Şimdi Ara

Apple kimliğimi doğrulayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Telefon numaramı değiştim, apple iki aşamalı doğrulamaya eski numaramı verdiğim için şu an icloud hesabıma erişemiyorum. I forgot apple sitesinden gerekli başvuruları yaptım, hesabınız 5 gün içinde kurtarmaya hazır olacak yazıyordu. Aradan 2 gün geçti beklemeye devam ediyorum. Daha önce bu sorunu yaşayan var mı? 5 günden uzun sürer mi işlem yada verilen gün dolmadan işlemi tamamlanan var mı? Telefonumu kullanamıyorum, sıfırlayamıyorum bekledikçe geriliyorum. Daha önce bu sorunla karşılaşmış olan varsa bilgilendirirse sevinirim.

• Benzer bir problem için daha önce Apple Müşteri Hizmetlerine telefon ile ulaşmıştım ve beklediğimden çok daha ilgiliydiler ve yardımcı olmaya çalıştılar. Eğer cihaz sizin adınıza faturalıysa direkt olarak telefonda çözebilirsiniz bence sorunu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • B.Avcı B kullanıcısına yanıt
    2-3 kez görüşme sağladım müşteri hizmetleri ile çok ilgililerdi ancak beklemekten başka bir şey yapamayacağımı söylediler.
  • Imsherlocked kullanıcısına yanıt
    sonucu bizede bildirin unutmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutlaka yazarım buraya, internette yeteri kadar bilgi yok birinin işine yarar belki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl bu noktaya geldiniz ki? Apple şifre ayarlarını mı karıştırdınız yoksa?
  • Hayir telefon numaramı değistirmem sebep oldu :) İki aşamalı doğrulamayı açmıstim yani hesabima giris yaparken telefonuma sms ile onay kodu geliyordu. Telefon numarami degisip hesabimda degismedigim icin su an guvenlik sebebiyle bekletiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imsherlocked -- 29 Eylül 2017; 17:26:25 >
  • Bugun tekrar musteri hizmetleri ile iletisim kurdum telefonu kurarken icloud hesabim ve parolamla giris yaptigim icin hizli oluyormus bu kadar, sifremi unutsaydim 3 hafta daha beklemem gerekiyormus. Kisaca bu sorunla karsilasan arkadaslar hesap kurtarma talebini mutlaka telefondan yollasinlar islem daha hizli gerceklesiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imsherlocked -- 29 Eylül 2017; 17:25:11 >
  • İphone'umu bul uygulaması ile de kurtarma yapabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    İphoneumu Bul olayında da olmuyor çünkü her türlü icloud giriş isteğimde bu iki aşamalı doğrulama kodunu istiyor browser, itunes dahil. Başka cihazda açık olsaydı hesabım işim kolay olacaktı.
  • Apple belirtilen günde ve saatte kısa mesajla kimliğimi kurtardı. Sabırla beklemek gerekiyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.