Şimdi Ara

'Apple, iWatch'ı eksiksiz olsun istiyor' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
2
Favori
2.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yahu iwatch denen saatin zaten daha önceden yapılmışı, 3-4 farklı firmadan çıkmışı var...
    Acayip acayip konuşacağınıza, "ne gerek var yea" diye konuşacağınıza bir bakın nasıl yapılmış daha önceden diye.
    imtürkiye diye yazın google da, siteye bir bakın, modellerin videolarını, fotoğraflarını, özelliklerini ve fiyatlarını bir görün.
    "Ne işe yaramak için yapılmış" diye hakkında bir izleniminiz, bir fikriniz olsun da sonra gelin burada apple firmasını eleştirin.
    Ne acayip insanlar var yahu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: a008mania

quote:

Orijinalden alıntı: wasiligorbacov

Akıllı telefonlar neredeyse her haltı yiyebiliyorken neden akıllı saate ihtiyacım olsun ki? Saat bir aksesuar kimi zaman bir prestij sembolüdür. Yani tasarımı ve fiyatı ile öne çıkar işlevselliğiyle değil. Amaç saati öğrenmek değildir. Apple marka üstünde küçük bir ekran küçük ikonları olan dümdüz bir saat alacağıma gider Swatch, Diesel alırım.

Swatch ve Diesel mi prestijli saat:)))))))

ah yabancı marka özentiliği...nike da super ayakkabı di mi..hatta levi's falan wouuv :)

Tissot, Orient vs. orta klasmandir. Sizin aklınızda kesin Rolex, Breilting, TAG falan vardır; ama bunlar prestiji falan asar. Direk luks saatlerdir. Ha Diesel bence de palavra; ama herkes bunları da takamaz yani :)

En pahalısı prestij olacak diye bir şey yok bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vallahi beyler bu saat olayı müthiş fikir Apple yaparda kötü olurmu hiç düşünsenize wifi olan istediğin zaman haberlere yada telefonuna gelen mesajlara iletilere telefonu cebinden çıkarmadan ulaşabileceksin.Ya adamlar devrim yapıyorlar burda ise gereksiz falan gibi yorumlar var beyler saygı gösterin adamlar uğraşıyor. Allah nasip ederse ilk alanlardan olurum herhalde.

• Nasıl bir cihaz olucak cok merak ediyorum

• Satici varsa pm lutfen

• Bu saatin teknik olarak eksiklerini nispeten kapatacak olan tasarımı olabilir. Zira saat, taşıdığınız telefondan, yada zamanı göstermesinden farklı olarak aynı zamanda bir aksesuardır. Şık olması onu değerli kılar. Apple gibi tasarım konusunda ince eleyip sık dokuyan ve Steve Jobs ile kaligrafi derslerinden doğan bir firmanın dizayn konusunda ne kadar başarılı bir iş çıkaracağını izleyip göreceğiz. Kimbilir belki de firmayı diğerlerinden farklı kılan bu özelliği Steve Jobs ile birlikte ölmüştür.
  • Saat alacağım, bunu beklediğim için GooKoo(tam hatırlamıyorum adını) almadım. Bakalım beklediğime değecek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

iwatch bence kesinlikle iphone ile entegre calismasi icin tasarlanacak. yani telefonu cepten cikarmadan mesaj, cagri, bildirim vs vs bu tur seyler iwatch uzerinden halledebilecegiz. temel ozelligi tabiki saat olacak ama bence olayin pazarlamasi buradan yuruyecek.

bence cok iyi olur bu. otobuste filan eli cebe sokup cikarmaktan kurtulmus oluruz. dusunsenize muzik dinlerken hic telefona dokunmadan direk iwatch uzerinden parca listeleyip calabilecegiz, veya potcast, internet radyosunu filan organize edebilecegiz. olmadi gps takibi yaparken dana gibi telefonu elimizde tutup ikide bir telefonun kilidini acmaya gerek kalmayacak. dusununce heyecanlaniyor insan.

gerci zaruri ihtiyac degil elbette. isin luksu oluyor bu. bilimkurgu filmlerinde gordugumuz akilli saat isini apple gercek hayata tasiyip onumuze koyacak gibi. adamlar el attiklari seyin seyrini degistiriyorlar kesinlikle. bundan sonra kafamizdaki kol saat objesini bambaska yere cekebilirler. sonrasinda da tvler var sirada. zaten isin icinde apple oldugundan bu kadar haber ve beklenti ortaya cikiyor. yoksa onlarca kez denenmisti bu teknolojik kol saati olayi.

Kesinlikle yazdığınıza katılıyorum... ve ben ürün çıkar çıkmaz alacağım...

Ben düzenli spor yapan birisiyim ve ne kadar süre sport yaptığımı, ne kadar koştuğumu, kaç adım attığımı ve ne kadar kalori yaktığımı çok merak ediyorum. Bunun için belirli firmaların Avtivity Tracker adı altında sattıkları kol bandları bulunuyor, ancak hiç biri bana hitap edemedi. Ya ekranı olmuyor, ya nabız sayamıyor ya da blutooth aygıtı yok.

