Şimdi Ara

Apple Macbook Pro M1 Pro - M1 Max [ Ana Konu ] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
45
Favori
34.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tomtoc marka çanta/kılıf kullanan var mı ?Tavsiye olunur mu

Diğer sorum ise usb çevirici almak istiyorum mekanizması iyi olan sağlam bir çevirici lazım.Ama çok fazla seçenek göremedim.Livx markası buldum ama nasıldır sormak istedim.

livx-usb3-0-to-type-c-cevirici-donusturucu-otg-adaptor-gri-p-HBCV00000FK7DS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 11 Eylül 2022; 9:9:6 >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Livx marka olan ürün amazon'da daha ucuz. Benim de elime yeni ulaştı. Cihaz iş görüyor, kasası sağlam harici harddiskleri bağlayabilmek adına almıştım işini yapıyor. Fakat aktarım sırasında hız problemi var, 10 GB'lık bir videoyu nerdeyse 10 dk'da bilgisayara kopyalıyor.

Şimdilik idare eder fakat uzun vadede usb-c hub almayı düşünüyorum.

amazon
    Livx USB3.0 to Type C Çevirici Dönüştürücü OTG Adaptör LVA-OTGCM
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09BR3PVL8/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1
  • cheRnogod kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

Hub için aklınızda model marka var mı ?

Teşekkürler.

Hub için aklınızda model marka var mı ? Ben Belkin baktım ama Apple mağazasındaki modeli çok eski model kaç yıl önce çıkmış ...

Baseus, uGreen ve Digitus markaları revaçta bildiğim kadarıyla. Ama henüz hangi marka/model alacağıma karar veremedim. İsterseniz bu markaları bi araştırın, eğer karar verip alırsanız yorumlarınızı bekliyorum. 

Aslında benim aklımda tek marka vardı 1-2 yıl önce onu alırım diyordum ama markayı unuttum .Hatırlarsam yazarım

Çanta kılıf konusunda kullanıp memnun olan varmı ?

• smela kullanıcısına yanıt

3-4 yıl önce olsa Thule derdim tek geçerdim.Ama artık hem çok pahalandı (her ürün gibi) hem bulunmuyor.Ve yeni modelleri gelmiyor.2.el olursa bakın derim.Kılıf bilmiyorum araştıyorum Tomtoc alacağım sanırım

• 1 tane Apple sitesindeki USB dönüştürücü 1 tane SATECHI alır geçerim diyorum.Başka dönüştürücüye/çoklayıcıya ihtiyacım olmayacak şu an için.Apple ürün biraz pahalı ama zaten hepsi pahalı  

• beyler selam yazılım işlerimde kullanmak için 16 inch m1 pro almayı düşünüyorum 32gb ram 1tb ssd ile 58 bin yapıyor.

Sizce 16 inch m2 leri beklemeli miyim yoksa alayım mı ? ekranın büyük olması benim için önemli.

beklersem iphone da olduğu gibi apple tüm fiyatları artırır diye endişe ediyorum

sizce ne yapmalıyım ?

• TheMuyu kullanıcısına yanıt

Aynı sorunu yaşadım ve m1 pro 14 aldım geçtim. Apple mutlaka macbook fiyatlarınıda arttıracaktır. Karar tamamen sizin ben yeni çıkan ile m1 arasında çok ciddi farklılıklar olacağını düşünmüyorum.

• BR9 kullanıcısına yanıt

ben de öyle yaptım hocam fiyatlar artacak illaki. PT de eğitim indirimiyle 16 inch pro 32gb ram 1tb ssd şeklinde 55 bine aldım. 5-6 sene kafam rahat olur artık

• 14 pro için ekran koruyucu kullanan var mı? var ise öneride bulunabilir misiniz uygun bir şey almak istiyorum. Gerek var mı çok bilmiyorum ama

• ocak 2022'de alınma m1 pro 14 bilgisayarımın pil sağlığı 92'ye düştü ve hızla azalmaya devam ediyor. pil süresi ise gayet iyi ve normalde şarja takılı kullanırım. sizce sorun ne olabilir?

Gerek yok. Ekran zaten dokunmatik değil dokunulan bir alan da değil. Güzelim miniled ekranın önüne ne idüğü belirsiz katman koymamak lazım. Silme işlemini bastırmadan mikrofiber ile arada bir toz atma şeklinde yaparsanız sorun olmaz.

• Roark kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkürler. Sıra venturanın gelmesinde onu bekliyoruz merakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR9 -- 2 Ekim 2022; 14:8:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ben beta programına girip yükledim. İşte ve bir çok uygulamada kullanmama rağmen sadece nadiran affinity designer sorun çıkardı. Onun dışında stabil ve sorunsuz bir sistem. zaten beta 8 oldu bile artık kullanılabilir.

iphone'u webcam olarak kullanma özelliğini kullanıyorum süper olmuş.

• Roark kullanıcısına yanıt

Ekim ayında çıkacak deniyordu hocam ondan öyle söyledim

• M2 proları beklesem mi diye düşünürken gittim m1 pro 10c versiyonu aldım. Tahminimce m2 ler yüzde 15 falan civarı bir performans kazanır ve ek olarak fiyatlarıda oldukça yüksek gelecektir. M1 pronun da beni uzun süre idare edeceğini düşünüyorum. Bakalım umarım üzmez :) Bu arada windowstan geçiş yaptım. Oldukça farklı dünyalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 12 Ekim 2022; 0:39:34 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.