Şimdi Ara

apple ipod touch 3 ile 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yardımınıza muhtacım ipod touch 3 . nesil alıcam fiyattan dolayı 4.nesil e uzaktan bakar oldum 3.nesil ide aileden gizli bi şekilde alıcam arasındaki farklar nedir

birde tuoch 3. nesil 8 gb ile donanım haber videolarını seyrede bilir miyim ? bu benim ilk apple ürünüm olucak o yüzden yardımlarınızı bekliyorum

• Dh videoları Flash player ile acliyorsa izleyemezzsin iOS Flash destekleniyor ama imkanın varsa yurtdışından 4g getirt ben 3g 8gb aldiim250 tl ye 4g soparisi verdim32 gb 275 dolar
  • malesef imkanım yok 3g ye razıyım gibi web deneyimleri nası yeterlimi peki youtube falan
  • 3g alacağına hiç alma daha iyi 4g ile 3g arasında ciddi farklar var 3g ye değmez
  • evet eğlenceli cihaz ama youtube dışında video oynatabildiği bir site görmedim flash player şart
    geçenlerde hb kampanya yapmıştı bende oradan aldım 12taksitle 250 tl ye böyle ucuz denk getirirsen al
  • tamam ! beni aydınlattığın için cok saol : )
  • Ayrıca bildiğim kadarıyla DH videoları destekleniyor. Sanırım DH bunun üzerine bazı çalışmalar yaptı.Ama Ipod touch 4G almanı tavsiye ederim. O alet için 1 ay çalışacağım :D .Ayrıca Flash sıkıntın olmasın bazı programlarla bu sağlanıyor.Birde flash zaten çok gereksiz (bence*) çünkü zaten bir çok site Apple a uyumlu olmaya başladı ve zaten reklamların %99 u flash olduğu için yüklenme süresini kısaltır .

Donanım Haberde desteklendiğinin (bence*) Kanıtı : "Donanım Haber Mobil, Opera Mini son sürümü ve Apple Safari için düzenlenmiştir." yazısı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilginiz için cok sagolun touch 4g ile gidip denedik dh videolarını gayet net bir şekilde acılıyor ve güzel 3g üzerinde hala net bi karar vermedim çünkü digeri cok cezbedici özellik acısından ama fiyatı uzaklaştırıyor beni 1 ay kadar bekliycem anlaşılan ay sonuna kadar kampanya yakalarsam 3g alırım dek gelmezsem 4g ye dogru yelken acıcam
  • 4g 8gb fiyatına 3g 32gb alabilirsin 8gb kesinlikle yetmiyor 3gde hiç bi sıkıntı yaşamazsın
    4gde 32gb altı yetersiz hafıza sorunu yaşarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: isok

4g 8gb fiyatına 3g 32gb alabilirsin 8gb kesinlikle yetmiyor 3gde hiç bi sıkıntı yaşamazsın

kişiye göre değişir illa yetmeyecek diye birşey yok

zamanında benide inandırdıla 8gb yetmez diye gittim 32gb aldım 16 gb boş yerim var dahada silsem birsürü sileceğim şey var

• quote:

Orijinalden alıntı: sultanomar

quote:

Orijinalden alıntı: isok

4g 8gb fiyatına 3g 32gb alabilirsin 8gb kesinlikle yetmiyor 3gde hiç bi sıkıntı yaşamazsın

kişiye göre değişir illa yetmeyecek diye birşey yok

zamanında benide inandırdıla 8gb yetmez diye gittim 32gb aldım 16 gb boş yerim var dahada silsem birsürü sileceğim şey var

