arkadaşlar ipod ve sony nin bu modelleri arasında kaldım.... ses kalitesi benim için önemli bir özellik... tavsiyelerinizi bekliorum (+) ve (-) leri nelerdir bana açıklarsanız iyi olur.
(sonynin bu modelini kullanan arkadaşlara soruyorum bu model sizce kullanışlı mı)
meşhur bir alışveriş sitesinde ipodu:194 tl sonyi 149 tl ye buldum
sizce hangisi daha iyi olur bence benim için şimdiden teşekkürler
Pardon IPod Nano 5. NESİL VE 194TL mi? Fiyatları mı düştü yoksa yanlış mı yazdın ?
Ben ne olursa olsun IPod derim. Hem havası var Ipod kullanıyorum dersin, bence ses kalitesi de güzel, aç sonuna kadar sesi yanındakiler de dinlesin. Ayrıca satılan büyük müzik çalarların IPod Dock'ları var, tak oraya evde bangır bangır ötsün. Bence Ipod'lar yani Apple ürünleri hiçbir ürünle karşılaştırlmayacak güzelliktedir. Ama IPod'ların tamamının bir kötü yanı var. Kulaklıkları berbat, aldıktan sonra kauçukları eriyecek ve kulaklık ölecek. Yeni kulaklık almak zorunda kalacaksın, şimdiden söyleyeyim. Ama kulaklığına rağmen IPod derim ben hocam.
Ben de ipod derim. Ses kalitesinde normal şartlar altında sony öndedir ama bu S serisi hiç ama hiç kaliteli değil. Biraz baştan savma yapmış sony sanırım. S51X ve S63X serileri çok iyi ses kalitesine sahiptiler. Ayrıca arayüz olarak sony biraz kullanışsız bence. Ses kalitesi olarak ikisi de pişman etmez. Hele stok kulaklıklarla kullanılacaksa ses kalitesini düşünmeye gerek yok.