Arkadaşlar Netgalaksiyi https://www.cimer.gov.tr üzerinden şikayet edelim lütfen. Mesajı yazdıktan sonra Bakanlık seçim ekranı gelecek ben “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığını “ seçtim. Aşağıda benim yazdığım şikayet örneği var. İsterseniz kopyala yapıştır yaparak şikayeti mutlaka yapalım. 8 gündür bu lanet firma bizi mağdur etmekte. Fatura gününde de tıkır tıkır alacak parasını. Sayın Yetkili, İnternet sağlayıcısı olarak ‘’ NetGalaksi ‘’ şirketini kullanmaktayım 12.04. 2023 tarihinden itibaren birdenbire internet tamamen devre dışı kaldı,ilgili şirketi aradığımda ‘’genel bir sorun olduğunu ve çözüleceğini’’ söylediler,başka da bir bilgi de vermediler. Bugün itibariyle 8 gündür ilgili şirketin internet sağlayıcısı hizmet vermemektedir, bu sorundan dolayı ciddi mağduriyet yasamaktayım. Devletimizin en asli görevlerinden biri de ‘’vatandaşının hakkının yenmesinin ve mağdur edilmesinin önüne geçilmesi’’ ve acilen sorunun çözümü açısından duruma müdahale etmesi bir vatandaş olarak talebimdir. Saygılarımla. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviloks -- 19 Nisan 2023; 19:32:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim