Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Apple Macbook Air M2 16GB 15 İnç Satın Al 7 Kasım 2024 16:27 1 1 Apple Macbook Air M2 16GB 15 İnç Bu yıl şubat ayında aldım, sadece yazılım işi ve dersler için kullandım. Bataryası, ekranı, kasası ilk günki halinde.Pil sağlığı %9870w şarj adaptörü hızlı şarjŞubat 2026'ya kadar garantiliOrjinal kutu ve faturasıyla verilecektirİlanı sahibinden'e de koydum, ölücüler yazdığı için biraz yüksek fiyat yazdım oraya. Pazarlık pek düşünmüyorum fakat pazarlık yerine yanında logitech mx keys klavye hediye edebilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 40000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 11 Nisan 2026 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Apple Macbook Air M2 16GB 15 İnç