Bunların hepsinin iwatch'ta olacağına eminim... Ayrıca uyku kalitesini ölçüp, hafif uyku dediğimiz evrede bizi kısa titreşimlerle sorunsuz uyandırabilecek. Ürünün satması için kesinlikle su geçirmez bir ürün olmalı çünkü her elimizi yüzümüzü yıkadığımızda saati çıkarmak istemeyiz. Bunun wireless teknolojisi ile şarj olabilen bir cihaz yaparlar böylece eve geldiğimizde 2-3 günde bir bir kaç saatliğine saati şarj tabletini koymak sorun olmaz.

Ayrıca suya dayanıklı olduğunda yazın güneşlenirken sıcaklığı gösterip, Güneş ışınlarının tehlikesinden haberdar edebilir, su sıcaklığını ölçebilir, tansıyon ölçebilir. Aslında düşündüğünüzde ucu açık bir teknoloji var.

Bunları yazmak bile beni heyecanlandırmaya yetiyor. Ayrıca "Ertanuver" arkadaşımızın da dediği gibi yolda yürüken haritadan yararlanmak harika olur. Sokakta biri elimden telefonu kapacak diye endişe duyduğum çok oluyor. Saatte böyle bir sorun olmayacaktır.

• Steve olsaydı eminim saat teknolojisine yön vericek bir buluş ile karşımıza çıkardı bu üründe.
    Olurda sağlam bir şekilde çıkarsa, kesin alıcam. çünkü saat almıyorum bu ürünü bekliyorum duydugum günden beri.

• Acaba ne zaman piyasaya sürecekler.... ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabotaj1148

Steve olsaydı eminim saat teknolojisine yön vericek bir buluş ile karşımıza çıkardı bu üründe.
    Olurda sağlam bir şekilde çıkarsa, kesin alıcam. çünkü saat almıyorum bu ürünü bekliyorum duydugum günden beri.

çok doğru tespit..

owww its amaaazingggg

mesela saatin applecası şöyle olur...gün neden 24 saat...sıkılmadınızı mı...iwatch ile artık gün 20 saat (i-hour)....saaatler 100 dakika (i-minutes) ..bla...bla..saniye (i-seconds)

it is not a watch...it is i watch :))

completely new experience....gorgeus!!! isn't it simple...best watching experience ever!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a008mania -- 18 Nisan 2013; 10:23:32 >
  • Ben istiyorum...
  • işte buna gülerim eksiksiz olsun istiyormuş ne koydularki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabotaj1148

Steve olsaydı eminim saat teknolojisine yön vericek bir buluş ile karşımıza çıkardı bu üründe.

Saat teknolojisine yön veren vermiş zaten.
    En basitinden Casio: saatteki küçücük alıcı dünyadaki 4 tane verici antenden sinyal alıp bölgeye göre kendini ayarlayabiliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Saatte bluetooth olur da iphone ile sürekli eşzamanlı olursa müthiş olur. (Mirroring benzeri)
    Tabiki notlar gibi, fotoğraflar gibi basit uygulamalar için mirroringten bahsediyorum.

Telefonun şarjını yetirmek için bir taraflarımızı yırtarken ne diye bluetooth'umuz açık dolanalım

• Nasıl yaparlar bilmiyorum ama vücut ısıyla şarj falan olur ek bir pil vs istemezse o zaman rekor kırar...over kill olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: erkank53

tutmaz bu olay. Daha once denenen android saatler piyasada beklenen etkiyi gosteremedi.

Zaten bu tür yeniliklerin geleceğini belirleyecek olan firma Apple Buna örnek olarak dokunmatik ekranları ve tabletleri verebiliriz. iPad'den önce hiçbir tablet satılmıyordu neredeyse+iPhone'dan önce de piyasada dokunmatik ekranlı cihazlar olmasına rağmen çoğu satmıyordu. iPhone bir çıktı şimdi herkes dokunmatik

• iPod Nano gibi bir şey yaparlar görünümünü. Belki biraz daha küçük olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Saatte bluetooth olur da iphone ile sürekli eşzamanlı olursa müthiş olur. (Mirroring benzeri)
    Tabiki notlar gibi, fotoğraflar gibi basit uygulamalar için mirroringten bahsediyorum.

Telefonun şarjını yetirmek için bir taraflarımızı yırtarken ne diye bluetooth'umuz açık dolanalım

Blueetooth 4.0 inanılmaz az güç tüketiyor. Apple 2011 sonrasında tüm cihazlarında bluetooth 4.0 kullanıyor. Saat çıkardığında da sadece blueetooth 4.0'a destek verecektir. Geri uyumlu olmayacaktır. Kısaca iphone 4s öncesi telefonlarda ve ipad 3 öncesi cihazlarla çalışmayacaktır.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.