|
Bildirim
Abicim adamlar arkplandaki uygulamaların pil tuketmedigini açıklamışlardı zaten. Niye illa kapatmak istiyorsunuz?
Android is that you? |
iOS 15 tüm uygulamaları kapat tuşu gelir diye tahmin ediyorum
|
|
ios>android
Telefon yerine oyuncak kullanmak isteyenleri üzmüştür |
Herşeyin sorumlusu apple. %50 ötv %18 kdv trt vergisi ve dolar 6 TL değil. Doğru.
|
Telefonu kapatırken parmak izi veya şifre istemeli artık.
|
Arkadaş gayet güzel ben beğendim. Her sene yenilik bekleyen gitsin android alsin. Apple çok doğrular hamleler yapiyor takdir ediyorum.
|
Şu anki sürüm bile mükemmel çalışıyor bence, eğer vaad ettikleri gibi olursa cidden muazzam olur.Face Id zaten kusursuz çalışıyordu %30 hız nasıl bir fark getiricek merak ediyorum.Face Id için tek beklentim ekrana baktığımda ya da telefonu elime aldığım gibi manuel bir hareket yapmadan kilidi direkt açması.Olmasa da olur ama olsa daha iyi olurdu.
|
Bir guncellemeyle bir cok yenilik ve guclendirme gelmis buna ragmen kucumseyen yorumlari sasirarak okudum.
Sunu merak ediyorum siz bu guncellemeyi neyle kiyasliyorsunuz, neye gore yetersiz kalmis? Bilmedigimden soruyorum; Android guncellemelerinde bundan daha fazla yenilik oluyor mu? Ya da herhangi bir isletim sistemi bundan daha fazla yenilik ve guclendirme sunuyor mu? |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |