< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopemd -- 10 Ağustos 2022; 21:31:54 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple Macbook Pro M1 Pro - M1 Max [ Ana Konu ] (18. sayfa)
-
-
Apple’ın o fabrikadan boyasız çıkmış araba gibi olan grisine hiç alışamadım. Ne zaman ki uzay grisi çıkardılar o zaman aşık oldum alete. Mesela telefonum da uzay grisi muadili grafit renk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 10 Ağustos 2022; 21:43:59 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bunu hangi cümlemden çıkarttınız acaba ?
-
Macbook pro 63-96 w güç adaptörünün prize takılan iki metal diş yamulması durumu var biliyorsunuz adaptör çok büyük bu tarz durumlar olabiliyor bunu garantiden düzeltebiliyorlar mı bilgisi olan var mı? Umarım bir çözüm yolu vardır? Daha önce böyle olup garantiden düzelten ya da değişim yapan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haftasonu bir tane klavye koruyucu satın aldım codegen marka. Full şeffaf silikon. Hiç memnun kalmadım. çıkardım kullanmayacağım. Fotoğraftaki gibi bir görünüm oluşturdu ve parmaklar kaymadığı için benim için yazmad daha zor hale geldi.
-
15" modele, zamanında pupadan almıştım. Yüzeyi hafif pürüzlüydü. Parmaklar kayıyordu. Markasını hatırlamadım.
-
7-8 Aydır kullanıyorum,çok memnunum tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Markasını hatırladım. JCPAL hocam.
-
Arkadaşlar cihazlarınız kaç derecede fan açmaya başlıyor ve derecelere göre kaç rpm hızında çalıştırıyor? Takip edenler bilgi verebilirse çok sevinirim.
bazen hava sıcaksa 48-50 arasında dahi açabiliyor düşük devirde. ama çok nadir tabi. Onun haricinde oyun vs. oynamaya kalkınca hafiften açıyor, 60 derecelere çıktığında. Ya da 8k video render yaparken ve izlerken açabiliyor havanın sıcaklığına göre.
Anladım hocam, teşekkür ederim.
Uzay grisi aldığında zamanla trackpad yüzeyinde oluşacak izler daha göze batmaz mı ?
-
Bilgisayarım 14" inc base model.
34" inc harici monitör bağlı. Bilgisayar stand üzerinde havalandırması iyi durumda.
CPU 52 derece
Batarya 38 derece
İnternette takılma modunda bilgisayar.
Fan 2300 rpm sabit çalışıyor.
Ama oda sıcaklığı 33 derece dolayında.
-
Teşekkür ederim hocam.
Cihazım 16" m1 max. Söylemeyi unutmuşum, eklemiş olayım daha iyi referans olması açısından.
Eklemeniz iyi oldu hocam tekrar teşekkürler,
-
Teşekkür ederim detaylı paylaşımınız için hocam. Anladığım kadarıyla bulunduğu ortamın sıcaklığı ne kadar düşükse, fanları çipler daha yüksek sıcaklığa ulaşınca açıyor.
seyrek de olsa kafede çalışmak zorunda kalıyorum, kensington kilidinin olmaması en kötü yanı macbook'ların. bilgisayarını öylece bırakıp lavaboya falan gidiyor millet de. eski şirketimde gelen bir ziyaretçi şirketin ortasında bilgisayarı alıp götürmüştü. orda bile oluyorsa kafelerde nasıl olmuyor, illa ki oluyordur. başıma gelmesini istemem. mevcut windows pc'm ile orijinal kensington kilidimi takıp rahatça ayrılabiliyorum bilgisayarımın başından. kensington kilidi takabilmek için kocaman tuhaf aparatlar yapmışlar macbook'lara, onları kullanacağıma o riske girerim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X