He vallahi hocam ya birden pat diye düştü. İnternette baktım biraz İOS 15.4 ile böyle birden %2-3 düşüş yaşayanlar olmuş pil sağlığında. Bunun bataryasını nerden değiştircez şimdi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone XR [ANA KONU] (311. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
herhangi bir telefoncuya götür yan sanayi pil takarlar. Bende 80 olunca değiştirtcem. En az 400 lira alırlar işçilikle.belkde 500
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yan sanayi pil bile pahalı. Taktırsan bi dert taktırmasan bi dert. Pil şişip ekranı patlatırsa ya
O tehlike dahada ucuz piller var onlarda yüksek hocam. Bu fiyatlardaki olanlar için iyi ürünler diyorlar.
Dostlar telefon kaç saatte şarj oluyor sizin?
Benim spigen adaptörle yaklaşık 2 saatte, hızlı şarj olmasına rağmen yavaş geldi bana
3 saatte doluyor normal şarjla. Hızlı şarj pili çabuk eskitiyor diye kullanmıyorum.
Ahh şu dolar düşük olaydı da gidip Apple da değiştirseydik
Hocam en iyisi deji nin sitesinden sipariş edip kendimiz değiştirmek ama cesaret meselesi tabi ben yapacam kitide yanında hediye gönderiyorlar. Bu 15.4 sonrası pilim 86 dan 81 e düştü çakıldı resmen ya ula bu nedir.
Pil normalde bizim pil 2900. Max diye 3500 lük pil yapmışlar XR için onu alıp kendim takacam önümüzdeki ay
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKKNIGHT54 -- 25 Mart 2022; 19:49:6 >
Son sürümü bende yükledim ama şarj süresi düşmedi. Pil sağlığı da aynı. Pil değiştirecekler eğer 2 yıl daha kullanmayı düşünüyorsa apple da değiştirmelerini tavsiye ederim.
Üstad biz ikinci el kullanıcılarız yani daha önce pilin üzerinden geçilmiş. Telefonda garantide kalmamış. Herhangi bi telefoncuya götürsem yapacağı işlemi evde kendim yaparım ben sıkıntı yok youtube var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKKNIGHT54 -- 25 Mart 2022; 20:3:18 >
Biz garibanız 😂😂
Dün MediaMarkta gitmişken biraz Samsung S21 FE 128GB modelini inceledim. Normal kullanım için güzel duruyor. Özellikle ekranı çok cezbedici.
Elimdeki 64GB'lik XR'ı 7.600 TL sayıyorlar. Üzerine 2.400TL daha vermek gerek.
Bu saatten sonra yeni iPhone'lar hayal gibi. Yıl olmuş 2022, Android halen pişmanlık mı? Ben en son Motorla Atrix ile veda etmiştim
-
Samsung S20 kullanıyordum ,eşime XR aldım.Ama sonra elimdeki S20 eşime verdim XR kullanmaya başladım .İyiki XR almışım dedim .Evet ekran çok cezbediyor çok farkediyor.Ama sonradan benim gibi pişman olmanız muhtemel .Ki Apple ağırlıklı ürünler kullandıysanız farklı marka telefon kullanınca zor oluyor .Bu demek değildirki Samsung kötü. Tamamen tercih meselesi .XR çok kullanışlı telefon .Yinede düşünün derim.
Uzun yıllar android kullanmış biri olarak son 2 senedir xr kullanıyorum. Bu saatten sonra bir daha androide geçmeyi düşünmüyorum. iPhone'nin akıcılığı çok başka kim ne derse desin. 2 senelik telefon hala çok hızlı hala yağ gibi. Kamerası desen tek kamerayla harikalar yaratıyor. Bir tek ekranın amoled olmaması can sıkıcı ama yine de ekran kalitesi de çok yüksek. Ayrıca android telefonların büyük çoğunluğunda saçma sapan dokunmatik sorunları var. Apple kadar iyi dokunmatik yapabilen üretici yok gibi bir şey. Bir tek samsungun üst seviye ürünleri (s ve note) apple ayarında dokunmatik yapabiliyor ama kalanını at çöpe. Android alacak olsam samsung alırım sadece kalanı rezalet. Saçma sapan sorunlarla boğuşmak istemiyorsanız apple'dan şaşmayın. Ama gücünüz yetmez ise samsung da alınabilir bence. Bu gidişle xr'la vedalaştığımda bir samsung almak durumunda kalabilirim.
-
Arkadaşlar 15.4 sürümünde pil sorunu yaşayan var mı ? 15.3'te çok iyi giden batarya, şuan kötü bi hal aldı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba bataryada bir önceki sürüme göre düşüş mevcut farkli iPhone modellerinde de bildirilmiş sorunları yurtdışı forumlarından da okudum. Yeni bir guncelleme beklentisi var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
15.4.1 geldi,yükledim ama içeriğini bilmiyorum
Yeni güncelleme ile şarj daha uzun gider. Günde 3 kez şarja takmaya başlamıştım. %85 pil sağlığı var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün itibariyle kısa süreliğine SE 2020 (14.8) ten xr (15.4.1) a geçtim bakalım süreç nasıl olacak
İlk gözüne çarpacak olan şey şarj süresi olacaktır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X