Şimdi Ara

Apple Mac (Tüm Cihazlar) [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
9
Favori
2.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Umarım istediğiniz modeli alırsınız hocam, MBP almak gibi bir düşünceniz varsa bence para biriktirip bekleyin. 14 ve 16'lar gelecek 2021 Q2'de siz zaten performanslı bir laptop'tan geçeceksiniz. Oyun yani grafik performansı anlamında yeni seriler şuan ki mac'lerin bir hayli üzerinde olacaktır.
  • Androge0s kullanıcısına yanıt

Oyundan ziyade, photoshop, final cut, premiere ve after effect tarzı programlar kullanacağım. Buradaki tek dezavantaj ekranin 13" olmasi.. 14 16 lar ve m1li imac cikarsa sanirim mevcut fiyatin cok daha yuksegine çıkacaktır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eternalsun kullanıcısına yanıt
    Fiyatlandırma konusu biraz karışık, çıkan modellerin fiyatı eski modeller ile aynı olacaktır. Ancak şöyle bir durum var, apple cihazlar çıktığında tekrar bir kur güncellemesi yapabilir. Dolar'ın ne olacağı belirsiz en azından 6 ay içinde %5-10 değer kazanması olası.

İkinci belirsizlik 14" model. Daha öncesinde başka konuda da bunu yazmıştım yeni gelecek 14", 13'ün üst modeli olabilir çünkü 6 ayda cihazın baştan aşağıya yenilenmesi mantıksız. Böyle bir durumda 14" 13'den pahalı olmak zorunda eğer üst model olacaksa, fiyat 1500-1800 seviyesinde olabilir.

Yani karar vermek biraz zor, bir belirsizlik olduğu içinde kesinlikle bekleyin demiyorum belki çıkıp fiyatı bütçenizi aşar.

iMac konusunda da muhtemelen aynı fiyattan çıkacak, yeni bir imac gelir ya da ciddi özellikler gelirse belki o zaman fiyatı arttırırlar.
    I5 mac mini var 2012 6gb ram 480gb ssd li. Bazen internet sekmeleri acip sahibinden.com acinca bi sapitiyor. Umarim m1 islemci uzmez. Gelsin egitim indirimli alacagim.
  • KayseriCep K kullanıcısına yanıt
    Umarım alan kimseyi üzmez hocam, mac mini'nin aralarında en performanslı ve aynı zamanda ucuz olması bence ciddi bir avantaj.
    Insallah uzmez az paralar degil. Laptop ihtiyacim yok tablet yetiyor. Gule gule kullanin sizde yeni almissiniz sanirim
  • KayseriCep K kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam ben üzeceğini sanmıyorum aletler çok hızlı, umarım sizin cihazda en kısa sürede sorunsuz bir şekilde ulaşır :)
  • Big sur güncelleme çıkmış ama ben hala korkuyorum catalina dan geçmeye

• Ben 2020 intel base model air'dan geçmiştim çıktığı akşam herhangi bir sorun olmamıştı. Tabii size kalmış bir şey.
  • ben de mbpro 16/ 256 sparisi verdim bugun bakalim ne zamana elime ulasicak. konu hayirli olsun
  • Hepimiz için hayırlı olsun, cihazınız içinde tebrik ederim. Umarım en kısa sürede sorunsuz şekilde elinize ulaşır :)

• Hangi siteden ne kadara aldınız hocam ?

• tepetör T kullanıcısına yanıt
    apple store egotim magzasondan hocam 15.509 tl
  • Arkadaşlar merhaba bir sorunla karşılaştım bilginiz olsun diye yazıyorum, daha önce yaşamış arkadaşlar varsa da yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.

17 Kasımda apple online mağazasından bir adet 8.nesil ipad bir adet apple pencil ve bir adette M1 Macbook Air Base siparişi verdim.

Pencil 20 Kasımda elime ulaştı
    Sipariş ekranında ipad 10-17 aralık teslim m1 air ise 2-9 aralık teslim gözükiyordu.

Ödeme ekranında ipad 17-24 Aralık m1air ise 10-17 aralık teslim gözüktü onayını verdim.

Ipad 16 kasımda elime ulaştı fakat bugün macbook u kontrol ettiğimde gönderi tarihinin 5-12 ocak 2021 olarak güncellendiğini gördüm.

Özetle 17 Kasım Lansman günü verdiğim sipariş ilk olarak bir ay sonrası olan 10-17 aralık tarihine gün verilip opsiyon tarihi bittiğinde 5-12 cak olarak güncelledi. 2020kasımda verdiğim sipariş 2021ocakta elimde olacak o da şüpheli. Ne gibi bir aksiyon alabilirim?

• LostLight kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetlerini arayıp sorun. Onlar daha net bilgi veriyorlar. Sitede gözükenden fazla bilgi veriyorlar.

• DARKMORDECAI kullanıcısına yanıt

Aradım 2 seferde de yapabileceğimiz bir şey yok isterseniz iptal edin diyorlar şaka gibi ya şimdi tekrar kontrol ettim bugün sipariş versem 5-12 ocak teslim diyor zaten.

KOSKOCA APPLE BİR BİLGİSAYARI 4 HAFTADA TESLİM EDEMEDİM 7 HAFTADA EDİCEM DİYOR.

Şaka gibi ya 2020 kasımda aldığım 2020 air m1 2021 ocakta elimde olucak.

Neden böyle olduğu hakkında bir şey söylemediler mi? Veya sormadınız mı? “Arkadaşlarım aldı onlarınki birkaç haftada geldi neden benimki böyle” diyebilirsiniz.

Tekrar tekrar ara. Aciliyetinin olduğunu ve mağdur olacağını belirt, telefondan üstleri ile görüşmeyi iste, mail atın, peşini bırakmayın

• touch bar ayarlarınız nasıl arkadaşlar farklı şeyler koyan varsa paylaşabilir mi özelleştirelim biraz daha

• Merhaba herkese, bir şey sormak istiyorum belki bir bilen çıkar. Ben iphone 11'de normal yollarla kişisel erişim noktasını açtığım zaman, macbook'ta bağlantı noktasını normal modem gibi görmüyor. Kullananlar az çok anlayacaktır demek istediğimi. Yani macbook, internet bağlantısının iphone'dan sağlandığını anlıyor. Ben anlamasını istemiyorum. Direkt normal modem ya da android telefondan bağlandığı şekilde görsün istiyorum interneti. Bu durumda mobil veriyi dağıtmak ve telefonu modem gibi kullanmak için kullanabileceğim bir uygulama var mı? Ya da macbook'ta bunu değiştirebileceğimiz bir ayar var mı? Jailbreak'te tetherme isimli bir uygulama varmış sanırım ama ben jailbreak yapmak istemiyorum. Bilenler yardımcı olurlarsa çok sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.