< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangalf -- 16 Mart 2022; 22:50:10 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple Macbook Pro M1 Pro - M1 Max [ Ana Konu ] (16. sayfa)
-
-
Hayır 8 cpu model
Önceliğim 32gb ram ve 1tb ssd olduğundan cpu yeterli demiştim.Pişman değilim.
Beklemek çok zor, hızlıca gelmesini dilerim
-
Merhabalar,
Java SDET bootcamp'ına katılacağım. Bu süreç ve sonrası için Air ve Pro (son çıkan modeller) arasında kaldım. Air alırsam 16gb ram'li versiyonu, Pro alırsam 8gb ram'li versiyonu almayı düşünüyorum. ikisi için de 13 inç düşünüyorum. Bu bağlamda bir kaç sorum sorum var:
-Söz konusu tester'lık olduğundan, eğitim ve iş sürecinde fansız bir Air sorun çıkartır mı sizce?
-8gb ram'li Pro, tester'lık uygulamaları, araçları bağlamında sorun çıkartır mı?
-Anladığım kadarıyla öyle veya böyle, yazılım sektörünün hangi alanında olursa olsun, insanlar ikinci bir ekranı kullanıyorlar, zaruriyet gibi. Bu yüzden 13 inçlik Air veya Pro alıp ekrandan/monitorden çalışmayı düşünüyordum ben de. Fakat, yeri geldiğinde, sadece Mac ekranı üzerinden iş yapmak zorunda kalacağım anlarda 13 inç çok sorun çıkartır mı? Böyle durumlarda 16 inç şart gerçekten diyebilir miyiz?
Tester veya developer olarak tecrübeli arkadaşlar varsa, yardımcı olabilirlerse, çok makbule geçer, teşekkür ederim şimdiden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mai Martı -- 21 Mart 2022; 16:19:36 >
-
M1 Pro 14” satın aldım pil döngü 2 görünüyor sağlığına baktım %97 görünüyor hiç şarja takmadım bir sıkıntı mi var acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
- Fansız oluşu çözümleme süresini uzatır ve daha sıcak çalışır. Fan kötü birşey değil bir artıdır. Fakat 16gb air vs 8gb pro da. şahsen air seçerim..
- Öğrenme sırasında bir sorun olmaz, fakat RAM M1 silicon için herşey. Min 16 gb ram önceliğiniz olsun. Profesyoneller ve ‘future proof’ düşünenler için 32 veya 64gb ram öneriyorum. Ram arttıkça genel hız artar. Harici ekran kullacaksanız mevcut kullanabilir ram miktarı ayrıca çok önemlidir. Virtual machine yapsanız 8 gb da hiç bir verim alamazsınız.
- Ekran varsa ve makineyi çok taşıyorsanız; 13 yada 14 inç zaten en iyi seçim. Ekran alırken 180 derece dönüp dönmediğine bakın. Şarjı zaten her ikisinde de 1 gün gidiyor (eşim M1 air kullanıyor).
arkadaşlar chrome çok hızlı batarya tüketiyor.
kripto wallet vs kullanan arkadaşlar hangi krowserları kullanıyorsunuz. Chromeun pil tüketme olayını nasıl aşıyorsunuz.
-
14 inç baz model için gigabit Ethernet tavsiyeniz nedir, şu an hub almayı düşünmüyorum.
-
Hocam hayırlı olsun. Ayın kaçında vermiştiniz acaba siparişinizi?
Dün aldım PT den bugün geldi. Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba daha önce macbook kullanmadım . Fakat macbook pro m1 işlemcili cihazın şarj süresi görüntüsü çok hoşuma gidiyor. Render işlemleri ve soldiworks için bu cihazlardan kullanan varmidir. Önerirmisiniz tasarım yapmak için.
-
14 için el çantası kullanan var mı? Basit fermuarlı bir kılıf/çanta arıyorum
Thule nin 15'' olanını kullanıyorum 16'' Macbook Pro ya oluyor. 13'' olanı da 14'' macbook a olabilir bir denemenizde fayda var. Bugüne kadar kullandığım en iyi femuarlı çanta diyebilirim.
-
Cevabınız için teşekkürler hocam. Ben de şunu sipariş ettim:
UGREEN Laptop Çantası 13-13,9 inç Notebook Çantası MacBook ile Uyumlu Thinkpad LincPlus Matebook https://www.amazon.com.tr/dp/B08NF16RR2/ref=cm_sw_r_cp_api_i_D49K819YJ6DG3XWSBNHY
Bugün 2020 modelden geçtim ancak oradaki ekran renk profilleri yüklü değil olarak görünüyor bu profilleri indirebileceğimiz bir web sitesi var mı? Standart olarak gelen profili sevmiyorum. Ayrıca diğer profillerde parlaklığı değiştirmenin bir yolu var mı?
-
Bu aletin bataryası ne kadar kötü ya.
48 cycle da 93% sağlık mı olur?
Edit: 16' m1 max base model.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan Apatay -- 28 Haziran 2022; 20:10:40 > -
Başka bu tarz sorun yaşayan var mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X