Merhaba, Yeni bir laptop alma aşamasındayım iş öncelikli bir laptop arıyorum kafamı karıştıran hususlar var deneyimli olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. İlk öncelikle Çalıştığım firma müşteri hizmetleri tabanlı bir firma ve evden çalışma sistemine geçiş yapılacak. İş yerindeki sistemimiz evden devam edecek buna yönelik program, office, amatör olarak adobe programları ile ilgileniyordum onlara devam edeceğim amatör olarak video editleme ve photoshop, Autocad gibi programları rahat bir şekilde çalıştıracak ileriye dönük bu işleri profesyonel seviye de yaparsam beni idare edebilecek bir laptop arıyorum. Adobe programlarını İNTEL işlemciler ile daha verimli çalıştığını biliyorum fakat aklımı Macbook çeliyor Fiyat olarak bütçemi aşıyor ama 2. el düşünüyorum. Amd rayzen işlemcileri hiç deneyimlemedim fakat araştırdığım kadarı ile düzgün performans alabiliyoruz
Aklımda 2 laptop vardı 1-- https://www.hepsiburada.com/huawei-matebook-d-16-amd-ryzen-5-4600h-8gb-512gb-ssd-windows-10-home-16-1-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000000CC8P PROGRAMLARIN YANINDA VAKTİMİN ÇOĞUNU DİZİ FİLM İZLEYEREK YOUTUBE İLE GEÇİRİYORUM EKRANI BENİ ÇOK ÇEZBETTİ FAKAT DEDİĞİM GİBİ AMD İŞLEMCİ HİÇ KULLANMADIM 2- OLARAK 2. El Apple macbook m1 düşünüyorum fiyat olarak beni aşıyor ama 2. el almayı düşündüm. Tada ileriye dönük apple kalitesi beni profesyonel olarak bu işleri yapmaya başladığımda idare eder mı kararsızım tavsiyelerinizi bekliyorum 3-- Olarak sizlerin genel olarak İŞ--ADOBE PROGRAMLARI KAPSAMINDA bana önerebileceğiniz laptop tavsiyeleri varsa bekilyorum şimdiden teşekkürler :) |
Apple Macbook ve Huawei matebook arasında karasızım TAVSİYE BEKLENİYOR
-
-
+++
-
huawei olanı yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. amd akıcı sıkıntısız. görsel olarak incelik, hafiflik pil süresi vb. ekran harika. tek sıkıntı klavye numaratik değil. diğeri 2. el olunca riskli geldi bana
-
Hocam peki ses konusunda nasıl? Fan sesi var mı Isınma durumu oldu mu hiç?
-
ses konusu göreceli bence gayet iyi fan ve ınmayı hiç yaşamadım. fan olmyabilir yada mevsim kış gerek olmayabilir.
-
bendeki 8 lik hocam siz ihtiyacınıza göre 15 bakabirsiniz. hocam şans işi biraz ben bundan önce lenovo almıştım bazı tuşlarının çalışmadığını farkettim. bu konuda çokta şikayet varmış sonradan farkına vardım. servise gidecek mecburen.
huaweiye gelince ışıklı tuş kalite vs. gerçekten tatmin etti. apple olayı farklı hocam sadece 2.el olduğu için düşünmek gerek elektronik cihaz sonuçta
-
Sağolasın hocam Macbooklar da indirim gelmiş kafam iyice karıştı .d eğer paraya kıyarsam 12.500 sıfır air alıcam yoksa matebook alıp yola devam ederim. Teşekkürler bilgiler için :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X