İTALYA ve Azerbaycan dan gelen varsa Parası karşılığında boyutu ufak, rahat alınabilir bir isteğim olacaktı.
Edit 3: Yine geldi.
Edit 2: 15 dakika sonra İnternet yine gitti.
Edit 1: internet geldi az önce. Umarım tekrar gitmez
1 saatir internet yok! 30dakika bekleyerek müşteri hizmetlerine ulaştım, İstanbulda bir çalışma varmış. 1-7 iş günü internet gelmeyebilirmiş. Şaka gibi! Diğer illerde internet var mı acaba? Yeni bir netgalaksi olayımı cereyan ediyor!
Arkadaşlar Netgalaksiyi https://www.cimer.gov.tr üzerinden şikayet edelim lütfen. Mesajı yazdıktan sonra Bakanlık seçim ekranı gelecek ben “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığını “ seçtim. Aşağıda benim yazdığım şikayet örneği var. İsterseniz kopyala yapıştır yaparak şikayeti mutlaka yapalım. 8 gündür bu lanet firma bizi mağdur etmekte. Fatura gününde de tıkır tıkır alacak parasını.
Sayın Yetkili,
İnternet sağlayıcısı olarak ‘’ NetGalaksi ‘’ şirketini kullanmaktayım
12.04. 2023 tarihinden itibaren birdenbire internet tamamen devre dışı kaldı,ilgili şirketi aradığımda ‘’genel bir sorun olduğunu ve çözüleceğini’’ söylediler,başka da bir bilgi de vermediler.
Bugün itibariyle 8 gündür ilgili şirketin internet sağlayıcısı hizmet vermemektedir, bu sorundan dolayı ciddi mağduriyet yasamaktayım.
Devletimizin en asli görevlerinden biri de ‘’vatandaşının hakkının yenmesinin ve mağdur edilmesinin önüne geçilmesi’’ ve acilen sorunun çözümü açısından duruma müdahale etmesi bir vatandaş olarak talebimdir.
Saygılarımla.
|
Bilgisayarda yavaşlık var. İşin içinden çıkamadım.
|
|
|
|
|
MacBook Pro mu? MacBook Air mi?
|
Son Giriş: 16 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 653
İkinci El Bölümü Mesajları: 136
Konularının görüntülenme sayısı: 11.936 (Bu ay: 195)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 83 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar