Şimdi Ara

Apple iPhone X [ANA KONU] (752. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.235
Cevap
134
Favori
841.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 750751752753754
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

cevap için teşekkürler, siz x model mi var ? yeni gelen 15.6 yazılımı henüz yüklemedim cihazda kasma ısınma vs olur mu yükleyen var mı bilginiz ? cihazı daha önce ikinci el aldım video izlerken insgramda hikaye izlerken veya konuşmalarda sesi orta seviyenin üstüne çıkarınca tizlerde cızırtı yapıyor hoparlör mü patlaktır konuşurkende benim sesim net gidiyor karşı tarafın sesi hoparlöre yakın konuşursa biraz cızırtılı sanırım bu donanımsal yazılım düzeltmez bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsek59 -- 12 Ağustos 2022; 17:26:45 >
  • Benim batarya %76 da ve şarj pek gitmiyor artık. Ayrıca saçma ve basit uygulamalarda arada bir ısınma yapıyor. Yazılım sürümüm hala 14.8 de artık güncelleme yapmıyorum. Sorum şu en güvendiğiniz batarya hangisi. Orijinal batarya taktıramıyorum çünkü cihaz yurtdışı. Önerdiğiniz ve kullandığınız bir marka varsa ona göre hareket edeyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • suskun4449 S kullanıcısına yanıt

Çok çok iyi olmasa da kötünün iyisi deji yi deneyin 13-14 gün memnun kalmazsanız iade edersiniz en azından cep bütçe dostu

montajını kendiniz yapmayın önermem 50-100 TL ya bi telefoncuya taktırabilirsiniz

Ya da araştırın 1 yıl kadar daha idare edecek çıkma orijinal bataryalar satılıyor

bu Arada marka ile alakam yok sadece sitedeki bilgileri alıntı yapıyorum

sepette indirim var YAZ10 kodu ile

Outlet ürününü satın alınan ve 14 gün içerisinde iade edilen bataryalar

normal kapasitesi 215 tl

https://www.deji.com.tr/outlet-iphone-7-batarya-430

yüksek kapasite 245 tl

https://www.deji.com.tr/outlet-iphone-x-mucize-batarya-deji-3310mah

Sitemizde satışı yapılan OUTLET ürünler, aşağıdaki kusurlardan birini kapsar:

a)Etikette yer alan kusurlar(yırtılma, leke, vb.)

b)En çok 10 kez kullanılmış ürünler. (İlk 14 günde iade gelen sorunsuz ürünler)

c)Üretim kaynaklı, en çok %5 kapasite(mAh) kaybı bulunan ürünlerden oluşmaktadır.

-Ürünün kusuru ürün üzerine yapıştırılan etiketle müşteriye iletilir.

-Ürün ambalajsız gönderilebilir.

-Bu kategoride satılan ürünlerimiz de 1 yıl süreyle garantilidir.

sıfır ürün

normal kapasite 385 tl

https://www.deji.com.tr/iphone-x-mucize-batarya-deji

yüksek kapasite 405 tl

https://www.deji.com.tr/iphone-x-mucize-batarya-deji-3310mah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 12 Ağustos 2022; 20:32:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• simsek59 kullanıcısına yanıt

bende Xs max vardı 13 pro maxe geçiş yaptım ama cihaz onemli değil tum cihazlarda aynı işlem gecerli sonucta. cızırtı olayı kulak ahizesi kısımındaki hoperlorde bende sesi full yada fulle cok yakın actıgımda benzer sekilde tiz seslerde cızırdama oluyordu ama sonradan bu sorun kendi kendine yok oldu. daha önce 6 plus kullanırken basıma benzer bişey gelmişti servise vermiştim telefonu ve sıfırı ile değişim yapmıslardı.

• Merhaba arkadaşlar iyi günler dilerim öncelikle benim X cihazım yere düştükten sonra takılmaya kasmaya donmaya başladı ayrıca çokta ısınıyor son güncellemeden mi yoksa düşmeden mi bilemedim var mı fikri olan hiç bir özelliği bozulmadı düşmeden sonra Face ID, Ekran çatlama çizilme gibi durumlarda sıkıntı yok içindeki parçalardan birine zarar gelse düştüğünde hangisine gelir ve yavaşlamasına sebep olan şey nedir? Yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.

• 4-5 ay önce EasyCep'ten yenilenmiş iPhone X 64GB almıştım. Bataryası değiştirilmiş, lisanslı batarya vs diyorlardı güvendik aldık almaz olaydım, telefonu şarja takıyorum çıkarıyorum geceden sabaha %20 şarj düşüyor. Sorunu belirtip pilini yine mağazada değiştirttim fakat değişen hiçbir şey olmadı. Sizce orijinal batarya veyahut deji'nin 3310mah'lık bataryası bu soruna bi çözüm olabilir mi?

