Şimdi Ara

Apple Macbook Pro M1 Pro - M1 Max [ Ana Konu ] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
45
Favori
34.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Base modeli iade edip 14'' 32gig ram ve 1tb versiyonu sipariş geçtim.Monterey ram canavarı çıktı bence.

• Sanmıyorum o kadar kısa sürede revizyon yapmazlar diğer sorunları beklerler. Oyun oynarken ve ciddi yük altında bariz bir ısınma var elinizi dokunduğunuzda alt ve klavye üstü tarafta hissetmeniz lazım

• Geldi Aslan parçası, çok sevdim ilk dakika dan
    Apple Macbook Pro M1 Pro - M1 Max [ Ana Konu ]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar, öncelikle yeni cihazlarınız hayırlı olsun. Şu an MacBook Pro (15-inch, 2018) 16GB Ram modelini, 3 yıldır kullanıyorum ve son 2 yılı, klavye tuşları basmama, çift ya da çoklu basma gibi problemli olarak kullanıyorum çünkü isteğim sağlam klavyeli, touch barsız (çok kullanışsız) mac modeli tanıtılmamıştı. Sanırım M1Pro/Max macbook pro isteğim gibi bir model olmuş ama klavyesinin sorunları, daha önce ki modellere göre giderildi diyorlar. 2015 ortası 2015 15" 16gb modelini de kullanmıştım, hiç problem yaşamamıştım fakat pil kullanım süresi dolmuş ve değişim yerine yeni cihaz alayım demiştim. Sizce yeni cihazların klavyesi kaliteli mi? Benzer deneyimleri yaşayanlarınız var mı? Cihazlarınızdan memnun musunuz?

• Herkese merhaba 14 inch basic macbook m1pro aldım revir tarzında uygulamalar kullanmamam gerekli paralels kurdum fakat inanılmaz bir kasma var normal arayüzde bu konuda bilgili arkadaşlar varmı aramızda ?

• VicariouS kullanıcısına yanıt

merhaba ram kullanımı yüksekmi işletim sisteminin

• Arkadaşlar şimdi merak ediyorum bu XDR ekran falan muazzam belli.Ama harici monitör ile kullanamayı düşünsek yazık etmiş gibi olacağız resmen.Bunun önüne nasıl geçilir ?Alan varsa nasıl bir monitör alıyorsunuz mesela ? Mac XDR monitör hariç :)

• asi_ A kullanıcısına yanıt

Wipr ne farkı var acaba ? Adguard kullanıyorum uzun zamandır ,arada biraz fırlamalar olsa bile memnunum yani.Ama Wipr tam güvenli tam engel ise satın alabilirm sıkıntı yok

• bactry kullanıcısına yanıt

Monterey bence fazla kullanıyor,Windows 11 ram konusunda çok daha başarılı gibi.

• eyoruk E kullanıcısına yanıt

wipr diger uygulamalarin aksine native apple apilerini kullaniyor. Bu nedenle pil tuketimi ve cpu kullanimi en dusuk olan secenek olacaktir. Bunlarin haricinde opsiyonel olarak ekstra (xtra) ismini verdikleri bir engelleme katmani daha var. web sitelerinden detaya ulasabilirsiniz.

• Merhaba

Özel siparişim ''Gönderime hazırlanıyor'' olarak görünüyor.

Sizce ne zaman kargoya verilir?

• asi_ A kullanıcısına yanıt
    Biraz bakındım,indirdim..

Bu genişletme, web sayfalarını okuyup değiştirebilir ve bu web sitesindeki dolaşma geçmişinizi görebilir. Bunların içerisinde parolaları, telefon numaralarını ve kredi kartlarını içeren hassas bilgiler bulunabilir.

Böyle bir mesaj geliyor aktif ederken.Ne yapmak lazım ? Güvenli mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bactry kullanıcısına yanıt

Evet 8 gb ram verdim. Kullanan varmı acaba sizdede paralells kullanırken normal kullanırken bile windowsu mause da lag oluyor kasmayı bariz hissediyorum

• eyoruk E kullanıcısına yanıt

Bu extra ismini verdikleri katman network filtrelerini devredisi birakabilecek javascriptleri engellemeye yariyor. Dilerseniz sadece extra eklentisini deaktive edebilirsiniz. Digerleri fazlasiyla yetecektir.

