Şimdi Ara

Apple, Lightning adaptörlerinin fiyatlarını açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Apple, Lightning adaptörlerinin fiyatlarını açıklandı

Dün tanıtımını gerçekleştirdiği yeni nesil cihazlarında önceki nesile göre farklı bir konektör kullanan Apple, eski port ile uyumlu kabloların kullanımının devam ettirilebilmesi için çeşitli adaptörleri piyasaya sürecek.

Etkinlik çerçevesinden adaptörlerden söz edilmişti, ancak fiyatlandırma bilgileri konusunda herhangi bir açıklama yapılmamıştı. Yeni ürünleriyle güncellenmiş olan web sitesinde Lightning adaptörleriyle ile ilgili bilgilere göre; 30pin adaptörünün fiyatı ABD'de 29 dolar olarak belirlenirken, 0.2 metrelik kabloya sahip olan 30 pin adaptörü için ise, 39 dolarlık bir fiyat etiketi belirlenmiş durumda. Ayrıca yeni cihazlar ile birlikte kutu içeriğinde sunulacak olan Ligtning-USB kablosu da 19 dolarlık bir fiyat etiketi ile satılacak.

Apple'ın sunmuş olduğu bu kablolar ve adaptörler iPhone5, yeni iPod Touch ve yedinci nesi iPod nano ile uyumlu olarak çalışabilecek. Söz konusu aksesuarlar şimdilik Apple'ın web sitesi üzerinden sipariş edilebilirken, Lightning-USB kablosu dışındaki diğer aksesuarların teslimatlarının ekim ayında başlatılması bekleniyor.

• pahalı,ama şaşırmadım sonuçta apple...
  • Yakında çakmalarını çıkarırlar

• 30 pinli konnektör olsaydı ne olurdu canını yediğim apple ipadi de böyle yapmazsınız umarım

• 3 - 5 dolara çin isi alternatifleri cikar.beklenen inovasyon olmayinca yasanan hayal kirikligini bilancolarinda gormeye baslarlar.kasa agzina kadar nakit dolu olan sirket kotu gidisi uzun sure algilamayabilir.(2013 de tek bir modelle samsung apple rahatlikla gececektir.)

• Sömürünün farklı türü bu olsa gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: panasonicfz48

30 pinli konnektör olsaydı ne olurdu canını yediğim apple ipadi de böyle yapmazsınız umarım

hoparlör koymuş yerine =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amma dandik çevirici ya. Bu kadar kalın çeviricimi olur. Dock için kullanımı etkileyecektir. Sırf bu yüzden belki değiştiririm dediğim ipadi 10 senede geçse kullanmaya karar verdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olacak iş değil . O kadar aksesuar sat. Sonra kalk dock girişini değiştir. Apple ın foyası ortaya çıkıyor. Samsungla baş edemeyince aptal aptal şeylere başvurmaya başladı . Yenilik diye sundukları şeyler komik olmasına rağmen mms geldi video çekiyor diye sunduğu şeyler aklıma gelince yadırgayamıyorum. Fakat artık apple a para kaptırmam. S3 ve ipad ile devam. 2 cihazıda hurdaya çıkana kadar kullanacağım. Özellikle yüzbinlerce sattığı dock aksesuarlarına rağmen girişi değiştirip 50 centlik şeyden 29 dolar kazanmaya çalışan bir firmanın hiçbir ürününü almam .

• 1 dolarlık kabloyu 19 dolara satıyorlar tabi ki de dünyanın en zengin şirketi olur....

hadi bakalım bankalardan kredileri çekelim ve iphone 5 alalım
  • 30 pinli konnektör çok eskide kaldı neredeyse 10 yıl oldu artık yenilenmenin vakti gelmişti ve geçiş yaptı, bundan sonra çıkan tüm ürünlerin girişi 8 pinli olacak 4.nesil çıkacak ipad dahil.

• quote:

Orijinalden alıntı: regaibyigit.

30 pinli konnektör çok eskide kaldı neredeyse 10 yıl oldu artık yenilenmenin vakti gelmişti ve geçiş yaptı, bundan sonra çıkan tüm ürünlerin girişi 8 pinli olacak 4.nesil çıkacak ipad dahil.