• itunes ile bilgisayara video resim atmak için uygulama indirip kullanmak şart mı ? şart ise hangi uygulama iyidir hangisini indirmem gerekir ?

• yorumları okuduğumda kimse memnun değil galiba cihazdan şuan almayı düşünüyordum 7 den geçeceğim ama çok kuşkulandırdı herkes.. 8 plus almak daha mantıklı geldi ama çağ dışı tasarım da cezbetmiyor..

• ikinci el cihaz olayi biraz sansa kaliyor bence.

Benim kullandigim iPhone X i bir arkadaşım Amerikadan almisti ve o 3 yıl kullandı sonra da ben ondan satin aldım. Herhangi bir kronik soruna denk gelmedim, pilini değiştirttim sadece, 1 yıldır falan sorunsuz kullaniyorum.

Bi ara diablo yukledim ve oynarken isindigini hissetttim. Sonrasinda da calistigim sirket iphone 12 verdi, simdilik iphone X ben ikinci telefon olarak kullaniyorum. Satsam ondan gelecek para ile duzgun bir sifir cihaz alamam. Alacak olan kisi de 4-5 yillik telefondan ne bekleyebilir bilemedim.

• Hocalarım bu tarihte iPhone x alınıp kullanılır mı? Şuan Xiaomi mi note 10 lite kullanıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bibliyorlar kullanıcısına yanıt
    Şahsen temizini bulduysan alabilirsin. Sanmıyorum ki bulasın. Bulursan da bir yıl daha sorunsuz şekilde kullanabileceğini bi X kullanıcısı olarak içtenlikle söyleyebilirim.

• StarveOfMurder kullanıcısına yanıt
    0 ayarında telefon kılcal çizik dahi yok. tanıdığımda var o model yükselteceği için 6bine verecek bana. Yani alırsam en az 3 yıl arkama bakmadan kullanabilir miyim?

Bataryasına ve depolamasına dikkat etmenizi öneririm. Küçük bir batarya + OLED ekran sizi zorlayabilir, ek olarak da 64GB şu anda ucu ucuna yetiyor. Onun dışında hız performans açısından hala çok iyi bir cihaz.

Tanıdıksa telefonu 3uTools'a bilgisayarla bağlayıp detaylı doğrulama dökümü alabilirsin neticede tanıdık. Şayet 93 ve üstü bir not alırsa telefon almanda mania yok şahsen. Ama dediğim gibi gelecek birçok gelişimden mahrum kalırsın yazılımsal olarak bkz. Ben. Ayrıca iPhone'da kamera gün geçtikçe eskimediği için X kameraları güncelliğini yitirmiş değil beklentine de bağlı tabii ki.

• StarveOfMurder kullanıcısına yanıt
    Hocam kamerayla hiç işim olmaz. Güncellemelerde pek önemli değil. Beklentim Stabil çalışan bir cihaz, yazılım problemi olmayan, sosyal medya, iş için whatsap telefon görüşmesi, akşamdan akşama oyun oynarım bazen o kadar. Beklentimi karşılayacağını düşünüyorum kendimce. Fiyat olarak sizce nasıl 6bin lira, cihaz çok temiz.

• Shallgo ve sarı site piyasası ortada. Temiz olduğundan eminsen ve oyun oynayacağın için şarj etmek seni ırgalamayacaksa pazarlığa otur.

Ben olsam para verip almazdım.

Bariz olarak eski performansında değil cihaz buda normal. Arka planda uygulama tutamıyor artık ram yetmiyor. Isınma yapıyor.

Bence 0 bir cihaz alın çok daha sağlıklı olacaktır.

5 senedir 8 plus kullaniyorum. Centik hariç x ile ayni telefon diyebiliriz. ios 16 guncellemesini yapmazsan rahat 5 sene daha kullanirsin o telefonu. Gundelik kullanim icin cihaz gayet yeterli, bu ekonomide surekli son model telefona gecmek anlamsiz.

• Forumdaşlar sizlerin bilgisine ihtiyacım var. Sorum şu; 64 GB’lik cihazım şu an 55GB hafıza kullanıyor. Cihazı PC üzerinden İTunes’e yedekleme yapıyorum. Yedekleme dosyasını klasörden bakınca olması gereken yedekleme 55GB yerine toplam klasör boyutu 16GB civarı hesaplıyor. Bu tarz yedekleme yapıp cihazı fabrika ayarlarına getirince iTunes üzerinden cihaza geri yükleme sorunu yaşamıştım, bu sorunu yaşadığım için şimdi üfleyerek yapıyorum. Bu konuda bilgisi olup bilgilendirecek forumdaşa teşekkür ederim.

• tanerakinnn kullanıcısına yanıt

Normal. Uygulamaların yüklenmemiş boyutunu hesaplıyor. Ve yüklenip,silinen uygulamaların çerimi,çöpünü de yedeklemiyor.

• 
Sayfa: önceki 750751752753754
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.