Şimdi Ara

Apple MacBook Air M1 Çip 8GB 256GB SSD macOS 13' QHD Taşınabilir Bilgisayar Uzay Grisi MGN63TU/A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Erzincan İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Apple MacBook Air M1 Çip 8GB 256GB SSD macOS 13" QHD Taşınabilir Bilgisayar Uzay Grisi MGN63TU/A

28.04.2022 tarihinde hepsiburadadan alınma, faturalı garantili, açılmamış Apple MacBook Air M1 Çip 8GB 256GB SSD macOS 13" QHD Taşınabilir Bilgisayar Uzay Grisi MGN63TU/A

Model No:A2337

Fiyatı 17500 tl

Anlaşmalı kargom var.

Apple MacBook Air M1 Çip 8GB 256GB SSD macOS 13" QHD Taşınabilir Bilgisayar Uzay Grisi MGN63TU/A

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 28 Nisan 2024 Satıldığı Şehir : Erzincan Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyatlara bakmadan mi koyuyorsunuz ilanlari acaba :) sifiri 16.600₺ urunun…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Borderliné kullanıcısına yanıt

Adınızın borderline olması raslantı olmasa gerek, bak bakalım var mı o fiyata, ayrıca isteyen istediği fiyatı yazar kimseyi alakadar eden bir durum değil.16600 e bulduysan git al kardeşim seni tutan yok, internet herkese açık, isteyen istediği fiyattan alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antibiotic -- 15 Haziran 2022; 21:5:42 >
  • Rastlanti degil. Guzel tahmin ettin.
    Dur ben almayi dusunen arkadaslara yardimci olayim :
    www.pt.com.tr
    Apple MGN63TU/A MacBook Air 13.3 inc M1 8CPU 7GPU 8GB 256GB Uzay Grisi MGN63TU/A
    https://www.pt.com.tr/macbook-air-13-3-inc-m1-8cpu-7gpu-8gb-256gb-uzay-grisi-mgn63tu-a

Esiniz dostunuzdan ogrenci olan birinden yada kendiniz ogrenciyseniz belge alip otomatik sistemden yukleyip onaylatiyorsunuz siparis verirken. Bu urunun sifirini 16.600 e aliyorsunuz. Bu anitbiotic arkadasa da fiyat konusunda faydamiz olmus oluyor.

Herkesi kendiniz gibi mi zannediyorsunuz ki sahte yollara başvurup da ürün alsın, hadi işinize bakın...

• Sahte yollar mi :) o zaman soyle diyim; isteyene yardimci olurum arkadaslar. Pt benim musterim olur. Medya planlama ve satin almasi benim sirketime ait. Boylelikle iciniz rahat olur. Kazik yemenizden iyidir.

Evet şirketi varmış arkadaşlar, almak isteyen varsa arkadaşın referansı ile bedava MacBook veriyorlarmış, Pt hani @Borderliné bize müşteri getiriyor mu diye yollarını gözlüyormuş, kendisi söz verdi benim açtığım başlık da amme hizmeti olsun.Bu gönderiden @Borderliné adlı kişiye ulaşın siz de ilandaki MacBook Air modelini 16600 e alın, hahaha şirkitim vir binim, midyi vi sitin ilmisini yipiyrik :)) hahahaha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadas 15 yasindaymis. Sana iyi satislar evlat. Letgoda keriz aramaya devam. Burasi sana gore degil. Asaglik komplekslerinle hayirli satislar.

Kardeş ilaçlarını iç rahatla biraz sen, profiline baktım herseye şikayet yazmışsın, ağır bir tablo tabi Allah şifa versin.

Ayrıca ilanımın içine ettiğin için eline sağlık, tebrik ediyorum, muhtemelen birçok kişinin ilanına da salça olmuşsundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antibiotic -- 15 Haziran 2022; 21:37:29 >
  • Aglaman bitmistir umarim. Satamayacagini anlayinca hazimsizlik oldu. Birdahakine piyasayi bilip, ona gore fiyat yazarsan satma sansin olur. Hadi rastgeleee

• PT resmi satıcı bu arada küçük bi bilgilendirme ordan zamanında macbook alan birisi olarak söylüyorum. Öğrenci indirimi için de belgenizi yüklemeniz istenmekte

• harbiden bıkmadınız utanmadınız ya fiyatı böyle koyarsın eyvallah bide millete bıdı bıdı yapıyorsun

• 16000 TL teklifim aklınızda olsun..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.