Bi ifan daha.Mantıklı düşünecek olursak ne gerek vardı değiştirmeye? Hoparlör için diyorsanız ipod touch neden yeni dock girişi kullanıyor tüm aksesuarlarım ipod touch 4 e göre ben 5 aldığım zaman aldığım tüm aksesuarları neden yenilemek zorunda kalıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdhc

quote:

30 pinli konnektör çok eskide kaldı neredeyse 10 yıl oldu artık yenilenmenin vakti gelmişti ve geçiş yaptı, bundan sonra çıkan tüm ürünlerin girişi 8 pinli olacak 4.nesil çıkacak ipad dahil.

Bi ifan daha.Mantıklı düşünecek olursak ne gerek vardı değiştirmeye? Hoparlör için diyorsanız ipod touch neden yeni dock girişi kullanıyor tüm aksesuarlarım ipod touch 4 e göre ben 5 aldığım zaman aldığım tüm aksesuarları neden yenilemek zorunda kalıyorum?

Seni ipod touch 5 almaya zorlayan nedir?
  • quote:

quote:

5 alma o zaman kafana silah dayayan mı var? 10 senelik kabloya hala dursun ne gerek vardı diyosunuz biraz teknolojiye ayak uydurun.

• 2-3 dolara yan sanayi çakmaları çıkar.
  • valla bence iphone 5 apple fanboylardan daha çok samsung fanboylarına koymuş. madem ilginizi çekmeyen bir ürün, neden apple, ipad ve iphone forumlarından çıkmıyorsunuz? neden bu aşağılık kompleksi yani. bir açıklaması olmalı. samsung kötü mal satıyor demiyorum, lafım samsung hayranı olupta sürekli bu forumlarda cirit atanlara.

• quote:

quote:

quote:

5 alma o zaman kafana silah dayayan mı var? 10 senelik kabloya hala dursun ne gerek vardı diyosunuz biraz teknolojiye ayak uydurun.

Zaten o yüzden 5 almayacak kişi sayısı çoktur diye düşünüyorum.O dock girişi bence Apple farkıydı yıllardır değişmeyen tek imzasıydı.Aksesuar satmak ve dock adaptörü almamız için yapılmış bir şey olduğunu anlamak çokta zor değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten o yüzden 5 almayacak kişi sayısı çoktur diye düşünüyorum.O dock girişi bence Apple farkıydı yıllardır değişmeyen tek imzasıydı.Aksesuar satmak ve dock adaptörü almamız için yapılmış bir şey olduğunu anlamak çokta zor değil.

iyi o zaman sen eskisini kullanmaya devam et çocuklarına torunlarına bırak tarihi eser diye

• quote:

quote:

1) değiştirmelerinin nedeni aletlerin boyutlarını küçültmek bence, bi strateji de olabilir tabiki ama apple en başta bi sürü cihaz yapıcam hepsininde girişi aynı olacak diye bişey söylemedi sonuçta.

2) banada değiştirmeleri gereksiz geldi ama mesela cihazlardaki giriş yeri büyük olduğu için baya toz, kir birikiyordu içinde ve benim hiç hoşuma gitmiyordu.. bu durum şimdi daha aza inecek.

3) tüm aksesuarların ipod touch 4 içinse ve yeni aksesuarlar almak istemiyorsan o zaman o cihazı kullanmaya devam edeceksin.. hangi üretici yeni bi alet çıkardığında onu eski aksesuarlara uyabilecek şekilde tasarlıyo ki? kılıf, ekran koruyucu vs. bunların hepsi yeni aletle uyumsuz oluyor.

4) tam bilmediğim için soruyorum ipod 4 ile kullandığınız ama ipod 5 ile kullanamayacağınız aksesuarlar neler mesela? dock müzik aleti gibi bi aksesuarsa zaten adamlar çevirici yaptılar, onu alırsınız az bi zararınız olur.. koca aleti çöp yapacağınıza..

ya hiç çevirici yapmasalardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 13 Eylül 2012; 15:15:35 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.