• 14 inch macbook m1pro geekbench skorum 1300 küsür çıkıyor abi 1 ay oldu alalı normalmi bu baktım 1700 küsür normalde

• 16gb ram virtual machine kurmak için yeterli, keyfini çıkarmak için uygun değil. Windowsda ansys gibi bir program run olurken Lag kaçınılmaz. UTM 3.1.1 yükleyiniz birde isterseniz ama sonuç aynı olacaktır. Bence ram seçme hakkını apple kullanıcılara vermeyecekti pro 32gb, max 64gb ram ile standard gelmeliydi.

Not: 64gb 14 inch UTM yüklü hiç bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thee_Eng -- 2 Mart 2022; 20:49:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Referans olmasi acisindan satin alip memnun kaldigim 3 urunu paylasacagim, ilk urunu hollanda amazondan, diger iki urunu amerika amazondan buldum. Ekran koruyucu seffaf folyo degil camdan uretilmis ve baloncuk olusmadan takilabiliyor.

1. Klavye koruyucu
    EooCoo Ultra-thin TPU Keyboard...
    amazon.nl
    EooCoo Ultradunne TPU Toetsenbord Cover compatibel voor 2021 Nieuwe M1 Macbook Pro 14 inch A2442 en M1 Macbook Pro 16 inch A2485 met Touch ID, EU-lay-out, duidelijk
    https://www.amazon.nl/dp/B09KB7ZWBM?ref=ppx_pop_mob_ap_share

2. Ekran koruyucu
    (1 Pack) amFilm Tempered Glass...
    amazon.com
    (1 Pack) amFilm Tempered Glass Screen Protector Compatible with 2021 MacBook Pro 16.2 inch(A2485)[9H Hardness][ Anti-Scratch][ Anti-fingerprint]
    https://www.amazon.com/dp/B09LQQRMG3?ref=ppx_pop_mob_ap_share

3. Palmrest koruyucu
    F FORITO Palm Rest Cover Skin...
    amazon.com
    F FORITO Palm Rest Cover Skin with Trackpad Protector Compatible with 2021 MacBook Pro 16 Inch M1 Pro/M1 Max with Touch ID Model A2485 (Space Grey)
    https://www.amazon.com/dp/B09KZP4BD6?ref=ppx_pop_mob_ap_share

• 2019 16'' i7 li base modelden 14'' base modele geçiş yaparak aranıza katılıyorum.

Genel kullanım ve Xcode kullanıyorum. M1 Pro gerçekten enfes olmuş. Pil ömrü zaten efsane, harici ekran geçince olan gürültüden de kurtuldum.

Bu arada 34inc Huawei monitöre bağlı kullanıyorum genel olarak.

• 31/10/2021 da appledan siparişini verdiğim 2021 16 m1 max cihazımım 4 Aralık 2021de teslim edildi. İlk aldığımda 2018 15 MBP ya göre ekran çok sarıydı fakat bunun true tone dan olduğunu düşünüp kullanmaya devam etmiştim. O kadar sarıydıki çoğu gerçek rengi olduğundan farklı gösteriyordu, 2018de ki duvar kağıtlarını buna uyguladığımda hayal kırıklığına uğramıştım fakat Appleın vardır bir bildiği diyerek kullanmaya devam etmiştim. Yılbaşı ve pandemi sebebiyle sanırım iade süreleri uzatıldı, iadenin süresine 3 gün kala alt kapakta çok az bir açıklık farkettim, servise gittim fakat vidadan kaynaklanmadığını belirttiler. içime sinmediği için değişim talebinde bulundum ve yaklaşık 45 gün sonra dün değişim cihazım ulaştı. Göze çarpan bir kozmetik hatası gözükmüyor. Asıl beni şaşırtan ise ekran oldu. Ekran 2018 mbp cihazım gibi true tone açık olmasına rağmen tam olması gereken renklerde. İlk partilerde mi sorun vardı emin değilim fakat o zaman için googledan arattığımda başka kullanıcılarda da benzer şikayetler okumuştum. Cihazınızın ekranı sarı geliyorsa mutlaka başka bir cihazla karşılaştırın ve gözlerinize eziyet çektirmeyin.

• 32gb ramli özel siparişim bugün geldi.

Yaklaşık 1 aydır bekliyordum.Gerçekten ürün çok iyi.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.