< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone X [ANA KONU] (754. sayfa)
-
-
Şarj 16.0'da gün geçtikçe çok daha iyileşiyor. Epeydir kullandığım en stabil sürüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StarveOfMurder -- 18 Eylül 2022; 15:44:12 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ekim ayı sonu gibi 16.1 gelir ve videolardan, kullanıcı deneyimlerinden geçişlerin başlayacağını düşünüyorum..
Şahsen 16.0'da geçilebilir.
Arkadaşlar merhaba, garip bi sorunla karşılaştım. 16'ya geçtiğimden beri, ne zaman dönüştürücü ile bir kulaklık takılı olsa telefon laglı çalışıyor. Bildirim sesi geliyor bildirim sonradan düşüyor, sesi kısmak veya açmak istediğimde 5-10 saniye sonra bir anda yükseliyor. Bu sıkıntılar sadece dönüştürücü ile kulaklık takılı olduğunda nüksediyor. Sizce sıkıntı nedir?
Aynı durum müziği bir müddet durdurup kulaklığın oynat butonuna basınca hem gecikmeli çalıyor hem de sıradaki şarkıya çok sonra atlıyor
ne zaman bu sorunla karşılaşsam kulaklığı tak çıkar yapınca düzeliyor, onun dışında problemin sebebi kulaklıktaki fiziksel butonu kullanmaktan dolayı diye düşünüyorum.
Bence uygulamayı arkaplana attığında butonla tetiklediğinden bir de bellek yoğun olduğu için sürüyor olabilir. Yazılım kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Bende de çıkart/tak yaptığımda düzeliyor.
iPhone X için iOS 16 nasıl arkadaşlar? 16.1 gelmeden sıfır kurulumla geçeyim diyorum ama tedirginim. iOS 15.7'de yaramadı benim telefona halen animasyon takılmaları var. 16 ile geçti mi bu sıkıntılar?
-
Ben 5 gün kullandım 16 sürümünü yaramadı çok fazla ısınıyor ve şarj tüketimi çok fazla tavsiye etmem dün tekrar 15.7 ye döndüm ısınmaktan kurtuldu telefon şarj tüketimi bi kademe daha iyi.
-
Merhaba galerideki fotoğrafa uzun bastığımda arka plandan ayırmıyor acaba x modeline gelmedi mi bu özellik
aynen ya bende de olmuyor, cevap veren biri çıkar mı?
-
Sanırım X lere gelmedi
Xs ve üstü modellere geldi bu özellik maalesef..
Arkadaşlar benim cihazın yazılımı 14.8 hala. Gördüğüm kadarı ile 15.7 ve 16 birlikte verilip seçenek olarak sunulmuş. Herhangi birine güncellememi önerir misiniz?
Şarj tüketiminde çok anormal bir tüketim yada cihazda yavaşlama yok ise güncelleyeyim
16.0.2 güncellemeden sonra whatsup bildirimler gelmiyor. uygulamayı açınca görüyorum mesajları. bu sabah oldu.
millet arayıp mesaj attık neden cevap vermiyorsun diyor. sebebi nedir nasıl düzelir?
-
bence kullandığınız uygulamaların desteği sürüyorsa geçmenizi pek önermem. mâlum ekonomik şartlar ve telefonun genel ömrü açısından. geçmek istiyorsanız da şuan 15.7 stabil şekilde kullanılıyor..
aynı sorunu 15.7 de instagram üzerinde yaşamıştım. uygulamayı ayarlardan beri tamamen önbelleğiyle silip yükleyince düzeldi. kesin garanti çözüm mü bilmiyorum tabi. sadece öneri..
Geçen hafta bataryayı Deji ile değiştirdim.
son 2-3 gündür Bir anda kapanıp şarj 0 oluyor , kendi kendine reset atıyor 2-3 kere. Bu sırada şarj %0 gözüküyor , Ardından ben şarja taktıgımda şarj sesi geliyor fakat ekranda gözükmüyor.
1-2 kere daha reset atınca düzeliyor şarjın % kaç oldugu vs çıkıyor.
Sorun kesin batarya da mıdır sizce? Geçen hafta değiştirdim son 2-3 gündür böyle sorun olmaya başladı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X