Şimdi Ara

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1428. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: EmuRu , EmuRu Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
28.617
Cevap
973
Favori
1.958.762
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14261427142814291430
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Apple Mac mini M4 10-core CPU 10-core GPU, 16GB, 256GB SSD
    https://www.troyestore.com/apple-mac-mini-m4-10-core-cpu-10-core-gpu-16gb-256gb-ssd-mu9d3tua_217137

Bu cihaz ile 4k render alabilir miyim bilgisi olan var mı? (Premiere pro ya da capcut ile 1-2 saatlik ortalama 10gb lık render alacağım) ya da max 20-25 e ne alabilirim bilen var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• nano texture özellikli macbook pro , apple resmi sitesinden başka bir yerden alamıyor muyuz?

apple store ne yazıkki taksit yapmıyor bendeki kartlara.

• tech.man kullanıcısına yanıt

Nerden alışveriş yapıyorsunuz öyle indirimli gösteriyor ürünü dostum?

SPACE DESIGN WAREHOUSEyoutube
    How to upgrade the internal storage SSD of an M4 Base Model SSD from 256gb to 2TB for only $300! The drive: https://store.m4-ssd.com/NICHOLAS_JAMES_JOHNSON The Tools: https://amzn.to/4g2bxZv Smaller Toolkit: https://amzn.to/4jg9xjh The Thunderbolt Orico Backup Drive: https://amzn.to/3DREcDz --10% OFF CODE: Space10OFF-- The FirmWare: https://store.m4-ssd.com/products/1tb-drive-for-mac-mini-m4 I didnt believe it when I heard it, but with the new M4 Mac mini, you can disassemble it yourself and replace the SSD yourself and you can save yourself like $500 by doing it! This video is a step-by-step guide to DIYing that yourself. 0:00 intro 0:48 Backup your Mac mini 1:20 download m4 mac mini firmware 1:50 Opening The M4 Mac mini 4:02 Install SSD and put the mini back together 4:58 Flash M4 Mac Mini Firmware with DFU Mode 6:19 Restore M4 Mac mini from Backup 6:53 Speed Testing the new Drive
    https://www.youtube.com/watch?v=m5RzKuR5r60&t=399s
  • enkuba E kullanıcısına yanıt

256gb mac de sorun çıkartabilir, 512 almanızı tavsiye ederim, benzer iş için 512 depolama seçeneğini aldım ama henüz render almaya fırsatım olmadı.

• selmand kullanıcısına yanıt
    Anladım ssd de önemli tabi ama ram daha önemli değil mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • enkuba E kullanıcısına yanıt

O zaman daha üst ram ve ssd seçeneğini tercih etmelisiniz, ben bana yeter diye düşündüm.

• selmand kullanıcısına yanıt

1tb $170, aynı yer, 2tb da var, gönderimler çindeki tatilden dolayı şubat ta olur yazıyor. $30euro sınırına takılmaması için satıcıya mesaj yazıp ürün değerini $20euro gibi declare etmesini söylemek gerekir, chatten sordum olur mu diye olur dedi. Ama sonuçta risk, boş bir zarf bile gönderse iadesi çok mümkün olmaz, €30eurodan fazla gösterirse ürün bedelini o zaman da ithalata girer ilave masraflar çıkar.

• MacBook m4 incelemelerini yorumlarını izledim hem Türkçe hem yabancı kanallarda.
    Düz M4 ve M4 pro MacBook’larda küçük hacmi ve küçük fanlardan dolayı fan sesi duymaya başlıyorsunuz . Ve 16 inch MacBook fanlar nadiren devreye giriyor yada düşük devir hızından dolayı duyulmuyor kolay kolay ve daha az ısınıyormuş . Ama o da diz üstünde kullanması zor ağırlığından dolayı. Geniş trackpad de büyük bir avantaj ayrıca . Hangisini alacağına karar vermek zor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mediamarkt
    APPLE MX2H3TU/A/MacBook Pro/Apple M4 Pro İşlemci/12 Çekirdek CPU- 16 Çekirdek GPU/24GB RAM/512GB SSD/14.2"/Uzay Siyahı Fiyat & Özellik | MediaMarkt
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_apple-mx2h3tuamacbook-proapple-m4-pro-islemci12-cekirdek-cpu-16-cekirdek-gpu24gb-ram512gb-ssd142uzay-siyahi-1241378.html

82'ye düşmüş, sanırım en düşük fiyatlardan biri. 6 taksit de mevcut.

