Şimdi Ara

POCO X7 ve X7 Pro 5G Türkiye’de satışa çıktı: İşte fiyatı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
148
Cevap
4
Favori
6.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kayda değer bir fark yok. X6 Pro 12 GB'lık model hala avantajlı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Surface Area S kullanıcısına yanıt
    Haklısınız A78 demek istemiştim zaten, üstüne A710, A715, A720, A725 çıktı hala kurtulamadı orta seviye cihazlar bundan.

• Cmhrsfk kullanıcısına yanıt

MediaTek işlemcili telefon bedava olsa alınmaz.

amd ile ikisi müşteri kandırır.

millet daha ucuz diye alıyor.

snapdragon ve intel kendine güveniyor.

bunlar malına güvenmediği için ucuza satıyor.

• Ben 14T pro kullanıyorum. Genel olarak çok memnunum. Gözü yormaması, şarjının iyi gitmesi, 120W şarj hızı vs.

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

Bende note 14 Pro plus yakin takibe almıştım. Eğer 20k cıvanmri fiyatlandırma olursa cok satar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiiliyol kullanıcısına yanıt

yazacak şey bulamayınca saçmalamışsın. devam edeceğim şey nedir? bendeki x6 pro'da böyle sorunlar olmadığını söylüyorum, daha nasıl açıklamam gerekiyordu?

• F6 nin bataryasını artırıp x7 pro yapmışlar. Buradaki bazı yağcılara sorsan mükemmel cihaz olmuş. Yazılımı çöpün çöpü. Miui dan beri gram iyileşme yok. Rom olayları da mtk ile yalan oldu. Bu cihazlar debloat edilmeden kullanılmaz halde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiiliyol -- 10 Ocak 2025; 8:59:49 >
  • thyr1234 kullanıcısına yanıt

Hele bir de YD+server kayıt ise tadından yenmez. 

• Nerde. Alabilirim bu ürünü pocox7 yi

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Xiaomi’nin kendi sitesinden alabilirsiniz. Orada gördüm ilk olarak.. Buradan;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limones -- 10 Ocak 2025; 9:48:53 >
  • Ayrıca bence fiyatı 20 bin civarında güzel olmuş. Orta karar bir oyuncu telefonu olmuş. Ama bence işlemcisi bir tık daha iyi olabilirdi. Yine de fiyatına göre güzel cihaz.. 🙂👍🏻

• TiesTorN kullanıcısına yanıt

Android auto bağlantı sorunu var, bağlantı olmuyor siyah ekran çıkıyor. HyperOS 2.0 ile çözüm geldiği söyleniyor sanırım ama HyperOS olanlar problemi aşabilmiş değil.

• cihanka kullanıcısına yanıt

kullanmadığım için buna bir yorum yapamam, doğru olabilir. ben genel olarak bahsedilen batarya ve gps sorununa yorum yaptım.

• Cmhrsfk kullanıcısına yanıt
    Yalniz honor200 serisi sanki daha iyi gibi hatta honor200 pro katsak arasında 10 bin TL fark var snapdragon kullanıyorlar iyi telefon yapmışlar .

• BlacK SeA StorM 61 kullanıcısına yanıt

honor 200 pro ile poco x7 pro işlemcilerini karşılaştırdığımızda x7 pro daha iyi görünüyor

nanoreview.net
    Snapdragon 8s Gen 3 vs Dimensity 8400: tests and benchmarks
    https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-8s-gen-3-vs-mediatek-dimensity-8400
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.