Şimdi Ara

Apple Macbook Pro M1 Pro - M1 Max [ Ana Konu ] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
45
Favori
34.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir mekanda oturup gösteriş yapmaktan çok zevk alan bir millet olduğumuz için olabilir.
    Şahsen böyle bir cihazı dışarda kullanırken dikkat çekmesinden rahatsız bile olurum.

Ve renk işi tam olarak zevk meselesi, kendi hoşunuza giden değil de, etrafınızdaki insanların hoşuna giden bir rengi alırsanız pratikte hiçbir artı eksi yaşamazsınız ama aklınız hep daha yakın hissetiğiniz o ilk renkte kalır. Tecrübeyle sabit. Neredeyse kullandığım tüm cihazlar uzay grisiydi. Sadece 2 üründe çoğunluğun tercih ettiği/incelemelerde övülen rengi aldım. İkisini de kısa bir süre sonra satıp birinde uzay grisi, diğerinde de uzay grisi sevdama nadir istisnalardan olan product red rengine döndüm.

Kısacası renk tamamen öznel bir konu ve cihazın size sunacaklarına etkisi olmasa da cihaza ısınmanızı etkiliyor. Bu nedenle diğer insanların görüşlerini bırakıp siz hangi rengini daha çok sevdiniz buna bakmalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopemd -- 10 Ağustos 2022; 21:31:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• hopemd kullanıcısına yanıt
    Apple’ın o fabrikadan boyasız çıkmış araba gibi olan grisine hiç alışamadım. Ne zaman ki uzay grisi çıkardılar o zaman aşık oldum alete. Mesela telefonum da uzay grisi muadili grafit renk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 10 Ağustos 2022; 21:43:59 >
  • hakaniko kullanıcısına yanıt

Hocam bunu hangi cümlemden çıkarttınız acaba ?

• Macbook pro 63-96 w güç adaptörünün prize takılan iki metal diş yamulması durumu var biliyorsunuz adaptör çok büyük bu tarz durumlar olabiliyor bunu garantiden düzeltebiliyorlar mı bilgisi olan var mı? Umarım bir çözüm yolu vardır? Daha önce böyle olup garantiden düzelten ya da değişim yapan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftasonu bir tane klavye koruyucu satın aldım codegen marka. Full şeffaf silikon. Hiç memnun kalmadım. çıkardım kullanmayacağım. Fotoğraftaki gibi bir görünüm oluşturdu ve parmaklar kaymadığı için benim için yazmad daha zor hale geldi.

Apple Macbook Pro M1 Pro - M1 Max [ Ana Konu ]

15" modele, zamanında pupadan almıştım. Yüzeyi hafif pürüzlüydü. Parmaklar kayıyordu. Markasını hatırlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• silversmith S kullanıcısına yanıt

Markasını hatırladım. JCPAL hocam.

• Arkadaşlar cihazlarınız kaç derecede fan açmaya başlıyor ve derecelere göre kaç rpm hızında çalıştırıyor? Takip edenler bilgi verebilirse çok sevinirim.

bazen hava sıcaksa 48-50 arasında dahi açabiliyor düşük devirde. ama çok nadir tabi. Onun haricinde oyun vs. oynamaya kalkınca hafiften açıyor, 60 derecelere çıktığında. Ya da 8k video render yaparken ve izlerken açabiliyor havanın sıcaklığına göre.

• kangalf kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, teşekkür ederim.

Uzay grisi aldığında zamanla trackpad yüzeyinde oluşacak izler daha göze batmaz mı ?

Bilgisayarım 14" inc base model.

34" inc harici monitör bağlı. Bilgisayar stand üzerinde havalandırması iyi durumda.

CPU 52 derece

Batarya 38 derece

İnternette takılma modunda bilgisayar.

Fan 2300 rpm sabit çalışıyor.

Ama oda sıcaklığı 33 derece dolayında.

• Selçuk ALAGÖZ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.

Cihazım 16" m1 max. Söylemeyi unutmuşum, eklemiş olayım daha iyi referans olması açısından.

• kangalf kullanıcısına yanıt
    Eklemeniz iyi oldu hocam tekrar teşekkürler,

2 adet 4k 60hz monitörü, macbook ekranı açık halde kullanıyorum, oda sıcaklığında , m1 max 14 inç. 64gb ram. Fan çalışmıyor.

Apple Macbook Pro M1 Pro - M1 Max [ Ana Konu ]

• Thee_Eng kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim detaylı paylaşımınız için hocam. Anladığım kadarıyla bulunduğu ortamın sıcaklığı ne kadar düşükse, fanları çipler daha yüksek sıcaklığa ulaşınca açıyor.

seyrek de olsa kafede çalışmak zorunda kalıyorum, kensington kilidinin olmaması en kötü yanı macbook'ların. bilgisayarını öylece bırakıp lavaboya falan gidiyor millet de. eski şirketimde gelen bir ziyaretçi şirketin ortasında bilgisayarı alıp götürmüştü. orda bile oluyorsa kafelerde nasıl olmuyor, illa ki oluyordur. başıma gelmesini istemem. mevcut windows pc'm ile orijinal kensington kilidimi takıp rahatça ayrılabiliyorum bilgisayarımın başından. kensington kilidi takabilmek için kocaman tuhaf aparatlar yapmışlar macbook'lara, onları kullanacağıma o riske girerim.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.