Şimdi Ara

Apple kimliği doğrulama sorunu yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
9.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu sıfırlayıp tekrar iCloud'dan yüklemek isterken iki faktörlü doğrulama kodu SMS olarak gelmedi telefon ile seçeceğine bastım aradılar kodu girdim kabul etmedi bir kaç kez denedim sonuç ayni kodu kabul etmiyor. Şifre ve telefon numarası doğru olmasına rağmen. En sonunda fazla deneme yapınca engelledi geçici süre. Neden böyle hata verir ve nasıl cozerim? Acil yardımlarınızı bekliyorum. Apple müşteri hizmetleri ile konuştum sorunu çözemediler yarın tekrar dönüş yapacaklarmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Apple Kimliği Doğrulama Sorunlarını Giderme

Apple Kimliğine giriş yaparken doğrulama kodu almada sorun yaşıyorsan, aşağıdaki adımları izleyerek sorunu giderebilirsin:

• {iPhone doğrulama kodu gelmiyor} veya {Apple doğrulama kodu gelmiyor}: Cihazının internet bağlantısını kontrol et ve doğru Apple Kimliği ile giriş yaptığından emin ol. Sorun devam ediyorsa, Apple'ın sistem durumunu kontrol et.

• {Bu numaraya çok fazla doğrulama kodu gönderildi} veya {iCloud çok fazla kod gönderildi}: Çok sayıda başarısız giriş denemesi, bu soruna neden olabilir. Bir süre bekle ve daha sonra tekrar dene. Alternatif olarak, güvenilir bir cihazdan giriş yapmayı dene.

• {iCloud doğrulama kodu gelmiyor} veya {Apple çok fazla kod gönderildi}: Cihazında iki faktörlü kimlik doğrulama etkinleştirildiyse, iCloud.com'dan bir doğrulama kodu alabilirsin.

• {iCloud doğrulama kodu} almada hala sorun yaşıyorsan: Apple Destek ile iletişime geç veya bir Genius Bar randevusu al. Hesabını kurtarmak için ek güvenlik soruları sorabilirler.

Bu adımları izleyerek Apple Kimliği doğrulama sorunlarını çözebilirsin. Sorun devam ederse, ek yardım için Apple Destek ile iletişime geçmekten çekinme.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İlk olarak 8 saat falan kitleniyor. Deneme yapmayın süre uzuyor bu sefer. Hattınızı başka bir telefona takın o kodu istemeden. Ben aynı şekilde çözmüştüm. 10.2.1de kendisi gelen kodu okuyup eziyet etmedi ama geçmiş dönemde aynı sorunu yaşadım. Ya da hesabınıza bir yakınınızın telefonunu ekleyip kodu ona isteyin hat sök tak kısmını yapmak isteniyorsanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, Apple ID iki faktörlü doğrulama kodu gelmiyor. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Telefonu DFU modunda sıfırlayıp yeni iphone olarak ayarlamıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.