aynen, 2 Gün akşamları sörfte kullandım, 3-4 er saat, %50 pil vardı. world of warcraft açtım 4k da yarım saatte bitirdi %50 yi, ama oyunun sesinden dahi duyulamayacak seviyede bir fan sesi ile native çözünürlükte ultra ayarlarda (shadow high, liquid good dışında her şey max) 150 fps lerde oynamak da ayrı bir keyifti. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KG -- 14 Kasım 2021; 20:27:45 > |
Apple Macbook Pro M1 Pro - M1 Max [ Ana Konu ] (8. sayfa)
-
-
neopren olanlardan bahsediyorsanız eski kılıflar uyacaktır, evdeki eski 15" kılıfı ile kullanıyorum ben de, sıfıra sıfır oluyor .
-
Benim oyunlar da optimize olsa keşke. Cities skylines oynayabilmek istiyorum ama pıt pıt bi ses geliyor kasıyor gibi. :(
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba tekrardan, windowstan macbooka geçiş yaparak aranıza katıldım. İşimi çok zorlaştıran, çözümünü bulamadığım sorularım var.
Lütfen zamanınız varsa cevaplayın, basit sorulara yanıt vermek can sıkıcı olabilir.
İlk sorum şu; windowsta klasör içine girmeden içerisindeki resimleri ufakta olsa görebiliyorduk, macbookta bunu nasıl görünür hale getiririz?
İkinci sorum; klasör içine not defteri ekleyebiliyorduk, macbookta bu yok. Klasöre sadece metin olarak nasıl not ekleyebiliriz (kopyaladığım içerikte resim de olabiliyor, not kısmına kaydolsun istemiyorum) ?
Üçüncü sorum; Bir programda F11’e kısa yol tuşu atamama rağmen hala masaüstüne dönüyor, diğer atadığım tuşlar da kendi işlevlerini sürdürmeye devam ediyor. Uygulama içerisinde kendi atadığım tuşun işlevini kullanmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Dördüncü sorum; Windows XP öncesinde klasörleri yan yana getirdiğimizde kopyalama veya taşıma işlemi yapmıyordu, eski mazilere döndüm. Macte de aynısı var… Nizami şekilde klasörleri nasıl dizer bu MacBook acaba?
Beşinci sorum; 5 adet görseli seçiyorum, entera bastığımda görselleri büyütemiyorum. Tek isteğim seçtiğim görselleri büyük ekranda görmek, nasıl yapabilirim?
Altıncı sorum: Logitech mouse kullanıyorum, mouseta geri komutu için kullandığım tuş Chrome’da işe yarıyor ancak klasör içinde geri gidemiyorum. Mousetaki tuşla klasörde nasıl geri giderim?
Çözüme ulaşmış her bir soru işimi çok hızlandıracak. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
-
Altıncı'ya cevap olarak bunu kullanabilirsiniz. G Pro Wireless ile kullanıyorum her yerde geri ileri yapabiliyorum.
Beşinciye de şöyle bir şey yapabiliriz, 4 ünü seçip space basınca böyle büyük açılıyor,
4 lü simgeye basınca da böyle oluyor.
-
Selamlar, yanıtınız için teşekkür ederim. Görsel kısmında isteğim klasöre girmeden içindeki görselin önizlemesini görmek. Yani klasöre giriş yapmadan içindeki fotoğrafı görmek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar AutoCAD kullanan var mı?
Merhabalar,
Benimde Autocad,photoshop,adobe pdf pro gibi programları kurmam gerekiyor,macbook geleli 1 hafta olacak,aktif olarak kullanamıyorum hala,çokta vaktim yok araştırmak için.
Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Aynı zamanda mouse almadım,Magic mouse bana çok kullanışlı gelmiyor,tecrübede etmedim fakat yıllardır alıştığımız scroll dan geçiş nasıl olur bilmiyorum,bu konudaki yorumları merak ediyorum.
-
Mouse magic mouse kullanışlı değil. Ağırlık merkezi bir garip, sensörü önde oldğu için seri kullanılamıyor. logitech pebble m350 kullanıyorum, hem tasarımı uygun hem de macbook ile sorunsuz kullanılıyor. Zaten genelde touchpad ile çalışıyorum ama ince iş yapmam gerektiğinde bu mouse'dan çok memnunum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roark -- 16 Kasım 2021; 10:56:45 > -
M1 pro ya windows kurmanın zararı ne olur? Batarya'dan fazla yer mi acaba?
-
Dolar oldu 10.60, ben de hızlıca m1 Pro 14 inç space gray siparişimle katıldım aranıza. Biraz daha beklersek büyük zam geleceği ortada. Bütçeleri zorlama zamanı.
M1 Max 64gb 2tb siparişimi bugün verdim. Umuyorum bugün zam gelip tüm siparişleri iptal etmezler.
Zam bugün gelmez de ama çok uzak da görünmüyor hayırlı olsun size de. Ayrıca bunlara kapak bulabilen oldu mu ?
Ben de m1 1 Tb 16 inch silver ile olası zamdan önce aranıza katıldım. Yeni macbook pro'lar için ekran koruyucu araştırdım internette fakat denk gelemedim. Kullanan ve önerisi olan var mıdır acaba?
-
siparisi
Paketinizin UPS dışında bir gümrük müşavirliğinden çıkışı bekleniyor. Ek bilgi için gümrük müşavirliğini arayın. / Paket gümrükleme acentesinde son bırakma bekliyor.
burda kalan var mi ? sizce ne kadar surer burdan gelmesi?
-
Selamlar Asus Tuf Gaming VG24VQ bir monitörüm var full hd 144 hz fakat elimdeki macbooklara bağlayınca (2019 ve 2021 pro iki makinede), nasıl desem biraz blurlu bir görüntü alıyorum uzun süredirde kullanıyorum ama göz sağlığım için pek iyi yapmıyorum gibi. Desktop bilgisayarımda hiç bir sorun yaşamıyorum. Sizce burda sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Kullandığım kablo paugge bir kablo. Normalde monitörü bilgisayarıma display port kablosuyla bağladığım için doğrudan macin portuna takıp test edemedim.
-
Cidden ha. Bende de pg279q var. Sanki Windows’ta daha iyi görüntü alıyorum düşününce.
Edit: Ya da değil ya. Emin olamadım. Bu MacBook ekranları çok iyi olduğundan öyle geliyor sanırım :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan Apatay -- 20 Kasım 2021; 17:56:39 >
Hocam peki şu sorunları yaşıyor musunuz;
Harici monitör takılıyken makine uykudayken uyandırınca display bazen gelmiyor kabloyu çekip takmam veya makineyi uykuya atıp tekrar açmam gerekebiliyor bir kaç kere.
Harici monitör takılıyken anlık dolmalar oluyor. Bilgisayara yük bindirebilecek her şeyin kapalı olduğundan eminim Activity Monitör üzerinden %2 cpu usage gözüküyor.
-
Genelde kabloları çektiğimden bilemedim tam. Yatağa falan götürüyorum masada işim bitince genelde orada uyuyor 😄. Takılı zamanlarda öyle bir şey yaşamadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X