Şimdi Ara

Apple iPod Hakkında Sorularınız Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
0
Favori
23.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Apple iPod hakkında aklınıza gelebilecek bütün sorularınızda yardımcı olmak amaçlı burdayım. Yararlı olması umuduyla.

Saygılarımla.

• Kim görevlendirdi ?
    Ayrıca hemen sorumu sorayım ipod u kullanırken orta tuş bozuldu sorunum yazılımsaldır diye restore etmeyi denedim fakat orta tuş cidden bozukmuş recovery mode a alamadığım için restore edemedim aleti açınca itunes a bağlayın yazısı çıkıyor ve restore edilmiyor garantiye verdim kullanıcı hatasına girmez demi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amylee -- 27 Eylül 2008; 12:00:46 >
  • Merhaba arkadaşım,

Birinci soruna cevap vereyim, hiçkimse görevlendirmedi, yardımcı olmanın ödülü bu olsa gerek.

Asıl sorununa gelirse, Ürünün yurtiçi ürünü ise büyük bir ihtimalle onarım ve değişim yapılacaktır Bilkom tarafından, ama ürünün yurtdışı ise fatura ibrazı istenecek yapamazsan ücret beyan edecekler.

Ürününün seri numarası nedir ?

Saygılarımla.

quote:

Orjinalden alıntı: amylee

Kim görevlendirdi ?
    Ayrıca hemen sorumu sorayım ipod u kullanırken orta tuş bozuldu sorunum yazılımsaldır diye restore etmeyi denedim fakat orta tuş cidden bozukmuş recovery mode a alamadığım için restore edemedim aleti açınca itunes a bağlayın yazısı çıkıyor ve restore edilmiyor garantiye verdim kullanıcı hatasına girmez demi ?

• Meraba hocam benim bi sorunum var . Bende iPod Video Classic 80 Gb var . SOrunum şu ki ben birkaç ay önce aleti yere düşürdüm ve sanıyorum içerisindeki kristal camı çatlattım . Ön camda sorun yok . İçerideki bir dairenın yarısı şeklinde çatlak . Karşıdan bakınca gözükmüyor ama yanlardan bakınca olduğu gibi gözüküyor . Bunu değiştirtmek mümkünmü mümkünse nerede yaptırabiliriz ? Ayrıca nasıl girdiyse ufacık bir toz parçasıda içeriye girmiş oda sinirimi bozuyor açıkcası :) ama anlamadım nasıl girdiğini dış camda hiçbir sorun yok . Çatlak matlak ...

Teşekkürler.

Resimde ekledim : Gördüğünüz gibi karşıdan bakınca sorun yok ama yinede sinir bozucu ...

http://img219.imageshack.us/my.php?image=dsc00007hg0.jpg

http://img292.imageshack.us/my.php?image=dsc00009ia8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dusk Dismantled -- 27 Eylül 2008; 14:40:49 >

• Merhaba, bende eski nesil 1gb lık ipod nano var. Orijinal kulaklığının sağ taraftakinden yüksek seslerde cızırtı geliyor. Bunu halletmenin bir yolu var mı? Veya yeni bir kulaklık alacak olsam bu alet için uygun ses kalitesi berrak ve kaliteli birkaç kulaklık modeli tavsiye edebilirmisiniz?
  • Merhaba arkadaşım,

Öncelikle geçmiş olsun.

Ürününle ilgili donanımsal bilgi aktarmam gerekirse fazla söze gerek kalmadan LCD değişmesi gerekmektedir. Ürünün yurtiçi cihazı ise garanti kapsamında servis ücreti ödemeksizin sadece lcd ücreti ile yaptırabilirsin. Ayrıca toz giderme işlemi serviste yapılacaktır zaten. Apple Servislerinden detaylı bilgiyi alabilirsin. Yetkisiz müdahaleye verme yazık etme cihazına.

Apple iPod Yetkili Teknik Servisleri;

Girişim Servis
    (0212) 2279559
    istanbul / Beşiktaş

Formnet Servis
    (0216) 3373796
    istanbul / Kadıköy

quote:

Orjinalden alıntı: X-TreMeCrAzY

Meraba hocam benim bi sorunum var . Bende iPod Video Classic 80 Gb var . SOrunum şu ki ben birkaç ay önce aleti yere düşürdüm ve sanıyorum içerisindeki kristal camı çatlattım . Ön camda sorun yok . İçerideki bir dairenın yarısı şeklinde çatlak . Karşıdan bakınca gözükmüyor ama yanlardan bakınca olduğu gibi gözüküyor . Bunu değiştirtmek mümkünmü mümkünse nerede yaptırabiliriz ? Ayrıca nasıl girdiyse ufacık bir toz parçasıda içeriye girmiş oda sinirimi bozuyor açıkcası :) ama anlamadım nasıl girdiğini dış camda hiçbir sorun yok . Çatlak matlak ...

