Şimdi Ara

Apple iPhone X [ANA KONU] (755. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.238
Cevap
136
Favori
838.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 753754755756757
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bataryayı değiştirirken sokete zarar verilmiş olabilir.. isterseniz bataryayı değişime gönderebilirsiniz deji değiştiriyor diye biliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SW4RTHY kullanıcısına yanıt

Aynı sıkıntı bende de mevcut. Batarya değiştirdim bakalım. Bence ya bataryanın soketinde ya da anakartta bataryayı taktığımız sokette sıkıntı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehili -- 14 Ekim 2022; 16:31:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cehili C kullanıcısına yanıt
    umarım telefonda sorun yoktur. ben ios 15.7 ye yükselttim 2 gündür kapanma sorunu olmadı. Bir deneyin isterseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: SW4RTHY

umarım telefonda sorun yoktur. ben ios 15.7 ye yükselttim 2 gündür kapanma sorunu olmadı. Bir deneyin isterseniz
    Benim 16.0.2 de hocam.

• sırf bu sorunlar yüzünden apple orjinal bataryaya o parayı bayılıp değiştirmek mantıklı geliyor..

Farklı batarya ile değiştirdiğinizde sorun devam etti mi hocam? telefon zırt pırt kapanıp duruyor duvara vurmamak icin zor tutuyorum kendimi

• Bataryamı geçenlerde değiştirdim. Telefoncu kendi ürününü övmek için mi bilmiyorum deji önermiyorum dedi. Akfa diye bir marka taktı. 10 gündür kullanıyorum çok şükür sıkıntı yok daha

Hocam 3 gündür sorun yok şuan. Hatta ilginçtir sorunlu diye değiştirdiğim bataryayıda diğer X e taktım ondada sorun yok :)

Çok sevindim adınıza hocam. Sanırım takarken bi temassızlık vs oluyor demek ki. Deji bataryayı geri alıyor mu acaba bilginiz var mıdır ??

• quote:

Çok sevindim adınıza hocam. Sanırım takarken bi temassızlık vs oluyor demek ki. Deji bataryayı geri alıyor mu acaba bilginiz var mıdır ??
    1 sene içerisinde geri alıyor olması lazım hocam.

Görüştüm bugun batarya degişimi yapılacak. Bakalım, umarım sorun bataryadadır. Dün heralde bi 50 kere kapanıp açıldı telefon, duvara vurup kırmamak için zor tuttum. Bugun Deji ile sabah görüştüm.SAbahtan beri 1 kere bile kapanmadı. İnanılmaz bir şans

• quote:

Görüştüm bugun batarya degişimi yapılacak. Bakalım, umarım sorun bataryadadır. Dün heralde bi 50 kere kapanıp açıldı telefon, duvara vurup kırmamak için zor tuttum. Bugun Deji ile sabah görüştüm.SAbahtan beri 1 kere bile kapanmadı. İnanılmaz bir şans

Hocam eski bataryayı takın bence değişene kadar. Hem arıza bataryada mı değil mi anlarsın.

Eski bataryayı da 1 sene önce Deji den almıştım. Son 1 ayda pil çok fazla şişmiş, telefonun yanları yukarı kalkmıştı hocam. Yenisini taktıktan sonra atmıştım direkt.

• quote:

Eski bataryayı da 1 sene önce Deji den almıştım. Son 1 ayda pil çok fazla şişmiş, telefonun yanları yukarı kalkmıştı hocam. Yenisini taktıktan sonra atmıştım direkt.

Anladım hocam. Yüksek ihtimal bataryadandır. Eğer takarken soketi zorlamadıysanız bataryadandır.

Umarım bataryadır hocam teşekkürler yardımınız icin

Bataryayı dün değiştirdim yenisi ile , 2 gündür hiçbir sorun yok hocam telefonda. Ama ilk taktığım pil de 4-5 gün sonra sorun olmaya başlamıştı. Umarım böyle devam eder

Umarım olmaz hocam. Benimkilerde de şuan problem görünmüyor. Bu cihazlar çok nadir ekran seçtikleri oluyor. Sanırım bataryada seçiyorlar :)

İkimize de şans dileyelim , X in son kalesi olarak

• benimde batarya değiştirme zamanım geldi günde iki defa şarja takmak zulüm gibi artık.. ama orjinal bataryanın değişim fiyatı malum.. deji düşünüyorum ama muallaktayım

• blackrether kullanıcısına yanıt

hocam ben de aynı durumdayım. deji kullanıp sorun yaşayan arkadaşları görünce ve serviste 1400 tl isteyince kararsız kaldım

• 
Sayfa: önceki 753754755756757
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.