka? Madem teknoloji var her yerde kullanılıyor ve her yerde gelişim gösteriyor eksikleri dile getiriyoruz.
yani cocugu okuldan alirken, hanimla birlikte yütüb haberi izleriz yazilmis boyle bir anda haber dinlemenin onemini anlayamadim oyle bir anda haber dinlenilmesini mantikli ve gerekli yapacak bir olay olsa, mesela savas gibi, deprem gibi, zaten pop muzik calan radyolarin hepsi ayni anda haber vermeye baslardi, zaruriyet yok ancak ben yine de haber dinlerim denildiginde, birilerinin boyle bir haber dinleme hobisinin olmasi enteresan geldi muzik videosu yine mantikli gibi ama haber yani neden haber?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 24 Eylül 2024; 16:0:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Müthiş gelişme olmuş apple mühendisleri gece gündüz buna çalışmış. |
Hala ne YouTube’dan nede başka bir programdan video izlenemiyor.
|
Benzer içerikler
- whatsapp bildirim gelmiyor
- gizli hesap görme
- xiaomi whatsapp sorunu
- font bulma
- whatsapp yedeklenen mesajları geri getirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X