Şimdi Ara

F/P odaklı Xiaomi Redmi Pad SE, Türkiye'de satışa çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • F/P odaklı Xiaomi Redmi Pad SE, Türkiye'de satışa çıktı
    Xiaomi’nin fiyat/performans odaklı yeni tableti Xiaomi Redmi Pad SE, Türkiye’de satışa sunuldu. 30 Eylül’e kadar sipariş verenlere 300 TL indirim fırsatı uygulanıyor.

Xiaomi Redmi Pad SE fiyatı ne kadar?

Xiaomi Redmi Pad SE 8GB+128 GB versiyonu 6,099 TL tavsiye edilen fiyatı ile satışa sunuldu. 30 Eylül’e kadar Xiaomi Store'lar, mi.com ve seçili satış noktalarında 300 TL indirim uygulanacak.

Ayrıca Bkz.Redmi Note 13 Pro+ tanıtıldı: Şık tasarım, 200 MP kamera, 16 GB RAM, 120W hızlı şarj

Snapdragon 680, FHD+ ekran, 8.000 mAh batarya

Xiaomi Redmi Pad SE, gücünü Snapdragon 680 yonga setinden alıyor. 11 inç boyutunda, 1920x1200  çözünürlüğünde, 90 Hz LCD ekrana yer veriliyor. 8.000 mAh batarya ve 10W şarj desteği bulunuyor. Dört adet hoparlörü, Dolby Atmos desteği mevcut. Android 13 işletim sistemi ve MIUI Pad 14 arayüzü ile kutudan çıkıyor.

Xiaomi Redmi Pad SE özellikleri

• Ekran:11 inç, 1920x1200 (207ppi), 30Hz - 90Hz, 400 nit, 1500:1, LCD

• İşlemci: Snapdragon 680, 6nm

• Bellek: 4GB / 6GB / 8GB RAM

• Depolama: 128GB (1TB’a kadar artırılabilir)

• Arka kamera: 8MP (f/2.0)

• Ön kamera: 5MP (f/2.2)

• Batarya: 8000 mAh, 10w şarj

• Yazılım: Android 13, MIUI Pad 14

• Boyut ve ağırlık: 255.53mm x 167.08mm x 7.36mm, 478g

• Fiyat: 8GB+128GB 6.099 TL

• Cidden bu fiyata daha iyisi yok gibi gözüküyor.

• Bu alınır mı arkadaşlar içinde play store var mı ? hiç bilgim yok yeğenime almayı düşünüyorum ve kalem desteği var mı varsa nereden alabilirim

• 10W şarj cihazıyla 4 saatte şarj olur artık.

• Bluetooth 5.0 ve 10w vs ile çocuk kandırıyorlar. Androidde tablet işi ilerlemez arkadaş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Apsny A kullanıcısına yanıt
    Play store var. Kalem desteği yok.

• theJuDGe_41 kullanıcısına yanıt

Anladım teşekkürler Samsung a bakayım mecbur onda ne önerirsiniz S7 FE iş görür mü oyunlarda yoksa S8 mi alayım yada S9 FE gelecek sanırım onu mu beklemeliyim çok soru sordum k.bakmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Tab S7 FE şu an fiyatına göre gayet iyi özelliklere sahip. S8 ve S9 ile kıyaslayınca bence S7 FE halen daha fiyatına göre daha avantajlı konumda. S8 veya S9 fiyatlarına çıkabiliyorsanız samsung yerine iPad Air 5. nesil tercih edebilirsiniz mesela. Daha düşük fiyatlı olsun derseniz ve kalem desteği önemliyse S7 FE alın geçin

• fiyatının farkındasın demi :)

• theJuDGe_41 kullanıcısına yanıt

Kalem istiyor özendi şimdi hayırda diyemiyoruz s8 en mantıklı seçim o zaman yanında geliyor kalem Aslında Air 5 düşündüm ama hem kalem yok extra 3k para hemde acaba fazla mı olur dedim çocuğa F/P odaklı Xiaomi Redmi Pad SE, Türkiye'de satışa çıktı  teşekkürler cevap için

• tablet te hdr10 ya da dolby vision işe yarıyor mu değer bir özellik mi ?

• Snapdragon 680 mi kaldı

Yeni üründe kullandığı işlemciye bak

S9 wifi 8 gen 2 işlemci 19.750 tl bu tablet
    Herişi görür

• Tabletler iyi telefonlarla benzer donanımlara sahip olup onların 1/3 fiyatına satılmalı değil mi? Hatta yetmez, yanında piyasada ki en hızlı şarj aleti, iyi bir bt kulaklık, kalem, kılıf, ekran koruyucu hatta 10 yıl garanti ve buna ekran kırılma koruması da dahil olmalı.F/P odaklı Xiaomi Redmi Pad SE, Türkiye'de satışa çıktı 

• Fp olmuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.