|
Bildirim
|
Bilen var bilmeyen var haklısınız.
Mac'leri satalım Casper alalım mesela. Onlarda i7 işlemci 2 tb hdd harici ekran kartı varmış. |
Şu topiği arada okuyorum da cok uzuluyorum ulkemin genclerinin haline. Kur yuzunden cok yuksek fiyatlara aldiginiz bu bilgisayarlari haklı olarak gözünüz gibi koruyorsunuz. Siz haklısınız fakat bunlar eşya arkadaslar. Kimi tuslarin titresimde ses cikartip cikartmadigini dinliyor kimi iki uc yerde siyrik olusmus diye intiharin esigine gelmis. Cok yazik gercekten.
|
Bu kurlardan sonra maalesef kilit vurulması gereken bir konu.
|
Beyler şu 8 mi 16 mı olayını artık burda tartışmasanız. Burası sıcak fırsat konusu. İndirim paylaşın.
Bakıyorum aynı kişi 2-3 haftadır yok kutuyu açmadım da açmadım. Yok yeter mi 8 yetmez mi? Dh de teknik bölüm yok mu bunu yazacağın? Burdaki insanlar indirimli ürün peşinde. |
Düzgün seviyede bir bilgisayar alıyorum deseniz 15" , 256gb SSD , Ekran kartı , 16 GB Ram , iyi bir işlemci vs. vs . 9500 lira bayılmak zorundasınız. Fırsat felan zor bu saatten sonra. Her gün bişey olur belki diye bekliyorum ama , tırt!
|
2500 lük alete 1400 teklif etmek de sadece bizim ülkemizde olur 😅 |
Bir developer olarak en tiksindiğim insan tipleri arasındasınız. Autodesk olsun adobe olsun binlerce çalışanı olan firmalar. Bunların gelir kaynakları bu senin bedava! dediğin crackli olarak kullandığın yazılımlar. Yazılıma para ödemek istemiyorsan gider açık kaynak alternatiflerine bakarsın. Yok ben illa başkalarının hakkını yemek istiyorum dersen bilgisayar almadan önce alman gereken başka şeyler var. |
Sizinkinden ötede olduğu belli. Keşke stok yapıp yüksek fiyattan satsalardı... |
Konu kapansın bence, bu saatten sonra bu ürünleri almayı düşünen kişinin bu konuya girme olasılığı çok düşük. Söylenecek çok şey var da, sadece yazık...
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E9CB1589 -- 16 Kasım 2013; 10:11:05 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graphys -- 16 Kasım 2013; 12:13:41 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviloks -- 17 Kasım 2013; 13:26:57 > |
|
|
|