• Markus Schulz kullanıcısına yanıt

Evet, şimdiye kadarki taksitli en düşük fiyat. Word ve maksimum için 1000puan da var, 5000tl sepet indirimi ve puan ile 81.700e geliyor 6 taksitle o durumda, PT öğrenci indirimiyle peşin daha fazla istiyor.

keşke bu marketler de nano texture ekran özellikli satsa da alsak. apple resmi sitesi harici nano texture ekran satan yok gibi

• MacBook Pro 14 base modelinde 512 GB yerine bir terabayt alırsak SSD hızı ne kadar daha hızlanır acaba.

bana göre base modelin en büyük dezavantajı yavaş SSd sahip olması

• Macbook Pro 14" base modele herhangi bir update yapınca fiyat olarak avantajını kaybediyor, doğrudan M4 Pro işlemcili modele geçmek daha mantıklı oluyor. M4 baz modeldeki ssd 3000Mb/s read-write veriyor, yavaş sayılmaz bu rakamlar. M4 Pro 512gb olsaydı 5000Mb/s civarı read-write oluyor. Kullanımda bu ssd hız farkının ciddi fark oluşturabileceği alan çok sınırlıdır, daha fazla RAM olması daha önemli performans açısından.

Ben alırken hiç kurcalamadım bile baz modeli, ilk bi kıyaslama yaptım 10dk sürdü kıyaslamam. Bunu alacağıma pro alırım dedim daha da hiç bakmadım bile. Bi de amazondan 9 taksitle alınca aradaki fiyat farkı daha da ezilip gitti enflasyona fln hepten gözden düştü baz model matematik olarak bakınca.

• CCaGDaSS kullanıcısına yanıt
    Baz modelde ısınma sorunu veya sesli fan çalismasi gibi rahatsız edici durumlar var mı? Ben Intel işlemcili MacBook’tan geliyorum da. Isınmasından ve fan sesinden bıkmıştım

Yani diz üstünde kullanırken film izlerken ya da YouTube’dan bir şey izlerken sıcaklık hissediyor musunuz ya da fan çalışmaya başlıyor mu? Çok teşekkür ederim şimdiden

• bodysolid B kullanıcısına yanıt
    Baz model almadım ben yanlış anlaşıldı heralde yazdığım :) 24/512 pro işlemcili 14” aldım ama benim kullanımım kıyas için bi kriter olmaz. Ofis 365 i kullanıyorum işte müşteriye evrak teklif fatura o bu 2 dosya trafiği mail o kadar, eğlence için ipad de var filmleri tv den izliyoruz fln o işlere karışmıyo macbook. Ekosistemin son eksiği laptop kalmıştı değiştirirken onu da macbook yaptım. Benim kullanımımla bırak ısınmayı daha fanın açıldığını bile duymadım 1.5-2 aydır ama dediğim gibi benim kullanımım kıyas olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 25 Ocak 2025; 13:2:13 >
    Hayırlı olsun.
    Amazon mat ekranı satmıyor . Hiç mat ekranı karşılaştırma olanağınız oldu mu ? Bulunduğum şehirde mat ekran karşılaştırma şansım yok . Sadece Apple Store satıyor sanırım bunu 6000 TL gibi bir farkla .

Teşekkürler, evet cadde store yakın bize canlı gördüm orada kıyaslama açısından, güzel teknoloji yalan yok ama çok ekstrem bi talep. Bırakın appleden başka yerde bulmayı applenin kendisinin bile stoklu olarak tuttuğunu sanmıyorum pahalı ve yoğun talep olacak bi ürün değil. Alınacaksa appleden sipariş geçip beklemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 25 Ocak 2025; 13:10:37 >
    Evet ama Apple’da hem altı taksit yok hem de fiyatları daha pahalı biliyorsunuz. 😀 o yüzden Amazon‘dan hem taksitle hem de daha ucuza bu özelliği olmayan ekranlısını alma düşüncesindeyim. Şu an kafamda ya baz modeli almak var ya da sizinki gibi 14 inç m4 pro giriş modelini.
    Önceden dokuz taksite satıyordu ama şimdi peşin fiyatına altı taksit var en fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodysolid -- 25 Ocak 2025; 13:12:33 >
    Sürekli dış alanda çalışma gibi elzem bi durum yoksa bence olmazsa olmaz bi özellik değil. Taksit olayına girdikten sonra fikrimi ilk mesajda belirtmiştim zaten. Arkadaş da yazmış, baz model alınacaksa alınır fiyatı uygun ama en ufak bi ssd ram güncellemesi yapmaya kalkınca fiyat olarak hiçbir anlamı kalmıyor baz modelin, kullanıma göre de bakmak lazım tabi biraz da. Geçen sayfalarda proların giriş modelinin yetmediği durumlar da çokca yazıldı ama benim gibi düz kullanıcı olarak kullanacaksanız f/p olarak uzun ömür anlamında da en güzel makine proların giriş seviyesi kesinlikle. Sene sonu kampanyası olarak 9 taksit yapmıştı amazon ben de o zaman aldım ama bidaha geleceğini pek düşünmüyorum 9 taksitin, dediğiniz gibi 6 taksitle alınacak gibi mecbur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 25 Ocak 2025; 13:30:0 >
  • 
Sayfa: önceki 14261427142814291430
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.