< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
POCO X7 ve X7 Pro 5G Türkiye’de satışa çıktı: İşte fiyatı (3. sayfa)
-
-
Haklısınız A78 demek istemiştim zaten, üstüne A710, A715, A720, A725 çıktı hala kurtulamadı orta seviye cihazlar bundan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
MediaTek işlemcili telefon bedava olsa alınmaz.
amd ile ikisi müşteri kandırır.
millet daha ucuz diye alıyor.
snapdragon ve intel kendine güveniyor.
bunlar malına güvenmediği için ucuza satıyor.
-
Ben 14T pro kullanıyorum. Genel olarak çok memnunum. Gözü yormaması, şarjının iyi gitmesi, 120W şarj hızı vs.
Bende note 14 Pro plus yakin takibe almıştım. Eğer 20k cıvanmri fiyatlandırma olursa cok satar .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yazacak şey bulamayınca saçmalamışsın. devam edeceğim şey nedir? bendeki x6 pro'da böyle sorunlar olmadığını söylüyorum, daha nasıl açıklamam gerekiyordu?
-
F6 nin bataryasını artırıp x7 pro yapmışlar. Buradaki bazı yağcılara sorsan mükemmel cihaz olmuş. Yazılımı çöpün çöpü. Miui dan beri gram iyileşme yok. Rom olayları da mtk ile yalan oldu. Bu cihazlar debloat edilmeden kullanılmaz halde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiiliyol -- 10 Ocak 2025; 8:59:49 >
Hele bir de YD+server kayıt ise tadından yenmez.
-
Nerde. Alabilirim bu ürünü pocox7 yi
-
Xiaomi’nin kendi sitesinden alabilirsiniz. Orada gördüm ilk olarak.. Buradan;
xiaomiPOCO X7 Pro Özellikler - Xiaomi Türkiyehttps://www.mi.com/tr/product/poco-x7-pro/specs?skupanel=1&gid=4223712820
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limones -- 10 Ocak 2025; 9:48:53 >
Ayrıca bence fiyatı 20 bin civarında güzel olmuş. Orta karar bir oyuncu telefonu olmuş. Ama bence işlemcisi bir tık daha iyi olabilirdi. Yine de fiyatına göre güzel cihaz.. 🙂👍🏻
Android auto bağlantı sorunu var, bağlantı olmuyor siyah ekran çıkıyor. HyperOS 2.0 ile çözüm geldiği söyleniyor sanırım ama HyperOS olanlar problemi aşabilmiş değil.
-
kullanmadığım için buna bir yorum yapamam, doğru olabilir. ben genel olarak bahsedilen batarya ve gps sorununa yorum yaptım.
-
Yalniz honor200 serisi sanki daha iyi gibi hatta honor200 pro katsak arasında 10 bin TL fark var snapdragon kullanıyorlar iyi telefon yapmışlar .
honor 200 pro ile poco x7 pro işlemcilerini karşılaştırdığımızda x7 pro daha iyi görünüyor
nanoreview.netSnapdragon 8s Gen 3 vs Dimensity 8400: tests and benchmarkshttps://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-8s-gen-3-vs-mediatek-dimensity-8400
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X