Şimdi Ara

Apple macbook pro 13 almayı düşünüyorum yardımcı olurmusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde 900 euro var ve macbook almayı düşünüyorum. Sıfır alma imkanım yok çünkü biraz fazla pahalı. İkinci el yani 2015 olmayan modeller çok uygun fiyatlara var. Sormak istediğim şey şu eski modeller almaya değer mi? Oyun falan oynamıyorum gitarda profesyönel kayıt ve apple storedan indirebiliceğim gitar uygulamaları için alıyorum. Bide hangi model iyi veya kötü bilmiyorum. 900 euroya kadar önerebiliceğiniz model + nedeni söyleyebilirmisiniz. Kayıt yapıcağım başka pclerde önerebilirsiniz
    Veya iphone 6s de alabilirim 4k video özelliği ile profesyönel video kaydı yapma imkanım var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayselneden -- 22 Ekim 2015; 9:20:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayselneden -- 22 Ekim 2015; 9:20:59 >
  • retina MBP late 2013 ve sonrası modellere bakmanızı öneririm.
  • sharky25ant kullanıcısına yanıt
    Gitar kaydı için kullanıcam sadece bide facebook film vb sizce mart 2015 de çıkan intel core i5 1.4 ghz 4gb ram 13 inch olan model yeterlimidir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayselneden -- 22 Ekim 2015; 16:10:47 >
  • gitar kaydı için garageband kullanacaksınız sanırım. Araştırmanızı garageband üzerinden yaparsanız daha iyi bir sonuç alırsınız diye düşünüyorum. Diğer saydıklarınız için zaten yeterli bahsettiğiniz alet.
  • ana kalırsa 8gb ram'den daha aşağı bir modele bakmayın, uzun vadede sizi üzebilir..

Bunun haricinde 2012 ve sonrası macbook pro (SSD takılmış), macbook air ve retina macbook modelleri işinisi kolaylıkla görür
  • geçen sene 2013 mid retina mbp vardı. bazı sebeplerden dolayı satmak zorunda kaldım. bu sene bir ay kadar önce iyi bir araştırma yapıp 2012 mid mbp modelini aldım 2700 tl ye teknosa dan çok memnunum retina mbp 128 ssd idi ve hiç birşeye yetmiyordu. sürekli hdd bağlamak zorunda kalıyordum. retina iyi hoş güzel fakat ben kullandım fark tabiki var ama bence hiç gerek yok kısıtlı bir bütçen varsa çünki 2012 mbp hdd çıkarıp ssd takmak yarım saat ram 16 gb a kadar arttırılabiliyor ve cdrom sürücüsünü çıkarıp çıkardığın hdd yi oraya bağlayabilirsin. yani upgrade edebilme imkanı çok güzel retinada böyle bir olay yok alırsın 128 gb ssd iyi hızlı açılır falan ama doldu mu ne yapacağını düşünürsün kara kara. al 2012 paran olunca ssd tak ram yükselt kafana göre takıl. ben windows 7 de kurdum şunu belirteyim windows bile mac te daha iyi çalışıyor. yosemite biraz ağır geliyordu fakat el capitan güncellemesi bence bu cihaza can kattı cihaz on numara oldu hızlandı baya.umarım yardımcı olmuşumdur. vatan da şu anda 2399 tl fakat çoğu teşhir ürünü araştır bak kapalı kutu varsa herhangi bir mağazasında al hemen.

• gitarı takman için ekipmam alman lazım be genel olarak onlarda pahalı oluyor. 6 senedir çalıyorum pc de çalman için ses kartı yada apple ın apogem miydi neydi öyle çözümlerine baş vurman lazım.Galiba sen garageband için alıyorsun saygı duyarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elkarun -- 24 Ekim 2015; 9:57:25 >
  • elkarun E kullanıcısına yanıt
    Evet garageband için alıyorum :) İpaddan olur mu sizce garageband ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.