|
POCO X7 ve X7 Pro 5G Türkiye’de satışa çıktı: İşte fiyatı
-
-
X6 pro kullanıcısı olarak daha da dimensty li ve poco telefon almam nokta.
-
Niye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Stabil değil birçok şeyde snapdragonun gerisinde kalıyor ve yazılımcılar tarafından rom vs geliştirilmiyor destek çok az, kameraları hep 4k 30 fps ama snapdragon modelleri 8k 30 fps ve 4k 60 fps veriyor tepe modellerde mediatek bunu yapmıyor
Yazılım berbat, batarya optimizasyonu yok, vivo V40 bile 10 saat ekran süresi veriyor X6 pro 7 saat anca veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok oyun oynarsan eşege semer vursan bile eşek yine eşektir
Kendini tanıttın sanırım
Önce insanca konuşmayı öğren ondan sonra karşındakine terbiyeyi öğretirsin.
v40 bile dediğiniz cihaz 28 bin tl fiyatla satılıyor, siz x6 pro'yu muhtemelen 17-18 bin tl civarında satın aldınız. siz alırken o fiyatlarda x6 pro ayarında performans veren bir cihaz yoktu. yazılım ve batarya optimizasyonu bariz iyi olan sadece nothing phone 2a modeli var. beklentileri doğru ayarlamak lazım...
-
Bilal adlı kişi sana hakaret eden olmadı burda korkaklar gibi engelliyorsun
Şuan telefon almak isteyen kaçırmasın çok iyi fiyatla çıktı.
Poco serisi taş gibidir poco X3 NFC yazıyorum 5 yıla yaklaştı maşallahı var.
Öyle birşey dedin ki sanki mediatek zorla al bunu koy cihazina demişlerde koymuş gibi oldu:) Söyledigin kısıtlamalari bnm bildigim işlemci değil de Kendi poco adı altinda satan firmadan kaynakli gibi kisacasi sebebi xiaomi red mi poco üreten firmadir.Adamlar söyledigin özelikleri sunmamak adına o işlemciyi laik görüp koymuşş:)) Bence sen poco filan kullanma bu saaten sonra mediatek kullanicak:)
Kaç yıl güncelleme alacağı hakkında bilgiye ulaşabildiniz mi?
-
Hayırdır kardeşim ne performansı.
Haritalar android auto çalışmıyor doğru düzgün. Arayüz desen bug dolu. Güncelleme desen iyileşen birşey yok. Kağıttan kaplan x6 pro. Gelip burda anlayan anlamayan herkes yazıyor. Girin ana konuya bakın. Herkeste ayrı bir sorun. 1 senede illallah ettirdi. Güya Kasım sonu hos2 gelecekti. Ocak oldu ortada yok.
kendim de x6 pro kullanıyorum gayet memnunum. yazılım tarafında ufak tefek sinir bozan şeyler olabiliyor ama hiç biri kullanıma engel değil.
haritalar çalışmıyor gibi yorumlar okuyorum, ne demek istiyorlar bilmiyorum. arabada sık sık kullanıyorum navigasyon olarak, hiç bir sıkıntısını görmedim.
batarya sorunu nedir ondan da haberim yok. ben telefonumu 2 günden önce şarja koyduğumu hatırlamıyorum, genelde 3 günde bir şarj ediyorum.
-
Allah düşürmesin insanı bunların eline Xiaomi redmi poco yazılımları rezalet,arka kapıdan herseyinizn alıyorlar,zorla reklam izletiyorlar.bir sürü hikaye..
Paranız yoksa nothing phone filan alın en azından bloatware yazılım yok,kağıt üstünde ne yazıyorsa onu veriyor.
3 ay zor dayandım..
Edit:23 bine s24fe filan da alabilirsiniz.
17 civarına Samsung a55
16 ya bazen nothing phone 2a
13 bine nothing phone 1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 9 Ocak 2025; 20:1:5 >
Dimensity 8400 (N4P 4nm) iyi işlemci lakin 3nm nodunun sadece amiral gemisi işlemcilerle özel olması doğru değil. Hele Dimensity 7300 dinazor A75-A55 çekirdekli, AV1 kod çözücüsü de yok. Alacaksanız Pro tercih edin.
-
Yaw kardeşim gözünüzü seveyim şu Hintlilere hitap eden markaya tamah etmeyin. Yine bunlarla aynı çatı altından çıkan Xiaomi 14T hem bundan daha düşük donanıma sahip hem de daha pahalı, hiç mi aklınıza bi' soru işareti gelmiyor "Hayırdır la!?" diye? Bunlar ağzıyla tek tırnaklı tutsa almam - kullanmam ben!
X6 pro kullanıcısı olarak daha da dimensty li ve poco telefon almam nokta.
|
v40 bile dediğiniz cihaz 28 bin tl fiyatla satılıyor, siz x6 pro'yu muhtemelen 17-18 bin tl civarında satın aldınız. siz alırken o fiyatlarda x6 pro ayarında performans veren bir cihaz yoktu. yazılım ve batarya optimizasyonu bariz iyi olan sadece nothing phone 2a modeli var. beklentileri doğru ayarlamak lazım... |
Yazılım berbat, batarya optimizasyonu yok, vivo V40 bile 10 saat ekran süresi veriyor X6 pro 7 saat anca veriyor. |
Allah düşürmesin insanı bunların eline Xiaomi redmi poco yazılımları rezalet,arka kapıdan herseyinizn alıyorlar,zorla reklam izletiyorlar.bir sürü hikaye..
Paranız yoksa nothing phone filan alın en azından bloatware yazılım yok,kağıt üstünde ne yazıyorsa onu veriyor. 3 ay zor dayandım.. Edit:23 bine s24fe filan da alabilirsiniz. 17 civarına Samsung a55 16 ya bazen nothing phone 2a 13 bine nothing phone 1 |
Poco serisi taş gibidir poco X3 NFC yazıyorum 5 yıla yaklaştı maşallahı var.
|
Ulan bir işlemci hikayesine nasıl atlıyorsunuz bu telefona. Geçmişte X3 Pro kullanmış biri olarak diyorum en büyük tuzak bu işlemci tuzağı. Arabanın motoru 5000 cc ama gitmiyor. Yazılım berbat ve firma ilgilenmiyor. güncelleme sözü var ama güncelleme yok. Nothing Phone a geçtim 1.5 sene önce . hepsini kullandım ve şu anda NP1 kullanıyorum. fiyatına göre mükemmel telefon ve bugün itibari ile bütün Nothing telefonlar güncelleme aldı. Adamlar 4 ay önce cıkarttıkları CMF Phone 1 e bile Android 15 verdiler. Yazılım zaten akıyor gidiyor. İŞlemci öven adamları dinlediniz ama performansı düşük yazılım ile işlemci yatıyor. Bence bakış açınızı değiştirin. Hatalı sorduğunuz sorular var ürün alırken. Sormanız gereken şu: Dimensity 8400 Ultra ile neden bu kadar az güç alıyorum? Bunu sormanız lazım. |
Benzer içerikler
- twitter video indirme nasıl olur
- netgsm şikayet
- snapchat hesap silme
- ekran videosu alma
- ses değiştirici program
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X