haklısın ama.. bana 1. neslin 8gb'ı yetmemişti ki ilk nesil itouch zamanında oyun/uygulama vs. boyutlarının 250 mb ı geçmediği halde..
    Şuan 32gb kullanıyorum 8gb boş yer anca kalıyo max. onuda izlediğim filmleri yüklediğim uygulamaların app'lerini kaldırdığım için
    JB yapıp öyle her önüme gelen uygulamayı yükleyen birisi de değilim ama an itibariyle yeni çıkan kaliteli oyunlar 500 600mb dan başlıyor. müzikti filmdi derken artık yeni bi uygulama/oyun vs. yüklemeye kalkınca yetersiz hafıza uyarısına maruz kalınabilir..
    uzun lafın kısası kendi tecrübemi paylaşayım istedim 4g'nin 3g'ye göre tek artısı kamera -bana göre- incelik daha canlı ekran işlemci hız vs lere değinmicem yanyana koyulmadıkça aradaki farkı anlamak zor bunlara göre ihtiyaç ne ise o yönde seçim yapılmalı tabiki.

• bu aleti alma sebebim wifisinin olması iş yerinde internet var ama notebook gibi bi ekipmanım olmadıgı için apple da karar kıldım netboklarada cok fazla önem vermiyorum acıkcası internette video seyretmek sosyal sitelere girmek fotograf paylaşmak ve haber siteleriyle gündemi takip etmek müzikte boş oldugum anlarımı şenlendirsin onun harici touch ta oyun vs gibi işlerler ilgilenicek vaktim olucagını şuan düşünmüyorum 3g için yeterli para şuan elimde var ama 1 hafta daha bekliycem 4g için bi kampaya falan dek gelirsem cazip borc morc alıcam ama olmassa 3g 8gb bana fazlasıyla yeter die düşünüyorum
  • peki telefon almayı düşündünmü hiç ?
    bence 4g 32 gb al ama imkanın varsa almanyadan filan getirt ben komşumuza sipariş verdim 4g 32 gb 275 dolar (amazon da ) daha 3g yi alalı 10 gün oldu ama yenilikten fayda vardır
  • TELEFONUM VAR :d 5230 GECTİGİMİZ YAZ ALMIŞTIM AMA WİFİSİ YOK NET PAKETLERİNEDE PARA VERMEK ZOR ÖGRENCİ ADAMIM gerekli maddi destegim yok kendi kendime yetiyorum 330 lira gibi bi nakit para biriktire bildim canım sıkılıyor iş yerinde akşama kadar müşteri bekle vs arada cebimden cıkarıp internette gezebilcegim video seyredebilcegim bi alet olsun istedim allah nasip ederse üniversite sınavınada girdim bi yere yerleşicem inş. notebook gibi büyük aletlere verebilcek param yok ufak bir ceb bilgisayarı gibi bişey arıyorudum teknosa inceleme fırsatım oldum 30 dk kadar cok begendim 3g yi ama günül ister 4g şuan için zor görünüyor keşke yazdıgınız yorumlar sonucu 4g alabilsem ama olmuyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepo -- 10 Temmuz 2011; 19:45:41 >
  • bence ikinci el bir 4g al. 8gb lar 350 civarı satılıyor.
  • olabilir acıkcası pek düşünmedim 2. el ama cok güzel
  • yeri değil ama para bulabilirsen eğer samsung galaxy s2 al küçük cep bilgisayarı görevi görür senin içi, interneti tam manasıyla kullanabilirsin youtube dan incelemelerine göz atmanı öneririm
  • tamam incelemelere bakıyım birde fiyatına : )
  • 1700 tl gibi ucuk bir fiyattan bahsediyorlar telefon gayet kaliteli acıkcası hayallerimin ürünü ama benim için ancak hayalden ibaret : ) genede firikir için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cepo

1700 tl gibi ucuk bir fiyattan bahsediyorlar telefon gayet kaliteli acıkcası hayallerimin ürünü ama benim için ancak hayalden ibaret : ) genede firikir için teşekkürler

evet malesef benim içinde.. ancak fiyatı ucuzlarsa alabilirim ayrıca yurtdışında 540 euro (almanya) ve taxfree olayı oluyormuş ( almanyada verdiğin kdv yi geri alma ) 1050 tl gibi bir fiyata geliyor ama uğraşmak gerekiyor en iyisi fiyatının düşmesini beklemek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.