|
Bildirim
Aslında vergiden böyle oluyor ama biraz da pahalı tabii ki , Çinli markalar da , Samsung da artık Apple ile aynı fiyata satıyor. Sebebi ise teknolojinin Çin'e kaymış olması, apple ve Samsung'a kalsak yıllarca aynı şeyi dayayıp duracaklar! 3'e Katlanabilir ekranı falan rüyamızda görürdük. Bu arada Apple'dan pahalı satmalarını zerre anlamıyorum ki hiç sevmem ve kullanmam Apple'ın cihazlarını!
|
65k fiyat nedir ya. Sen çinli markasın fakir ülkeler de ancak rekabet edebilirsin. Senin fiyat skalan 3-20k arası olmalı. 20k üstü verilecek telefonları yok. Burada sipariş verdim bile yazanlar umarım ironi falan yapıyordur şu fiyata şu telefonu alanın aklına şaşarım
|
çünkü bu işten anlamayan sürü nereye giderse oraya gidenlerdensin 🐑🐑🐑🐑
|
Kullanmadığınız telefonlar hakkında bu kadar garip yorumlarda bulunmanız garip gerçekten, Fan olmanın zararları adlı bir çalışma oluyor mesajlarınız. Çıkardığı her yeni modelde çeşit çeşit sorunlar olan saydığın markalara yüksek fiyatlar verilir lakin kendimde kullandığım ve şuana dek kusursuz bir deneyim sunan X100 Pro gibi çinli modeller alınmaz Samsung sadece özelleştirme konusunda diğer markalardan daha iyi konumda, İphone hakkında birşey diyemem zevk meselesi biraz, adı var diye kullananlar dışında. Kişisel yorumlar için kimse yorum yapmaz lakin aynı cümle içinde hem kişisel olarak almam demek, sonra genelleme yaparak ALINMAZ yazmak komik gerçekten |
Şu telefonu 1 maaşımla alacak kadar kazanıyorum şükür. Ancak hayatta şu parayı şu telefona vermem. Iphone ve samsung seçenekleri dururken 65k ya çin malı telefon ALINMAZ
|
Fiyatı çok iyi sipariş verdik gelsin bakalım
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 10 Ocak 2025; 11:32:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 10 Ocak 2025; 12:50:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
sen fakirsen bizim suçumuz ne? |
İki sene sonra satsan üçte birine zor satarsın |