Teşekkürler.

Resimde ekledim : Gördüğünüz gibi karşıdan bakınca sorun yok ama yinede sinir bozucu ...

http://img219.imageshack.us/my.php?image=dsc00007hg0.jpg

http://img292.imageshack.us/my.php?image=dsc00009ia8.jpg

• benimde bi sorum olcak. ipod touch 2G yiuzun süredi araştırıyorum eğer yetkili bilgi sahibiyseniz cihaz hakkında bilgi verebilirmisiniz kullanımı olsun içeriği olsun. bilgi sahibi olmadan almak olmaz. bide ipod touch 2G 16 gb mı? yoksa ipod nano chromatic 16 gb mı ? bu ikisinden hangisini önerebilirsiniz şimdiden teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Zorlu'da Macbook var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba arkadaşım,

Ürününün büyük bir ihtimalle garantisi bittiğini sanıyorum. Şayet garanti kapsamı içerisindeyse kulaklık patlamaları ile ilgili iPod Yetkili Servisleri garanti kapsamında ücretsiz kulaklık değişimi yapacaklardır.

Şayet ürünün garanti süresi bitmişse yeni bir kulaklık satın alman gerekecektir. Aşağıda sana önerebileceklerim yeralmaktadır.

http://estore.apple.com.tr/cgi-bin/WebObjects/AppleStore.woa/wa/urunDetails?urun_id=9494-THUMPW

http://estore.apple.com.tr/cgi-bin/WebObjects/AppleStore.woa/wa/urunDetails?urun_id=MA662G%2FB

Saygılarımla.

quote:

Orjinalden alıntı: matarese

Merhaba, bende eski nesil 1gb lık ipod nano var. Orijinal kulaklığının sağ taraftakinden yüksek seslerde cızırtı geliyor. Bunu halletmenin bir yolu var mı? Veya yeni bir kulaklık alacak olsam bu alet için uygun ses kalitesi berrak ve kaliteli birkaç kulaklık modeli tavsiye edebilirmisiniz?

• quote:

Orjinalden alıntı: AppleDestek

Merhaba arkadaşım,

Birinci soruna cevap vereyim, hiçkimse görevlendirmedi, yardımcı olmanın ödülü bu olsa gerek.

Asıl sorununa gelirse, Ürünün yurtiçi ürünü ise büyük bir ihtimalle onarım ve değişim yapılacaktır Bilkom tarafından, ama ürünün yurtdışı ise fatura ibrazı istenecek yapamazsan ücret beyan edecekler.

Ürününün seri numarası nedir ?

Saygılarımla.

quote:

Orjinalden alıntı: amylee

Kim görevlendirdi ?

Yo desteğiniz hoşa gidiyor ondan sordum ipod bilkom tarafından 2 senelik garantili o zaman tamir edilir herhalde peki ne kadar sürede yapılır bi tahmininiz var mı ?

• İyi akşamlar,

Haftaya bende ipod touch sahibi oluyorum inşallah. Ürün Amerikadan gelecek

Benim sorularım,

1) ürünün orjinal olduğunu nasıl anlarım. Apple Türkiye yi arayıp seri nosunu teyit ettirsem yetermi. Yoksa buna bile gerek kalmadan anlayabilirmiyim.

2) Garanti şartları yurt dışından gelen ürün için tam olarak nelerdir. Bu soruyu hem touch hem nano için soruyorum.
  • merhaba yurtiçi ipodlar için garanti seri nosu yeterli mı acaba fatura gerekiyor mu bazı sitelerde bilkomun faturasız bakmadığı yazılıyorda
  • apple touch 16gb dokunmatik ekranı işlev görmüyor fakat arasırada şansa geliyor sonra tekrardan işlevini kaybediyor.
    bu olaydan önce cihazı fabrika ayarlarına aldım. ondan sonra bu sorunu yaşamaya başladım.
  • @ andona

1- Kardeşim şu ana kadar hiç korsan touch görmedik tabi sen yinede teyit ettirebilirsin.
    2- 1 yıl oluyor fakat fatura istiyor bilkom.
  • slm bende 16gb touch var sorunum wiggle ozelliği yokmus ayrıca notes ve maps gibi ozelliklerde yok bunlar modelde farkeder mi yoksa 2.1 update mi satın almam gerekir maps fln satın alınca geliyomu ama bu men degiştirme ozelliğide gelecek mi simdiden tesekkurler
  • Teşekkürler amylee
  • slm ıyı calısmalar bana yeni ıpod touch geldı hedıye bunlan bı turlu ınternete gıremıyorum wirlessi buluyo kabul edıyom safarıye gırıyom server baglanamadı dıyo + fılım yukleyemıyorum +bıde update istıyo 2.01 sımdıden tesekurler
  • Merhaba arkadaşım ,

Senin tuş takımı değişim yapılacağı için, teslim süresi dahil muhtemelen 4 gün içerisinde teslim edilecektir. Tabi parça stoklarda yok ise uzun sürebilir. Servise danışmak en iyisi.

