Şimdi Ara

Apple Macbook Alıcam Karar Veremiyorum Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar beyler birkaç gün içinde bir apple laptop alıcam fakat hangi modeli alacağıma karar veremedim.
    Ama apple alacağım kesin.
    Herhangi bir tasarım işi için falan kullanmayacağım oyun günlük kullanım için falan alıcam ama bayağı oyun oynarım.
    Öneriniz ne olur macbook air i7 8gb olan mı yoksa macbook prolarmı

İyi günler

• Apple Macbook cihazları üst seviye cihazlar os x işletim sistemi normal kullanıcı vede işini yapmak isteyen profesyonel kullanıcılara hitap ediyor,yani kabaca hem iş hemde normal kullanıcı için biçilmiş kaftan çökme virüs vb. gibi şeyler genelde olmuyor,sıkıntısız kutusundan çıktığı haliyle senelerce hizmet edebiliyor tık demeden ancak bir oyun bilgisayarı değiller,sebebide işletim sisteminde popüler bir işletim sistemi değil,genel olarak çoğu kişi kullanmıyor,bununda sebebi sadece apple cihazlarda olması apple cihazlarıda herkes alamıyor,oyun odaklı cihaz değiller,daha çok dediğim gibi oyun konusu olduğunda windows tek çözüm,bir macbook cihazına windows kurabilirsiniz ancak üzerindeki donanım osx işletim sistemi için optimize edilmiş,pil ömrü hızı vs. osx de çok iyi ama aynı cihaza windows kuruyorsanız pil ömrü osx kadar iyi değil,performansıda aynı seviyede olmuyor,keza oyun için windows kursanız bile başka bir engel ekran kartı oluyor,çoğu macbook pro normal sürümünde ekran kartı ya onbord yada giriş seviyesi retinada hariç retinadaki ekran kartıda zaten o çözünürlüğe uygun tasarlanmış windows kurup oyun oynasanız genede pek bir performans alamayacaksınız,çözüm basit oyun ilk amacınız ise macbook cihazları ile olmaz,windows tabanlı ekran kartları güçlü başka cihazlara yönelmenizde fayda var,keza macbook pek ucuz bir cihaz değil,çoğu 2 bin liraların üzerinde yeralıyor.

• Hocam ben zaten 5 bin lirayı gözden çıkardım boot camp denen olayı yapıpta oynamayı düşünüyorum.
    Youtube de izlediğim kadarıyla adamlar bayağı oyun oynuyor bu sayede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ostii -- 11 Ekim 2013; 15:15:42 >
  • oyun için apple almak gereksiz. he illa oynucam diyosanız buyrun apple macbook pro lar var gt650 ekran kartlı, onlar sizi tatmin edecektir. ama aynı paraya çok daha üstün performanslı windows pcler alabilirsiniz, oyun oynamak için de daha rahat olur.
    Macbook airlarla da bir seviyede oyun oynarsınız, ama oldukça ısınacak ve ses çıkartmaya başlayacak, ömrü kısalacak cihazın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylo88

oyun için apple almak gereksiz. he illa oynucam diyosanız buyrun apple macbook pro lar var gt650 ekran kartlı, onlar sizi tatmin edecektir. ama aynı paraya çok daha üstün performanslı windows pcler alabilirsiniz, oyun oynamak için de daha rahat olur.
    Macbook airlarla da bir seviyede oyun oynarsınız, ama oldukça ısınacak ve ses çıkartmaya başlayacak, ömrü kısalacak cihazın.

Air ile oyun oynamak cihaza işkence çektirmeye benzer. Retina Prolar bir nebze yine oynanır. Bende bu ay içinde tanıtılması beklenen rMBP'ları bekliyorum. Ama kafamda bir yandan aynı fiyata çok daha üst donanımlı cihazlara gidiyor. Sonuç olarak oyun oynamıcam. Ha belki Sims 4 falan çıkınca oynarım Onun dışında konsol zaten var,telefon,tablet o konularda da sıkıntı yok.

Oyun için ise kesinlike Macbook önermiyorum. Hani oynanır ama bir oyun bilgisayarı değildir.

• Arkadaşlar MacBook da gözünüz varsa hiç şaşmayın, ben kız kardeşime en ince olanından aldım, çok memnun, bende birsüre kullandık gerçekten ayrı bir dünya, oyun oynamak için de ps almak daha mantıklı :) ben öyle yapıcam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macbook pro düşünüyorum i7 8gb olanından retina ekranlı ne bileyim bu kadar sağlam bir cihazda oyun oynanmaması çok saçma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınırmı
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyun oynamak grafik işlemciyle alakalıdır. ve bilgisayar oyunlarının çoğu windows ile daha uyumludur. maclere de windows kurarsın ama ben oyun oynucam ana amacım bu diyorsan macbook almak saçma, sırf arkasındaki elma logosu gözüksün diye.
    macbook OS X kullanmak için alınmalı, oyun oynamak için değil. zaten macbooklar gerçekten hızlı ve stabil çalışır ama oyun donanımı koyulmamıştır macbooklara özellikle. şahsen oyun oynamak için 4500-5000 liralık macbook almak kadar saçma bir şey yok. o paraya macbookun 3 katı performanslı bir notebook alabilirsin.
  • Sadece oyun için almıyorum hocam ben oyun arta kalan zamanlar için diyorum oyun dediğimde pes fifa silkroad menajerlik tarzı oyunlar yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.