|
Bildirim
Mi Pad5 den pek geri kalır yanı yok. Hafıza kartı desteği de iyi olmuş. Lakin Dolby Atmos varken ekran tarafında da bir Dolby Vision Desteği iyi olurdu. Şuan fiyat olarak piyasada iyi konumda. İçerik Tüketme tableti olmuş.
|
8000 mah 18w olmamış. Çok yüksek bir şey beklemiyoruz. 33w koysaydınız ya en azından
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antinatalizm -- 20 Ekim 2022; 13:15:33 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kalem desteğiyle ilgili bir bilgi göremedim. Kalem desteği varsa alınabilir aslında bu fiyata. |
|
Bu devirde kalemsiz tablet satmak... Xiaomi tablet işinden anlamıyor. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Cihazın 4 Gb olan modelini almayı düşünüyorum kasım indirimi ile bazı sitelerde 4.719 TL'ye kadar bulunabiliyor. Cihaz ağırlıklı olarak Netflix , Amazon, BluTv vs gibi video akış servisleri için kullanılacak önerir misiniz? Yada önerebileceğiniz alternatifi var mı? Sıfır cihaz almak istiyorum 2. el almam bütçe de 5000 TL Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. |
Hocam aldınız mı 4 gb olan modelini? |
Almadım henüz kara cuma yüzünden indirim olur belki diye beklemedeyim |
Hocam Vatan bilgisayarda geçen hafta bazı ürünlerde %10 indirim vardı ama Vatan Xiaomi tablet satmıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu tableti alan kullanan var mı? Memnunmusunuz? |
bende tablet almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz. |