Saygılar.

quote:

Yo desteğiniz hoşa gidiyor ondan sordum ipod bilkom tarafından 2 senelik garantili o zaman tamir edilir herhalde peki ne kadar sürede yapılır bi tahmininiz var mı ?
  • Merhaba arkadaşım,

Genellikle ürün tavsiyesi hakkında yorum pek yapmıyorum, daha çok sorunlarla ilgili konulara cevap yazıyorum fakat bilgi edinmen için birkaç şey ileteyim. Öncelikle yeni nano mu yoksa yeni touch mı demişsin, tabikide touch ama ergonomi ve kullanım kolaylığı bakımından nano yu tercih edebilirsin. 2.Touch da en cezbedici özellik gerçekten arkadaki aliminyum u iyi koruyabilirsen çok sık duruyor ve ses kontrolü için yanda iPhone da bulunan kontrol tuşları var. Bu da touch da ses kontrol sorununu tamamiyle çözmüş durumda. Ses kalitesi ve yüksekliği 1. versiyonda göre daha yüksek. Ayrıca hafiflik ön planda. Onun dışında 1. versiyonuna kıyasla çok bir değişiklik bulunmuyor.

Yeni nano da ise en cezbedici özellik şıklık ve dizayn Hafiflik çok cezbedici, ayrıca tanıtımlarda izlemişsin shake (sallama ) özelliği çok güzel ve touch lardaki aktif ekran kontrolü (Yan yatırınca tam ekran görünme özelliği) ilginçlik katıyor. Şıklık ve renk çılgınlığı için nano değer derim.

Saygılar.

quote:

Orjinalden alıntı: caine_

benimde bi sorum olcak. ipod touch 2G yiuzun süredi araştırıyorum eğer yetkili bilgi sahibiyseniz cihaz hakkında bilgi verebilirmisiniz kullanımı olsun içeriği olsun. bilgi sahibi olmadan almak olmaz. bide ipod touch 2G 16 gb mı? yoksa ipod nano chromatic 16 gb mı ? bu ikisinden hangisini önerebilirsiniz şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppleDestek -- 28 Eylül 2008; 10:14:50 >

• Merhaba arkadaşım,

Öncelikle Yurtdışından getirilen bütün Apple ürünleri fatura tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre ile ülkemizde garantilidir. Fakat Bilkom un tek koşulsuz şartı, fatura ibrazı zorunludur. Bu sebeple ürünü alırken tek dikkat etmen gereken ürünün seri nosu veya model nosunu içeren faturasının olması şarttır. Bunun dışında ibraz etmen gereken belge bulunmamaktadır.

Ürününün orjinalliği hakkında şüpe etmemen gerekir fakat yenede teyd etttirmek istersen seri nosunu iletirsen yardımcı olurum.

Saygılar.

quote:

Orjinalden alıntı: andona

İyi akşamlar,

Haftaya bende ipod touch sahibi oluyorum inşallah. Ürün Amerikadan gelecek

Benim sorularım,

1) ürünün orjinal olduğunu nasıl anlarım. Apple Türkiye yi arayıp seri nosunu teyit ettirsem yetermi. Yoksa buna bile gerek kalmadan anlayabilirmiyim.

2) Garanti şartları yurt dışından gelen ürün için tam olarak nelerdir. Bu soruyu hem touch hem nano için soruyorum.

• Merhaba arkadaşım,

Tüketici haklarında da yasal olarak beyan edildiği üzre, "Tüketici ürününün servis desteğini alabilmesi için ürünün garanti belgesi , fatura ve ilgili belgeleri beyan etme zorunluluğu vardır." şeklinde tam metin olmasada , yurtiçi cihaz olsa dahi fatura ibrazı yapman gerekmektedir.

Fakat ürünün herhangibi kampanyadan alınmamış ise veya seri nosu teydini zorlaştıracak bir durum söz konusu değilse ve Bilkom italatı bir ürünse Servisler senden fatura talep etmemektedir. Yenede ürün alırken faturalarını saklamakta yarar var.

Saygılar.

quote:

Orjinalden alıntı: hitex

merhaba yurtiçi ipodlar için garanti seri nosu yeterli mı acaba fatura gerekiyor mu bazı sitelerde bilkomun faturasız bakmadığı yazılıyorda

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.