Merhaba, Yeni bir laptop alma aşamasındayım iş öncelikli bir laptop arıyorum kafamı karıştıran hususlar var deneyimli olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.
İlk öncelikle Çalıştığım firma müşteri hizmetleri tabanlı bir firma ve evden çalışma sistemine geçiş yapılacak. İş yerindeki sistemimiz evden devam edecek buna yönelik program, office, amatör olarak adobe programları ile ilgileniyordum onlara devam edeceğim amatör olarak video editleme ve photoshop, Autocad gibi programları rahat bir şekilde çalıştıracak ileriye dönük bu işleri profesyonel seviye de yaparsam beni idare edebilecek bir laptop arıyorum.
Adobe programlarını İNTEL işlemciler ile daha verimli çalıştığını biliyorum fakat aklımı Macbook çeliyor Fiyat olarak bütçemi aşıyor ama 2. el düşünüyorum. Amd rayzen işlemcileri hiç deneyimlemedim fakat araştırdığım kadarı ile düzgün performans alabiliyoruz
Aklımda 2 laptop vardı
1-- https://www.hepsiburada.com/huawei-matebook-d-16-amd-ryzen-5-4600h-8gb-512gb-ssd-windows-10-home-16-1-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000000CC8P PROGRAMLARIN YANINDA VAKTİMİN ÇOĞUNU DİZİ FİLM İZLEYEREK YOUTUBE İLE GEÇİRİYORUM EKRANI BENİ ÇOK ÇEZBETTİ FAKAT DEDİĞİM GİBİ AMD İŞLEMCİ HİÇ KULLANMADIM
2- OLARAK 2. El Apple macbook m1 düşünüyorum fiyat olarak beni aşıyor ama 2. el almayı düşündüm. Tada ileriye dönük apple kalitesi beni profesyonel olarak bu işleri yapmaya başladığımda idare eder mı kararsızım tavsiyelerinizi bekliyorum
3-- Olarak sizlerin genel olarak İŞ--ADOBE PROGRAMLARI KAPSAMINDA bana önerebileceğiniz laptop tavsiyeleri varsa bekilyorum şimdiden teşekkürler :)
İyi günler, akıllı bileklik-saat konusunda çok aşırı kararsızım. Eskiden spor yaparken huawei band4 kullanıyorum ama artık egzersiz çeşitliliği ve ölçümlerdeki dengesizliklerinden dolayı yeni saat arayışındayım.
Saatten beklentim; Spor özelliklerinin çok olması(özellikle çok ip atlayan halat ile çalışan corssfit yoğunluklu spor yapıyorum.) Nabız ölçümü ve verilerinin doğruluğu benim için çok önemli telefondan mesaj atma konuşma açıp kapatma ile ilgilenmiyorum.
Araştırdığım ve kararsız kaldığım modeller
1-Huawei watch gt sport(Egzersiz çeşitlerine ulaşamadım ip atlama halat var mı bilen aydınlatırsa) amazonda 750 tl eski cihaz siz ne dersiniz
2-Huawei band6 (Spor egzersizleri çok, ip atlama özelliğini gördüm fakat boyut olarak tereddütlerim var
3-Huawei Watch fit (Gps olması güzel spor çeşitliliği çok diye biliyorum yine ip atlama ve halat var mı bilen aydınlatsın lütfen.)
genelde Huawei markasına baktım uyku takibini de çok iyi yaptığı için fiyat olarak aralarında bana en cazibi mi band6 geliyor fakat kararsızım sizin kullandığınız ve ölçümleri spor çeşitliliği çok dediğiniz bileklik veya saatler var mıdır ? Tavsiyelerinizi bekliyorum
2014 Corolla Multimedya Usb okumama sorunu yardım....
Herkese kolay gelsin 2014 model corolla aracıma 9inçlik Multimedya ekranı almıştım
2 ay önce ekranın bazı yerlerinde dokunmatik yeri gitti fare bağlayarak idare ediyordum şimdi ise usb leri okumuyor ne mp4 ne mp3 nede harici fare usb okumamaya başladı. Usb kablolarını yeniledim fakat yine aynı Flash bellekleri formatlayıp fat32 yaptım yine aynı
Bu olay basına gelen var mıdır? sizce nedeni nedir ? Ekran aşağıdaki gibidir
max 3500 tl telefon önerisi(KARARSIZ KALDIM)
Herkese merhaba, yeni telefon alma aşamasındayım daha önce xiaomi mi9 t kullanıcısıydım aklımda bir kaç telefon var çok kararsız kaldım kullanıcı deneyimlerinizden ve fikirlerinizden yararlanmak istiyorum. Benim için oyun per. önemli değil oyun oynayan birisi değilim mi 9 T alma sebebim de amoled ekran olmasıydı çok fazla dizi film sosyal medya kullanıcısıyım. Şimdiki almak istediğim telefonda ilk kriterim amoled ekran olması ama çeşit çok ips de olsa diğer özellikleri f/p olarak kafam çok karışık sizce aşağıdaki belirttiğim telefonlardan hangisi benim işimi daha çok görür yada bunlara ilave tavsiyeniz var mıdır şimdiden teşekkürler.
1-Xiaomi Red Mi Note9 pro ( 2.800 fiyat bandında ihtiyaçlarımı amoled harici karşılar gibi geldi)
2-Realme 7
3-Realme 7pro(en sıcak baktığım telefon tek sıkıntım 3600 lira ve alş. kredisi kullanamıyorum ekran, hızlı şarj çok cezbediyor)
4-Samsung m51 (Eski samsung kullanıcısı olarak bir daha almam diyordum fakat işlemcisi ve amoled ekranı tekrar bakmama sebep oldu)
5-Poco x3 nfc ( Şuanda çok konuşuluyor tasarım olarak aşırı sevdim diyemiyorum tazeleme hızı çok güzel fakat çok kararsız kaldım benim işimi görür mü diye özellikle bu telefonu kullanan varsa öneri tavsiyelerini bekliyorum.
bunlar haricinde sizlerin önereceği başka telefonlar var mıdır ? 3500 üzerine alışveriş kredisi 3 taksit ile sınırlı o yüzden benim acımdan biraz zorlayıcı olacak kredisiz alabilir miyim onu kestiremiyorum amoled ekranlı telefonlar da 3500 üzeri oluyor yorumlarınızı bekliyorum
2014 kasa Corolla multimedya tavsiye
|
Mi9t için koruyucu cam onerisi(ön arka)
|
KARARSIZ KALDIM YARDIMINIZI BEKLİYORUM
|
|
|
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 71
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.585 (Bu ay: 52)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar