Şimdi Ara

Apple, iPhone X reklamında yanlışlıkla iOS 11'deki bir hatayı ifşa etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple, iPhone X'u radikal tasarım değişiklikleri ile piyasaya sürdü. Akıllı telefon, çerçevesiz tasarım için Home butonundan vazgeçilen ilk iPhone modeli olma özelliğini taşıyor. Bu aynı zamanda şirketin Touch ID'yi rafa kaldırarak daha uygun bir kimlik doğrulama teknolojisine geçiş yapmasını gerektirdi.

Yeni nesil iPhone'da bulunan Face ID, kullanıcıların çentikte bulunan TrueDepth kamera sistemini kullanarak yüz tanıma teknolojisiyle cihazlarının kilidini açmalarını sağlıyor. iPhone X sunduğu yeniliklerle güzel tepkiler alırken birçok hata ile kullanıma sunulan iOS 11 iyi bir başlangıç yapamadı. Ancak güncellemeler sayesinde Eylül ayından bu yana önemli bir yol kat ettiğini söyleyebiliriz.

Ayrıca Bkz.Qualcomm, Quick Charge 4.0 teknolojisini destekleyen telefonları açıkladı
    Apple yeni iPhone X reklamı ile büyük bir skandala imza atmış durumda. Yayınlanan videonun sonuna doğru iOS 11'deki çok eski bir hata şirketin kendisi tarafından yanlışlıkla gözler önüne serildi. Bildirim balonunun içinde kalması gereken metin, animasyondan biraz daha hızlı beliriyor.

iOS 11'deki hatalar kullanıcıları bezdirdi

Elbette herhangi bir işletim sisteminde bu tür hataların olması normal. Ancak enteresan olan şey Apple tarafından hazırlanan bir reklam filminde bu durumun kimse tarafından fark edilmemiş olması. Aşağıdaki videonun 50. saniyesinde iOS 11'deki bu hatanın nasıl ifşa edildiğini görebilirsiniz.

iOS 11'deki tek hata bu değil. Müzik uygulamasında alışılmadık bir kullanıcı arayüzü hatası var. Ekran döndürme sorunlarının olduğu söyleniyor. Kısa süre önce de iPhone X ekranın aniden kapanmasına neden olan bir hata ortaya çıktı. Öyle ki Apple'ın bu hatalardan sonra iOS 12'yi yayınlamak yerine iOS 11'deki kullanıcı deneyimini geliştirmeye odaklanacağı söyleniyor.

• ios11 in kendisi hata zaten

• Benim için mac'in tek başına yazılım kararlılığı avantajı windows 7 ile bitmişti(eski mac kullanıcısı) aynı şekilde ios 6'dan sonraki her sürümde ios aşağı yuvarlanırken android kendine bir şeyler katarak geldi, ios için söyleyebileceğim bugün bu kadar kapalı kutu hangi sistem olsa en az ios kadar stabil çalışabileceği yönünde, artık ios hapisanesinde kalmaya değecek bir hız farkı göremiyorum, iki üç yıl sonra telefon değiştirirsem o günün android cephesinin şartlarına göre bir seçim yapmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horizons2 -- 19 Mart 2018; 21:55:35 >
  • Şu Apple komedi şirket valla..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inanamıyorum!111 bu kadar büyük hata barındıran bir işletim sistemi olabilir mi şu devirede!!111

şakasınız yemin ederim. iOS 11 kullanıyorum ve kullandığım bütün android telefonlardan daha az hata ile karşılaşıyorum.

• ekrem'i sahneye davet ediyorum

• Apple düşmanları toplanmış

Bu mesaj iphone 8 plus üzerinden yazılmıştır kudurun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iOS 5 ve 6 ne gunlerdi yahu... o simgelerin tasarimi yeter...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 19 Mart 2018; 22:28:3 >
  • Aman ne büyük hata.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olsun ama stabil(!).

• iOS 11 adını tarihe kara harflerle yazdırdı. Custom rom’lu G2’den daha çok sorunlarla karşılaştım ios 11’li 7 Plus’ta.

iOS stabilitesi falan filan külliyen yalan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafa olan tüm android ve ios modelleri kıllandım note 8 den iphone x e geçtim msj yazma hissiyatı bile bir başka

• Steve Jops mezarında takla ata ata magmaya ulaştı hedef dünyanın merkezi. Böyle devam et Apple bir yerden batırdınız ama bir yerden büyük bir bilimsel keşfe sebep olacaksınız

• Ne hatasi ifsa olmus ben bisey gormedim

• Android olduğunda hataları külliyen umursamayan, bağışıklık kazanmış bünyeler söz konusu Apple olduğunda hata ayıklama profesörü kesiliyorlar. Bu da Apple'dan büyük bir beklenti içinde olunmasından kaynaklanıyor tabii. Hata sayesinde Apple haterlarına bile reklamdan haberden oldu. Boşuna Apple reklam konusunda bir numara değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

iOS 5 ve 6 ne gunlerdi yahu... o simgelerin tasarimi yeter...

Şu Microsoft Word ile tasarlanan simgeler mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi telefona 3 4 bin tl para vericeksen mal gibi adroit alma ben 6 yıldır iphone kullanıcısıyım eşime gittim mal gibi note 5 aldım şimdi size tel şöyleydi böyleydi demicem pariste zençi şişman temizlikçi bi kadın telefonumuzu çaldı detaya inmicem ve sonuç telefon 12 saat sonra faal şekilde kullanılıyor gördük türkiyeye gelince samsungu felan aradık neyse baktık biyerlerden ne yapabiliyorsun koskoca bir hiç... ios olsa hadı bakalım kırsınlar illakı kırılır ama doğu bankta bile iphone bul açıksa yapamayız diyolar neyse... googleye note 5 kili açma yazın bilmeyen adam bile kırıp telefonu kullana bilir böyle şaçmalık olurmu ya... salaklık bizde tabide günelik diyosan stabil diyosan ve 5 yıl ganti güncelleme diyosan sonuç olarak yazık etmeyin paranıza hee 1 2 arası alıcaksan ozamanda iphone alma zaten...

• Ekran döndürme sorunu hala var. Bazen takılı kalıyor dikey ekrana geçmiyor. Ekranı kilitleyip açtığın zaman düzeliyor.

• Birileri gelmiş IOS’u yermeye çalışmış hemen. Güneş balçıkla sıvanmaz, Android denilen leş sistemi 3 sene kullandım ve şu an bir iPhone sahibi olduğum için çok mutluyum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.