Şimdi Ara

'Apple, iWatch'ı eksiksiz olsun istiyor' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
2
Favori
2.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ertanunver

iwatch bence kesinlikle iphone ile entegre calismasi icin tasarlanacak. yani telefonu cepten cikarmadan mesaj, cagri, bildirim vs vs bu tur seyler iwatch uzerinden halledebilecegiz. temel ozelligi tabiki saat olacak ama bence olayin pazarlamasi buradan yuruyecek.

bence cok iyi olur bu. otobuste filan eli cebe sokup cikarmaktan kurtulmus oluruz. dusunsenize muzik dinlerken hic telefona dokunmadan direk iwatch uzerinden parca listeleyip calabilecegiz, veya potcast, internet radyosunu filan organize edebilecegiz. olmadi gps takibi yaparken dana gibi telefonu elimizde tutup ikide bir telefonun kilidini acmaya gerek kalmayacak. dusununce heyecanlaniyor insan.

gerci zaruri ihtiyac degil elbette. isin luksu oluyor bu. bilimkurgu filmlerinde gordugumuz akilli saat isini apple gercek hayata tasiyip onumuze koyacak gibi. adamlar el attiklari seyin seyrini degistiriyorlar kesinlikle. bundan sonra kafamizdaki kol saat objesini bambaska yere cekebilirler. sonrasinda da tvler var sirada. zaten isin icinde apple oldugundan bu kadar haber ve beklenti ortaya cikiyor. yoksa onlarca kez denenmisti bu teknolojik kol saati olayi.

hocam fındık kadar ekranda ne kadar iş halledebilirsin ki?
    bence fikir güzel. müzik dinlemek için uygun. ama işin içine klavye girerse pek olmaz gibime geliyor. tırnaklarımızı törpüleyip ucunu sivriltelim bence şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 5 Mart 2013; 16:33:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi

1500 tl olur

Sorun mu alıcısı var :D

• quote:

Orijinalden alıntı: zodiac97

bu saatte not kaydetme olayı olursa ilk alan ben olurum heralde

Diyelim var kucuk ekranda nasil yazabilcez ?

Tutacagi kesinde insallah guzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLeasT

quote:

Orijinalden alıntı: zodiac97

bu saatte not kaydetme olayı olursa ilk alan ben olurum heralde

Diyelim var kucuk ekranda nasil yazabilcez ?

Tutacagi kesinde insallah guzel olur

Siri ne güne duruyor sen söyleyeceksin o yazacak.
  • Kolumuzda bu gözümüzde google glass dolanırız artık
  • Hu hic aklima gelmemisti :). Ama turkce siri icin daha cok bekleriz bence
  • bunun da home-power tuşu olacaksa almamak lazım
  • En az 4 inç.
  • fiyatı ortalama ne olacakmış?
  • seneye samsung daha büyük ekranlısını cıkarır kolumuzda duvar saatiyle gezeriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

quote:

Orijinalden alıntı: erkank53

tutmaz bu olay. Daha once denenen android saatler piyasada beklenen etkiyi gosteremedi.

apple farkı var

bu noktaya tamamen katılıyorum apple yaparsa tutar yapmazsa unutulur gider böyle oluyor bu işler
  • Saatte bluetooth olur da iphone ile sürekli eşzamanlı olursa müthiş olur. (Mirroring benzeri)
    Tabiki notlar gibi, fotoğraflar gibi basit uygulamalar için mirroringten bahsediyorum.

• Belki de Google Glass a karşı bir şey olacak. Kim bilir ? Büyük ihtimal seneye çıkacakmış gibi geliyor bana.
  • Super olur. Ben alirim

• quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

APPLE ve EKSİKSİZ(lik) !!

Şu iki kelimenin gercekleşme ihtimali , benim 150 yaşıma kadar yaşama ihtimalinden bile DÜŞÜK..

Baş fandrozort ya Banlanması gereken ilk kişi sensin. Gerçi o zaman DH misafirliğiyle saydırırsın.

• Cikacak, isteyen alacak istemeyen alan kisiden bakip bakip ic gecirecek veya kotuleyecek. Basima gelen olay hep bu :)

Aldigim cihazlarin arkasina `baban sana daha iyisini alsin` yazdirmayi dusunuyorum artik.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Call Me Maybe

quote:

Şu iki kelimenin gercekleşme ihtimali , benim 150 yaşıma kadar yaşama ihtimalinden bile DÜŞÜK..

Nerde apple haberi b*k var geliyorsun.

Allahın fandıroidi. Apple'ı sevmiyorsan girme konuya lan

Sana mi sorcam la dangoz !!

http://inci - swf.com/1284765308.swf

• Her apple konusunda fandroid saldırısı yeter be

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: wasiligorbacov

Akıllı telefonlar neredeyse her haltı yiyebiliyorken neden akıllı saate ihtiyacım olsun ki? Saat bir aksesuar kimi zaman bir prestij sembolüdür. Yani tasarımı ve fiyatı ile öne çıkar işlevselliğiyle değil. Amaç saati öğrenmek değildir. Apple marka üstünde küçük bir ekran küçük ikonları olan dümdüz bir saat alacağıma gider Swatch, Diesel alırım.

Swatch ve Diesel mi prestijli saat:)))))))

ah yabancı marka özentiliği...nike da super ayakkabı di mi..hatta levi's falan wouuv :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.